zdravím, kúpil som na ebayi tuto kameru. budem ju osadzovať na Cessnu 480 od pelikánan niekam na krídlo. chcem sa spýtať kam by to bolo z aerodynamického hľadiska najlepšie ?? hore na krídlo alebo "dole","dovnútra" krída ??
ďakujem
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
Ja mam objednanu taku istu, planujem to dat bud hore na kridlo, aby nebrala vrtulu, alebo ak nabok, tak dolu pod kridlo, asi niekde na kraj kridla. Pripadne k servu.
Len budem musiet vyriesit dovazenie druhej strany cessny.
chlapi, dnes som skusil dat tu kameru priamo na motorovy kryt. roztočil som vrtulu a začal nahravat. na nahravke vobec nebolo vidno točiacu sa vrtulu čiže žiadne vlnenie obrazu ani podobne. pravda, bolo to len v izbe, uvidím čo to urobí počas letu
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
Pak sem dejte odkaz s videem. Také o této cam uvažuji, tak bych to chtěl vidět, jak si to poradí se změnou světelných podmínek, když se bude měnit horizont. Dík.
eM.
Tak dnes prisla rovnaka aj mne.. Ale mam problem s nabijacim zdrojom ako som uz napisal do sekcie "Elektronika" takze do vzduchu sa tento vikend nedostanem.. Ja planujem tu kameru umiestnit do kabiny ASW-28 a ako druhy pokus z vrchu na kridlo blizko trupu.. Videa potom poslem..