Folie z -HC- v praxi ,zpracování ,potahování.
- Luky Bartak
- Kontaktovat uživatele:
- Luky Bartak
- Kontaktovat uživatele:
- Luky Bartak
- Kontaktovat uživatele:
- Luky Bartak
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Vojtíšku zdrž se komentáře ani žádnýho psa nemáš a nikdys nemněl tak nepis takovy kraviny že měříš ocas psovy.
A chtěl bych se zeptat na potahování když mám napsáno v knížce že mám natřít kostru naředěným napínákem pak tam mám přiložit pruh modelspan a zase to natři naředěným napínákem jestli to tak mám udělat nebo nějak jinak?
A chtěl bych se zeptat na potahování když mám napsáno v knížce že mám natřít kostru naředěným napínákem pak tam mám přiložit pruh modelspan a zase to natři naředěným napínákem jestli to tak mám udělat nebo nějak jinak?
Lukáš
- Luky Bartak
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
já to nepočítám a jsem dost nediscipliovaný modelář.
Chvíly dělám a pak to třeba měsíc leží.Pro mě je to zábava a dělám jenom když mám chuť.
Takhle mi leží asi 3 eroplány a furt to nějak nemůžu dodělat
Ale já jsem si- termínového drilu- užil dost v zaměstnání tak ještě abych to tahal do svého soukromí. Když jsem byl mladší tak jsem sfoknul nějakého motoráka za cc-14 dní. Ale dneska je to záležitost měsíců.
Tady ta stíhačka (Kavasaki Ki- 61 Hein) mi leží už 1rok v rgálu
a nějak se nemůžu dostat ke kamufláži. Je to všechno na lak a musím to dělat na balkoně a to se mi do toho moc nechce .Ale snad se letos urodí
Jenda
já to nepočítám a jsem dost nediscipliovaný modelář.
Takhle mi leží asi 3 eroplány a furt to nějak nemůžu dodělat
Tady ta stíhačka (Kavasaki Ki- 61 Hein) mi leží už 1rok v rgálu
a nějak se nemůžu dostat ke kamufláži. Je to všechno na lak a musím to dělat na balkoně a to se mi do toho moc nechce .Ale snad se letos urodí
Jenda
- Luky Bartak
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj to dělání mám stejně tak. Chvilku to dělám achvilku ne.Ale nebydlíme v paneláku to ne no to je asi výhoda ja na to mám celou místnost cca 1Om na 10m takže místa mám dost ale chtěl bych se zeptat na dvě věci 1.Si do toho investoval hodně peněz co Já se nedoplatim ted jsem byl v modeláři a utratil jsem tam 7000,-Což je pro mně dost a to jen za nabiječku regulátor a modelspan, napínací lak A za Easy Stara bez vybavení.
2.Teď mi v knížce píšou že mám nalakovat napínákem kostru pak mám počkat a pak tam dát ten papír přihladit ho a pak dát zase ten naředěný napínákasi 5 vrstev takže píšou jen o napínacím laku.Teď jestli k tomu nepotřebuju eště nějakej lak

2.Teď mi v knížce píšou že mám nalakovat napínákem kostru pak mám počkat a pak tam dát ten papír přihladit ho a pak dát zase ten naředěný napínákasi 5 vrstev takže píšou jen o napínacím laku.Teď jestli k tomu nepotřebuju eště nějakej lak
Lukáš