Problem-zastavenie rotora

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Zpráva
Autor
Tominator

#16 Příspěvek od Tominator »

Stale sa mi to nepodarilo eliminovat to tocenie po stiahnuti kniplu. Ajked sa uz ucim tu autorotacku ako Zd poradil. ale ked zapnem autorotacku tak mam pocit akoby motor este dotacal az ked klesnu otacky uplne tak vtedy sa motor vypne, dovtedy este tak pisti akoby mal snahu tocit...alebo co. Ak toci tak minimalne. Rotor zastavi ale motor vydava zvuk do skoro poslednej otacky rotora. :roll: mozem pridat video pre ilustraciu ak by bolo treba.
idem sa vrhnut na regulator teraz.
par výrazov v menu reglu mi nieje jasnych.

Throttle response speed status. (Standard, Medium speed, Quick speed)
teda rychlost odozvy otačok?. ale nechapem/iba tuším v akom slova zmysle. a ako by malo byt toto nastavene ked chcem lietat na governor mode ktory tento regl podporuje.
Otazne je ci to je dobre davat governor pomocou regla. niekde som cital ze governor regulatora stoji za prd, radsej krivky.?

potom

Timing (Low timing, Mid timing, High timing)
časovanie. čoho? tiez nerozumiem velmi teraz to mam na Mid. je to spravne? baterky A123 6S, motor Scorpion 1000KV, regl Align 60A

Dakujem za kazdu radu.
PRÔTOS Carbon
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od pkotatko »

Zkus nastavit větší výchylku plynu ve vysílači. Některé regulátory to potřebují. Jednoduše nastav třeba 110% pro stažený plyn.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“