do práce (open space) jsme si zkusmo pořídil vrtulníček na hraní (http://www.rcguru.cz/phantom-gyro-d476) a docela nás to chytlo, takže máme v plánu nákup více kusů. Původně jsme chtěli něco většího a zakoukali se do Double Horse - Craft (případně Eagle), ale pak jsme díkybohu našli toto fórum a uvědomili si, jak naivní jsme byli
Nechceme model ale regulérní a obyčejnou HRAČKU, nemáme v plánu lítat po venku nebo dělat akrobatické kousky, ale prostě si zablbnout v práci na dlouhých nočních směnách. Takže pokud máte v této oblasti nějaký tip, budu jen rád.
Požadavky:
4 kanály (ve větším prostoru se dost ukázal limit tří kanálů, v malém pokojíku to jde, ale ve velkém je let dost monotónní)
velikost - spíš něco menšího, maximálně 35cm
rádiový ovladač (což je asi samozřejmost)
a obligátně "nízká" cena (limit cca 3000), má to být jen na hraní, takže nic světoborného nepotřebujem.
Co jsem vyčetl (tuším že to zde bylo doporučováno), tak by nemusel být úplně nejhorší Easycopter, už jsem okukoval model V4.5 Colibri Pro (jednorotorový, asi bude těžší na zvládnutí, ale přijde mi to zajímavější), myslíte že by to byla dobrá volba?
Samozřejmě uvítám pokud máte jakýkoliv tip na hračku co by se dala použít, toto fórum mi jasně ukázalo že věřit tomu co říkají prodejci je hloupost
Díky mnohokrát