není balsa ??
Ta kvalita je druhá věc, když se podívám na balzu na blbý čínský ARFce tak je mi jasný že ty prkýnka co se prodávají u nás jsou ta poslední kvalita. Docela lituju malý prodejce. Objednají si 20 prkýnek s toho možná třetina jim tam zbyde jako nepoužitelná...
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
Tepelná izolace nádrží.Azy píše:corsair píše:Balsa není z jednoduchého důvodu-nestačí růst.
Už jste někdo viděl zblízka zaoceánský tanker, je to monstrum, které je celé
oblečené do fošen z balsy-vnitřní kostra, HVP jí taky moc nemá.
cože jako že tanker je z balsy ???:-)
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
U pecky dostanu standartně vždy co potřebuju a Vaňoucha taktéž. Když jsem na začátku zimy nechával cosi frézovat u HVP, tak si chlapi dost postěžovli páč plantážníci to občas sesekaj trochu v jinejch cyklech a pak to zavází. To ale zřejmě neplatí u všech, asi záleží na konkrétním dodavateli. Já jenom stavim, když dostavim, tak je nejdražší ten čas co na tom strávim, jinak by jsem neřekl že je to dražší než letadlo zakoupené, hodněkrát jsem si to přepočítával. ...taky si myslim že pak ty prkýnka na krámě je taky už ten opravdu koncovej konec toho řetízku. Přeci ti co kupují letadla hotová jsou také potřeba z něčeho stavět a tam je té balsy požehnaně a ty lidi to taky odněkud musejí brát a z něčeho stavět. Taky největší obavu měli chlapi z HVP z toho že se jim zadrhne vlastní výroba a pak teprve dodej prkýnek...ale vypadá to, že se to zvládlo dobře a já zatim vždy dostal co potřebuji...
sharkcom píše:Ta kvalita je druhá věc, když se podívám na balzu na blbý čínský ARFce tak je mi jasný že ty prkýnka co se prodávají u nás jsou ta poslední kvalita. Docela lituju malý prodejce. Objednají si 20 prkýnek s toho možná třetina jim tam zbyde jako nepoužitelná...
žádné prkno není nepoužitelné.
dřevo je prostě dřevo, běžně objednávám dvojnásobek než potřebuju, pokud je to třeba materiál na nosníky tak trojnásobek. Nejlépe rozdělit zásilku a brát od dvou obchodníků..
http://rcmapy.com/?locid=1100