Sobota 8.5. Praha, park Kavčí Hory - Letecké bitvy WW2

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Zpráva
Autor
were
Kontaktovat uživatele:

Sobota 8.5. Praha, park Kavčí Hory - Letecké bitvy WW2

#1 Příspěvek od were »

Kdyz jsem se dnes tahnul po Praze s F3Jeckem zabalenym v bublinach tak me odchytil pan s letakem na sobotni akci na Kavcich Horach - u prilezitosti osvobozeni je tam leteckomodelarska show a hromadny EPA combat.

Nevidel jsem, ze by to tu nekde bylo inzerovane, tak to pridavam, kdo jste z Prahy tak tam muzete nenapadne vzit rodinu na sobotni vylet nebo se tam jen tak zajet podivat - nevim o tom nic blizsiho nez co je v letaku, takze jen kde to je a ze akce probiha od 10:00 do 17:00, vstup je zdarma, budou tam modylky a stanky s pivem a burtama :D

Ja pokud nepojedu litat tak se urcite stavim, tak treba se tam s nekym tady z Manie potkam :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Marek71 »

Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
DAF
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od DAF »

Tam bych raději nechodil. Už po Jyrkovi létala vejce, dnes jsem četl, že tam letěla láhev s utopenci. Jestli se tam náhodou někomu porouchá něco na modelu, určitě to bude bráno jako provokace nějakých židobolševickoimperialistických ideodiverzních rozvědných centrál vedených modrými jestřáby a proto po konečném vítězství bude nutno razantně s takovými živli zatočit. Byl bych nerad spojován s jednou či druhou stranou. Na to mám svého koníka příliš rád.
Hitec Aurora 9X
holda29
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od holda29 »

Zni to zajimave, ale jelikoz to je akce te oranzove luzy, tak me tam nikdo neuvidi.
Celkem obdivuju aktivni ucastniky, ze se tam neboji o sve vybaveni, kdyz koukam na fotky z jejich mitinku, je to tam sama zajimava existence. :roll:
Zelí
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zelí »

Taky jsem tam chtěl jít :( Teď to je ale celý zkažený!!
freerider
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od freerider »

Ty se fakt naser.. všude socani pokud by jsem někdy lítal na takový akci tak by jsem Jirkovi nejraděj předvedl kamikaze a tím i následné zneškodnění nepřítele. :lol:
viki.pec
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od viki.pec »

To už politiku tahají do rc modelů :roll: To je hnus velebnosti. No snad tam nikdo kamikadze dělat nebude, protože pak by ten zákon o modelech mohl být hodně tvrdý. :( Ale trefit Paroubka by za to stálo :lol:
habakuk_cz
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od habakuk_cz »

hmmm.... a co shazovat na něj vajíčka ze vzduchu? :)
atlanta

#9 Příspěvek od atlanta »

freerider píše:Ty se fakt naser.. všude socani pokud by jsem někdy lítal na takový akci tak by jsem Jirkovi nejraděj předvedl kamikaze a tím i následné zneškodnění nepřítele. :lol:

To by byly titulky.. po Polské tragedii, následovala Česká letecká katastrofa. Po zřícení RC speciálu zahynula část ( levá ) vlády... :lol: :lol:
Bývr :-) , F9F , Tempest ( ve stavbě )
combat

#10 Příspěvek od combat »

Kdo tam bude lítat ten kombat?A kde to tam je?
JmX
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od JmX »

No to bych blil...a to dokonce i v Nesvačilech zmiňovali tuto akci, ale že to má něco společného s těma dobytkama od politiky, to radši nikdo neuvedl. Takže si radši zajdem zalítat na louku.
***** Futaba T8FG Super *****
Hangár s podrobným popisem stavby mých modelů na osobních stránkách Jirkůf Blok = http://jirkufblok.blogspot.com
E-mail: pilot@ok-jmx.cz
were
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od were »

Ty jo, zajimave je, ze na letaku to neni :(
Nechapu proc z toho nekdo dela politickou akci, jestli uz je to CSSD nebo ODS je mi jedno, bleju z obou dvou...
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
JmX
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od JmX »

se divim, že tam někdo jde lítat. Tedy pokud nemá v podvěsu bombu...
***** Futaba T8FG Super *****
Hangár s podrobným popisem stavby mých modelů na osobních stránkách Jirkůf Blok = http://jirkufblok.blogspot.com
E-mail: pilot@ok-jmx.cz
DAF
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od DAF »

combat píše:Kdo tam bude lítat ten kombat?A kde to tam je?

S tím bych tam, obzvlášť po dnešních zprávách - Sobotka dostal po papuli, raději nechodil. Přeci jen je to válečný stroj a jak zjišťuju, je jedno zda malý či velký. Hlavně pokud to je modrý Corsair, Hellcat, nebo jiný modře zbarvený stroj. To by mohl Jyrka vzít jako provokaci úderných modrých gueril :lol: , byl bys pak třídním nepřítelem č. 1 8) .
Hitec Aurora 9X
padus
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od padus »

Rozhodně to není akce o které by pravověrní EPA kombaťáci věděli. Takže jestli to bude kombat tak snad jedině s modely pro EPA.

Kdyby se mi to nekrylo s jinou akcí mohl bych zkusit útok na pozemní cíl, takové modelové harrakiri s japonskou nakajimou :) (pojištěnej jsem :) )
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“