Spotřeba TX

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
m2
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od m2 »

arda1 píše:Ano šlo o to kdy VF díl víc topí. :wink:

so stiahnutou anténou.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
arda1
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od arda1 »

Ano a taky má i větší odběr.
Arx
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Arx »

No vidíte, stačí to trochu poupravit a jaký je z toho najednou pěkný a přínosný téma! :lol:
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
LV
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od LV »

Arx píše:
Kerberos píše:jestli by nebylo lepší se napřed trochu zamyslet a pak teprve něco psát :-D ale to by zase nebyly příspvky na DF :-D

V tomhle případě máš asi pravdu, ale když to vezmeš v globálu, tak pokud by se tu každej hluboce zamýšlel a prohledal celej internet, tak by tady to fórum bylo opravdu k ničemu a to by potom teprve lidi typu LV bezcílně bloumali ulicema, zoufale hledajíc smysl svého života..... :lol: :twisted: :lol:

Ja svoj zmysel života mám...
Ale stále nechápem, že niekto 3 roky registrovaný na tomto DF so 650 príspevkami sa spýta takú ******** to jaksi nepoberiem
Ironický a hnusný som, to priznávam, ale väčšinou iba vtedy keď je treba použiť "na veľké vrece, hrubú záplatu" :wink:

5.6 lietame v Lánech. Príď pokecáme a uvidíš, že nie som až taký chuj :wink:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Arx
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Arx »

LV píše:Ja svoj zmysel života mám...
Ale stále nechápem, že niekto 3 roky registrovaný na tomto DF so 650 príspevkami sa spýta takú ******** to jaksi nepoberiem
Ironický a hnusný som, to priznávam, ale väčšinou iba vtedy keď je treba použiť "na veľké vrece, hrubú záplatu" :wink:

5.6 lietame v Lánech. Príď pokecáme a uvidíš, že nie som až taký chuj :wink:

Asi to bola kokotina, chujovina, možno aj pi.....a, ale čo už s tým....
Vy máte veľké vrece? My zase hrubé, zaujímavé... 8O , jinak na ty Lány jsem se těšil jako malý dítě ( z dětskýho fóra ) :lol: , ale bohužel nejsem pánem svého času a musím do práce - čert aby to spral! Jo, a ja som nepovedal že si chuj, iba sa tak niekedy správaš! :lol:....Ale to ja tiež.. :wink: :lol:
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“