hrúbka vodičov regulátor vs aku
hrúbka vodičov regulátor vs aku
v tomto nie som doma..potrebujem poradiť..na regulátore(HV 100) sú vodiče hrúbky "12" a na Lipo 5000 6s sú vodiče "8"....príde mi to ako nepomer..kde je pravda?.. aké by mali byť vodiče pri odberoch do 80Amp?
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: hrúbka vodičov regulátor vs aku
mirob píše:v tomto nie som doma..potrebujem poradiť..na regulátore(HV 100) sú vodiče hrúbky "12" a na Lipo 5000 6s sú vodiče "8"....príde mi to ako nepomer..kde je pravda?.. aké by mali byť vodiče pri odberoch do 80Amp?
Vodiče "12" dajú spoľahlivo krátkodobo 150A, takže na regulátore je to OK
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
dík..na aku sú origo tieto
https://www.hobbycity.com/hobbycity/sto ... oduct=2087
tak že bude stači ten vodič "12" na regulátore??(no keď ho tam dali tak sudruhovia asi vedeli čo robia..
))
https://www.hobbycity.com/hobbycity/sto ... oduct=2087
tak že bude stači ten vodič "12" na regulátore??(no keď ho tam dali tak sudruhovia asi vedeli čo robia..
LV píše:mirob píše:v tomto nie som doma..potrebujem poradiť..na regulátore(HV 100) sú vodiče hrúbky "12" a na Lipo 5000 6s sú vodiče "8"....príde mi to ako nepomer..kde je pravda?.. aké by mali byť vodiče pri odberoch do 80Amp?
stačili by vodiče 12 aj na Lipo??
mirob píše:LV píše:mirob píše:v tomto nie som doma..potrebujem poradiť..na regulátore(HV 100) sú vodiče hrúbky "12" a na Lipo 5000 6s sú vodiče "8"....príde mi to ako nepomer..kde je pravda?.. aké by mali byť vodiče pri odberoch do 80Amp?
Oni tie LiPo 5000 su urcene pre vyssie prudy ako 80A, takze preto su tam hrubsie vodice.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
m2 píše:mirob píše:LV píše:mirob píše:v tomto nie som doma..potrebujem poradiť..na regulátore(HV 100) sú vodiče hrúbky "12" a na Lipo 5000 6s sú vodiče "8"....príde mi to ako nepomer..kde je pravda?.. aké by mali byť vodiče pri odberoch do 80Amp?
Oni tie LiPo 5000 su urcene pre vyssie prudy ako 80A, takze preto su tam hrubsie vodice.
Edit
už nic
- LV
- Kontaktovat uživatele:
JMalik píše:m2 píše:mirob píše:LV píše:mirob píše:v tomto nie som doma..potrebujem poradiť..na regulátore(HV 100) sú vodiče hrúbky "12" a na Lipo 5000 6s sú vodiče "8"....príde mi to ako nepomer..kde je pravda?.. aké by mali byť vodiče pri odberoch do 80Amp?
Edit
už nic
nevadí, ale máš príspevok
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
To byl důvod proč jsem si smazal ten příspěvek. Chtěl jsem napadnout m2, že si pomíchal ty průřezy. Potom mi došlo, že je to v amíkovskejch mírách, tak jsem to smazal dřív než se mi stačil vysmát.
(Jinak - už ani sami tvůrci značení neví kudy z toho ven. Prostě vymysleli přiblblost)
A pro LV
Mohl by jsi se prosím přimluvit u admina aby mi vymazal příspěvky a mohl jsem začít od nuly? Dal jsem si limit 5555, potom jsem měl v plánu novou registraci, ale to je nyní po zveřejnění pravidel trestné.
(Jinak - už ani sami tvůrci značení neví kudy z toho ven. Prostě vymysleli přiblblost)
A pro LV
Mohl by jsi se prosím přimluvit u admina aby mi vymazal příspěvky a mohl jsem začít od nuly? Dal jsem si limit 5555, potom jsem měl v plánu novou registraci, ale to je nyní po zveřejnění pravidel trestné.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
JMalik píše:To byl důvod proč jsem si smazal ten příspěvek. Chtěl jsem napadnout m2, že si pomíchal ty průřezy. Potom mi došlo, že je to v amíkovskejch mírách, tak jsem to smazal dřív než se mi stačil vysmát.
A pro LV
To bolo iba také rýpnutie
Je chyba, že sa tu nedá zmazať vlastný príspevok pokial ešte naň nebolo reagované
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk