Blade mSR by E-flite

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
vasylp

#901 Příspěvek od vasylp »

skusil jsem na DX6i toto nastaveni
http://www.youtube.com/watch?v=chH6e7BI ... re=related
a opravdu je změna helinka je citlivějši a přesnějši .
Dik za typ 8) 8)
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
holda29
Kontaktovat uživatele:

#902 Příspěvek od holda29 »

Nenasel by se tu nekdo z Kladna, kdo by se mi na nej podival? Porad se mi toci v tak 50 cm kruzich a to jsem uz vymenil snad vsechno, co me napadlo. Krome cykliky teda, je v ni maly vakl u horniho loziska, muze to byt tim? Uz si nepamatuju, zda to delalo od zacatku.
Diky moc
zablabla

#903 Příspěvek od zablabla »

MartinMartin píše:na oficiálních stránkách dovozce http://www.astramodel.cz je termín dodání serva 3.6.2010

Dobrá zpráva, serva jsou u astry k mání
(už mi přisly poštou)
zablabla

#904 Příspěvek od zablabla »

Lukash píše:Mixy!!! To se kurva nemůžete naučit pravopis? Nebo se alespoň podívat, jak to píše většina?

Mno, ne že by mě to tu taky nebilo do očí, ale ony bohužel existují i takové "hendikepy" jako dislekce a disgrafie.

Ti lidé za to až tak nemohou, a pokud mohu soudit, tak to většinou nejsou žádní hlupáci, takže trocha tolerance by tu podle mě nezaškodila. (Vím o čem mluvím, máme to doma taky)
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#905 Příspěvek od gamer007 »

Nezkoušel někdo použít hl. motorek z free spirita a dalších podobných Msr? Nějak mi asi už dosluhuje a nechce se mi dávat 300 za motor.
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
vasylp

#906 Příspěvek od vasylp »

http://www.youtube.com/watch?v=chH6e7BI ... re=related
když jsem dal tam teto mixy tak mně začal škubat ocas čim to asy bude co ?
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
zablabla

#907 Příspěvek od zablabla »

Tak mi to včera nedalo a vzal jsem do haly original E-Flite msr (jinak teď lítám s tuningem od Microheli) a nastavil na Dx6i mix 1 a mix2 (mix2 a mix3 podle vzoru z Dx7) , SW: ON. Dopředu se mu nechtělo (měl tendenci se zastavovat) a když jsem jej rozjel, tak jsem měl problémy s ocasem při zatáčení doleva.

Když jsem oba mixy vypnul bylo to v pohodě. Možná by to s těmi mixy po kratším přeučení taky šlo, ale osobně si kladu otázku proč vlastně.
romko1

#908 Příspěvek od romko1 »

zablabla píše:a nastavil na Dx6i mix 1 a mix2 (mix2 a mix3 podle vzoru z Dx7) , SW: ON.

Skus:
MIX1 v DX6i -> MIX2 v DX7
ELEV -> AILE ACT
RATE L 0% R -15%
SW ON TRIM INH

A daj vediet...b
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
zablabla

#909 Příspěvek od zablabla »

romko1 píše:
zablabla píše:a nastavil na Dx6i mix 1 a mix2 (mix2 a mix3 podle vzoru z Dx7) , SW: ON.

Skus:
MIX1 v DX6i -> MIX2 v DX7
ELEV -> AILE ACT
RATE L 0% R -15%
SW ON TRIM INH

A daj vediet...b

zkusil jsem to jako volné pokračování tréninku na T-rex 500, takže jsem se tím čulibrkem chvíli nemohl srovnat. Ale tenhle mix si na té origo verzi nechám. Na první pocit se mi zdá, že je vyrovnanější při točení.

