Turnigy 9X 9Ch V2 TX/RX 2,4 z HC - jaký přijímač

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Odpovědět
Zpráva
Autor
Symplex
Kontaktovat uživatele:

Turnigy 9X 9Ch V2 TX/RX 2,4 z HC - jaký přijímač

#1 Příspěvek od Symplex »

Chtěl bych koupit http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... er_(Mode_1)_(v2_Firmware)
Je v tomto setu vysílač opatřený VF modulem výměnným nebo je VF modul 2,4 pevnou součástí vysílače?
Součastně bych rád věděl jaký systém přenosu je používán. Jeden dodávaný přijímač je málo a stejný Turnigy jsem v nabídce HC nenašel.... možná neumím hledat.
Prosím majitele Turnigy, případně znalé věci o odpověď. Moc děkuji.
mautindk

#2 Příspěvek od mautindk »

ATTENTION
This unit is the v2, Native 2.4Ghz version. It has a module inbuilt.

Je to napsané hned na prvním řádku ;-)
Všechno co letí může spadnout...
Symplex
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Symplex »

To jsem si myslel po přečtení také. Na fotce jsou ale patrné zajišťovací jazýčky modulu, což by svědčilo o demontovatelnosti modulu a tím i případné použití jiného modulu. Jak je to s kompatibilitou s jinými systémy přenosu? Je stejný jako např. Assan nebo je opět nový tkz. Turnigy systém, který bude chodit jen s přijímačema Turnigy. Jsou ke koupi přijímače? Jsem zvyklý mít v každém modelu RX a nepřehazovat je.
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Walhalla »

v komentarich dole je psano:

This 9 Channel Transmitter is excellent, I am using this unit with the FRFRY 2.4Ghz module (JR compatible) and it work smoothly, I prefer the FRFRY over the Corona because the FRFRY is a TRUE Frequency Hopping system

z cehoz ale nejsem moc moudrej
Symplex
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Symplex »

Já tedy také ne. Nejlepší by bylo objevit náhradní přijímače Turnigy a nezkoumat co s vysílačem chodí. Já jsem je ale nenašel. Možná se přijímače teprve připravují k volnému samostatnému prodeji. Dříve se vysílač Turnigy prodával bez modulu a přijímače. k tomu se pak objednal Assan a chodilo to. Navíc nebyl problém dokoupit Rx.
mihal

#6 Příspěvek od mihal »

ciste teoreticky to moze byt len zaslepka a nie modul alebo aj samotny modul ale tahat 2,4g antenu cez kolikovy konektor mi pride za vlasy pritiahnute.
kazdopadne treba si pockat na reakcie novych uzivatelou ze co to pouzili.
na vyber moc nemaju assan corona alebo dsm2 ale skor tipujem ze to bude corona.
svitek

#7 Příspěvek od svitek »

Easy Star
Sky Scout
Spektrum DX6i
olisoft

#8 Příspěvek od olisoft »

mihal píše:ciste teoreticky to moze byt len zaslepka a nie modul alebo aj samotny modul ale tahat 2,4g antenu cez kolikovy konektor mi pride za vlasy pritiahnute...

zaslepka to nie je, v teme o tomto radiu som dal link na HC forum, kde su fotky zvnutra modulu...

Nahradit inym modulom to pojde, nahradne prijmace bude lepsie kupit tie so satelitom asi.
HLA
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od HLA »

Už je přijímač v nabídce:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... &sortlist=

cena je neskutečně nízká.
Symplex
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Symplex »

Právě jsem ho také objevil. Jinak díky za upozornění. Za takovou cenu nemá cenu váhat, pro rekreační letce OK a kdo má obra za 100 litrů, tak ať si koupí k tomu Futabu za 60. Stejně je to hlavně o předletové kontrole a ruce pánové. ( to si většina nepřizná ) Létalo se před 25 roky s amatérsky sbastlenými rádii a frekvence padání byla obdobná.
Odpovědět

Zpět na „Turnigy T9x“