Fenix

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Azy
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od Azy »

proč tam má dva kolíky ???
MK Katoda Sokolov :-)
ST
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od ST »

Tak jsem včera konečně absolvoval první lety ( zálety ) Fénixe od Ikara. No co dodat je to fakt jiná liga proti prkennýmu VERTEXu. Jelikož mám natažený vazy někde v klenbě chodidla, tak jsem toho moc nedal a taky ta intenzita hodu byla malá ale lety nad 2 minuty byly všechny. Je to mazec ... pořád to ještě rozdejchávám. Proč já se celej podzim trápil s něčím, co pořádně nelítá .... No nakonec mám ještě i MANTU , která mi taky dělá radost. Heuréka...
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
geeenie

#78 Příspěvek od geeenie »

Azy Martin Fenixe vyrábí a na různých akcích ho půjčuje na vyzkoušení a protože je levák, tak má kolík na každé straně.
Azy
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od Azy »

jo aha tak to potom jo .. stejně řídil bych se pravidlem žena fajfka a ero se nepujcujou to nam tloukl už jako malím smradům vedoucí na kroužku
MK Katoda Sokolov :-)
blesk
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od blesk »

Azy píše:jo aha tak to potom jo .. stejně řídil bych se pravidlem žena fajfka a ero se nepujcujou to nam tloukl už jako malím smradům vedoucí na kroužku

já jsem si včera s Martinovým érem házel asi hodinku. Na to že jsem měl F3K poprve v ruce tak to bylo dobrý.

on ví proč to pučovat :-)
ikar
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od ikar »

Azy píše:jo aha tak to potom jo .. stejně řídil bych se pravidlem žena fajfka a ero se nepujcujou to nam tloukl už jako malím smradům vedoucí na kroužku

Samozřejmě jsou éra půjčovací a nepůjčovací. Pokud o někom vím, že umí lítat a chce si to zkusit, tak proč ne. Tohle je právě pro takovéto případy určeno, jinak bych nedával kolík na obě strany. :-)
ikar
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od ikar »

geeenie píše:Parádní fotky ! Martin má jedinečný styl hodu, ale až na těch fotkách to dokonale vyniklo ... :lol:

Copak hodu, ale toho přistání :-) No na chvilku jsem mrknul mimo, myslel jsem, že mám éro opačně a tak to dopadlo. Naštěstí bylo poměrně nízko a po vytažení jsem pokračoval dál. Já jsem si nick nevolil náhodně.:lol:

Acid: Hade, taky jsi si tu poslední mohl nechat jen pro své osobní podzimní večery. :lol: :lol:
blesk
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od blesk »

Co tam máš za aku Martine? Našel jsem tyto,mohlo by to být? http://www.kostkamodelcentrum.cz/index. ... 023&styl=0
jde o to kolik to vydrží letových minut.
ikar
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od ikar »

blesk píše:Co tam máš za aku Martine? Našel jsem tyto,mohlo by to být? http://www.kostkamodelcentrum.cz/index. ... 023&styl=0

Nevím proč, ale odešly mi fungl baterie, tak jsem tam musel provizorně nacpat mikrotužky a dát je hodně dozadu.
Kapacita kterou jsi vybral je OK, létal jsem na to bezpečně 3hod. a někdy i více. Problém je spíš v uspořádání packu. Výhodnější je 2+2 nad sebou, protože tu placku nestrčíš až do špice.
blesk
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od blesk »

ikar píše:
blesk píše:Co tam máš za aku Martine? Našel jsem tyto,mohlo by to být? http://www.kostkamodelcentrum.cz/index. ... 023&styl=0

Nevím proč, ale odešly mi fungl baterie, tak jsem tam musel provizorně nacpat mikrotužky a dát je hodně dozadu.
Kapacita kterou jsi vybral je OK, létal jsem na to bezpečně 3hod. a někdy i více. Problém je spíš v uspořádání packu. Výhodnější je 2+2 nad sebou, protože tu placku nestrčíš až do špice.

tak přeletovat není problém :-) pokud seženu samostatné články tak to bude nej.
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Rajny »

ST
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od ST »

Rajny píše:baterky se tu resej porad :-)

http://www.gme.cz/cz/akumulator-ni-mh-2 ... 0-235.html

Jasně taky na ně lítám jak v MANTE tak ve Fénixovi. Po hodině dobíjím necelých 100mAh, Takže pohoda baterky.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Karas
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Karas »

ST píše:
Rajny píše:baterky se tu resej porad :-)

http://www.gme.cz/cz/akumulator-ni-mh-2 ... 0-235.html

Jasně taky na ně lítám jak v MANTE tak ve Fénixovi. Po hodině dobíjím necelých 100mAh, Takže pohoda baterky.

A jak dlouho na ně létáš? Já je mám taky ale nějak si netroufnu létat víc jak 1hod 15 min
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Rajny »

mel jsem je ted zapojeny tak 3 hodiny, z toho bych rek, tak 2 hodiny litani, jeste tak jeden litaci den a pak je nabiju :-)
Karas
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Karas »

Rajny píše:mel jsem je ted zapojeny tak 3 hodiny, z toho bych rek, tak 2 hodiny litani, jeste tak jeden litaci den a pak je nabiju :-)

FAKT? a kolik tam máš serv? Ja mam teda Spektrum a už při 4 V na prázdno to padá.
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“