Easycopter V4.5 COLIBRI

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Alex1

#241 Příspěvek od Alex1 »

Tak jsem si Colibra pořídil také,zároveň se Spiritem.Něco na doma a něco tak trochu na ven.
Me zkušenosti po pár dnech v pár bodech s timto mrňousem.
- dvakrát ,třikrát spadne a podvozek je pryč.(nahrada- polystyrénový plovák) je to levné a celkem efektní
- ze vnitř ihned vystužit kabinku páskou se skeknými vlákny(pak je téměř nerozbitná)
- ihned upravit přívod kabelu na zadním motorku(jeden kabel odpájet provléci přes umělohmotnou úchytku ze zadního čela motorku).Pak celý motorek úplně přirazit na zadní čelo a zajistit (třebá páskou,nebo přilepit),aby nešel posouvat .Podle mých zkušeností a zkušeností mých kamarádů velký problém je vtom,že osa motorku má vůli lítat v celém mororu při nárazu a tím se zničí úplně kartáčky a tím i motor.Když tam bude ta zadní přepážka ,tak celou osu dál nepustí.Touto úpravou motorek vydrží podstatně dýl.
- no a pak to chce min.3 náhradní ocásky(i přes výše uvedené úpravy)
- hlavní vrtule a cyklika dost vydrží( a když píšu dost ,tak fakt dost mám pořád stávající)
- a poslední věc lítat a lítat

Jen tak mimochodem,nevím proč ,ale se Spiritem se mi lítá líp.
pkysely@centrum.cz
tino

#242 Příspěvek od tino »

to alex1:
ahoj prosim mozes mi kuknut ten sklon cykliky spredu ? vid . prispevok pred tebov
Alex1

#243 Příspěvek od Alex1 »

tino píše:to alex1:
ahoj prosim mozes mi kuknut ten sklon cykliky spredu ? vid . prispevok pred tebov

Já bych řek ,že to máš v pořádku.Mám to také tak.
pkysely@centrum.cz
AR1
Kontaktovat uživatele:

#244 Příspěvek od AR1 »

Tak i já jsem nechal zlákat a dnes si to přinesl domů - derivát Robbe. Bohužel, asi po druhé baterce začal vrtulníček ihned po startu padat doleva a přišel jsemn a to, že je nějak kousnuté servo a je stažené na jednu stranu. Někdy se to uvolní, vícekrát ne ale hlavně servo za letu pocukává a po chvíli se zase kousne. Vyndal jsem motorek serva a nezatížený se pořád točí. Ve vrtulníčku se hrozně hřeje. Takže jdu zítra reklamovat, tak se "těším" že mě vypakujou že jsem s tím praštil. Lítal jsem nad manželskou postelí a pelestě zakryl dekama, padal jak do peřinek.

EDIT - tak už lítám, reklamace u Pecky v pohodě.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Minea

Help!!!!

#245 Příspěvek od Minea »

Pomožte prosím - koupila jsem vrtulníček Easycopter V4.5 příteli na hraní... a on se nám nechce rozletět :-( Neví někdo jak to? A navíc jsme zjistili, že nám chybí stránka v návodu :-( Nemohl by mi ho někdo prosím poskytnout v celku? Díky moc
arda1
Kontaktovat uživatele:

#246 Příspěvek od arda1 »

Ahoj-vítám zástupkyni něžného pohlaví mezi "maniaky"-to zde nebývá moc často. :wink: Jinak jak se ten vrtulníček chová? Vůbec se neodlepí od země a nebo má tendenci někam padat?
Minea

#247 Příspěvek od Minea »

Vrtlníček momentálně padá a padá.. ale nebude to výrobní vada :lol: Nakonec se chytil, ale trvalo mu to dlouho... njn, nechtělo se...
jen ten návod kdyby k tomu byl.. máme několikrát stranu osm, ale chybí strana 11 a ještě jedna, ale to už si nepamatuju :?: :lol:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#248 Příspěvek od arda1 »

To se poddá pokud je to rukama. :wink: Jinak mám V4 takže návod mám jinej ale pokusím se ho nějak splašit. :)
Kadel

#249 Příspěvek od Kadel »

Zdravim, vrtulnik jsem koupil na vystave v Litomericich 15.5., ale zacal jsem s nim letat az dneska. Jsou nasledujici veci normalni?

1) Vrtulnik visi krive - je naklonen mirne do boku, ale pritom nikam markantne netahne. Je krive i vrtule, takze to neni jen kriva kabina.
2) Pri kloneni na obe strany neleti idealne do boku, ale vzdycky leti bud sikmo dopredu nebo i sikmo dozade. A to docela dost
3) V rezimu pro pokrocile (letani venku) s vetsimi vychylkami, pri posunuti packy pro let vpred sjede uplne dolu servo kloneni, kdyz dam packu pro let vzad uplne dolu, tak servo kloneni nic nedela.

Snazim se dovolat na rczonu, kde jsem to koupil, ale nikdo mi to tam zatim nebere, tak se jen chci zeptat, jak jste na tom vy, abych neplasil zbytecne. Diky

Na prvni dve otazky jsem tu odpovedi nasel, ale proc mi to dela to, co popisuju v bode 3, to mi hlava nebere.
ariane
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od ariane »

for Minea
Vezmi vrtulník a přijď na školení, Ty víš kam!!:-DDD
AR1
Kontaktovat uživatele:

#251 Příspěvek od AR1 »

Kadel píše:Zdravim, vrtulnik jsem koupil na vystave v Litomericich 15.5., ale zacal jsem s nim letat az dneska. Jsou nasledujici veci normalni?

3) V rezimu pro pokrocile (letani venku) s vetsimi vychylkami, pri posunuti packy pro let vpred sjede uplne dolu servo kloneni, kdyz dam packu pro let vzad uplne dolu, tak servo kloneni nic nedela.

To bude podobné jako jsem to měl já, kousalo se servo. Úspěšně jsem vyreklamoval a problém se u nového vrtulníčku neopakuje.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Kadel

#252 Příspěvek od Kadel »

ar1: tak snad to taky vyreklamuju,jen je pruser,ze mam zlomenou lyzinu,tak snad me neposlou do hajzlu.zkousel jsem to slepit vterinakem,ale vubec to nechytlo,jeste to zkusim epoxidem.jinak pak uz nevim.
Minea

#253 Příspěvek od Minea »

Ariane vzala bych vrtulníček a návod... kdyby byl :-D
ariane
Kontaktovat uživatele:

#254 Příspěvek od ariane »

Vem sebe a přijď ,vezmen to nejdřív theoreticky:-DD
Minea

#255 Příspěvek od Minea »

:-D no, teorie mi nikdy moc nešla... jsem spíš přes tu praxi :-D
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“