1ondra9 píše:mamoulian píše:.........když létám větší kolo s čumákem pořád jedním směrem.Když se pozadu vrací,nakloní se na ocas a je vymalováno.
.............. letí dost neochotně................
A zeptám se tě - jestli můžu
Když s vrtulníkem visíš a chceš letět dopředu tak vrtulníček je jakoby neochotný letět tam kam chceš že ano? po chvilce ale jakoby poslechne a letí požadovanym směrem ovšem pořád dopředu nepoletí i když držíš páčku pořád......... ten stabilizátor v podsttě vyrovnává moment tahu rotoru a vrtulník začne spomalovat ty pustíš páčku necháš jí v "neutrálu" a najednou se to stane..... vrtulníček začne couvat nebo se začne propadávat po boku dolů - pro dálší zásahy do řízení neovladatelný a končí to pádem .......
je to alespň trochu tak nějak jak jsem to víše popsal?

Ahoj,
nechuť vrťase vpřed jsem vyřešil obrácením uložení rotoru. Jenže předejít pádu to nepomáhá, nikdy se nestalo, že vrtulník padl na čumák, ale hlavně pozadu nebo do stran.
http://petsild.rajce.idnes.cz/mega_uprava/
Přišel jsem ještě na jednu věc... všiml ještě když jsem teprve seznamoval a seřizoval vrťas.
Při původní maximální výchylce tedy směr vzad se hlavní hřídel začne dusít

někde začne DC přidírat. Co když při kritické situaci vyrovnat pád tomu vlastně přiškrcením přihorším. Ke všemu za normálního letu plné pačkování nepoužívám... jen když nastane nějaký průser

může tedy vada přiškrcení poslat vrťas do věčných lovišť.
Schválně si vyzkoušejte pokusem přidržte rukou lyžiny a pomalu přidávejte otáčky zároveň páčkujte na max dva směry budou přidírat . Pet