Zkusím dál a pro srandu i na té utuněné verzi, která je o poznání vyrovnanější a dám ještě vědět.
díky za tip.
zdema

#910 Příspěvek od zdema »

Ahoj, kdesi som tu cital ze setova nabijacka likviduje baterky tym ze do nich hustí 3C. Trocha som si upravil moju , poprepajanim kablikov, aby som vedel nabijat baterky v normalnom rezime. Mam nabijacku Turnigy accucell 8150, ktora nabija od jednoclankov az po neviem kolko, ja pouzivam este 2 a 3 clankove baterie. Nabijam teraz sice po 1 baterke prudom 0,1A, co si myslim je pre clanky setrnejsie, ale trva to tak 1 hodinu jeden clanok. Dnes som nahodou nasiel toto: http://www.helidirect.com/hyperion-port ... -18642.hdx
Myslim ze s tymto by bolo mozne sucasne nabijat az 6 baterií prudom akym potrebujeme, nepoznate to niekto? Ak ano ake stym mate skusenosti? Kebyze sa tento stojancek rozoberie a prirobi sa servisny konektor na 6 članok, aj by sa tie baterky mohli akoze zrovnať a nabiť vsetky na rovnaku kapacitu za cas ktorý teraz potrebujem na nabitie jednej baterky?. čo myslíte kolegovia?
BacilBA

#911 Příspěvek od BacilBA »

Viacerí ste písali, že z držiaka rotorových listov sa po havárii zvyknú stratiť podložky. Tak som ich stratil tiež, ani neviem kedy. Predpokladám, že sa jedná o tieto podložky a použijú sa iba dve na hriadelku medzi plast hlavného rotora a medzi držiaky listov. Ale na čo sú tam tie "o" krúžky? Tie sa kam montujú?

Obrázek

http://www.horizonhobby.com/Products/De ... D=EFLH3013
CESSNA 480 od RCM-Pelikán / SPRINT ľahučký dvojplošník od RCM-Pelikán -v rekonštrukcii / Quick Thunder II 3-kanál mikrovrtulník / TORO 900-vo výstavbe / BLADE mSR_BNF / P51D Mustang Ultra-Micro & SPEKTRUM DX6i
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#912 Příspěvek od AdamProg »

BacilBA píše:Viacerí ste písali, že z držiaka rotorových listov sa po havárii zvyknú stratiť podložky. Tak som ich stratil tiež, ani neviem kedy. Predpokladám, že sa jedná o tieto podložky a použijú sa iba dve na hriadelku medzi plast hlavného rotora a medzi držiaky listov. Ale na čo sú tam tie "o" krúžky? Tie sa kam montujú?

Obrázek

http://www.horizonhobby.com/Products/De ... D=EFLH3013

To cerny(gumovy) jsou tlumici krouky(silembloky), davaji se do vybrani v rotorove hlave. Umoznuji mavani listu.
To zlatave jsou distancni podlozky, a davaji se mezi tlumici krouzky a drzaky listu, tak aby to nemelo velkou vuli ale pritom aby se drzak listu bez odporu mohl naklapet.
BacilBA

#913 Příspěvek od BacilBA »

Dík, pozriem na to, kam s tými gumičkami. Zatiaľ iba viem, že tie podložky tam už na 100% nemám.
Existuja na Blaeda nejaký technický náčrtok, kde je Blade rozkreslený na náhradné diely s náčtkom čo, kde, kam? Ak áno, pls. pošlite link.
CESSNA 480 od RCM-Pelikán / SPRINT ľahučký dvojplošník od RCM-Pelikán -v rekonštrukcii / Quick Thunder II 3-kanál mikrovrtulník / TORO 900-vo výstavbe / BLADE mSR_BNF / P51D Mustang Ultra-Micro & SPEKTRUM DX6i
marman
Kontaktovat uživatele:

#914 Příspěvek od marman »

A zkoušel jsi google? Obvykle najde spoustu věcí ;-) Co třebas:
http://www.robotcombat.com/products/images/0-EFLH3000_Manual.pdf Velikost: 2.9 MB, strana 39...
A když řekla: "Dáme si bublinky?", vzal jsem Merlina a šel si zalítat.
Prý nemyslím na budoucnost, tak přístě polítám radši s Future...
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#915 Příspěvek od MartinMartin »

Tak k těm podložkám taky se mi stratily po rozpadnutí rotorové hlavi tak jsem pořídil novou hlavu a ještě tento set s podložkami a teďka se mi rozletěla znova a koupil jsem další držák a u něj již byli i 2 náhradní podložky a ještě 2 náhradní gumičky a dokonce náhradní šrouby pro uchycení listů což u původního držáku nebylo pouze držák a šroubky držáku takže to je super
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“