Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
filda

#466 Příspěvek od filda »

Zdravím pánové i dámy...
Tak jsem si řekl že si taky objednám CD180D z rc711.com. (kolik se u nich prosím platí poštovné cca? - k nám do ČR)

Ještě bych chtěl radu, jaké náhradní díly k tomu objednat (když už tam budu brát) - určitě bych chtěl: Listy hlavního rotoru, nějakou tu zadní vrtulku, kabinu (kryt), táhla řízení.
Ještě něco dalšího se při pádu ČASTO ničí? (abych byl připravený). - samozdřejmě pak ještě ten motor zadní vrtulky - ale to vezmu jinde (tam jsem žádný nenašel ... origo nechci)

Díky za odpověď
ltm_cz

#467 Příspěvek od ltm_cz »

jackson8800 píše:Chci se zeptat která Walkera je "lepší"
Jestli Walkera CB180D nebo Walkera CB180Q
Díky za odpověd.

Myslím že jsou úplně totožné jen až narazíš do země tak tě bude víc stát ten pěkný kryt u "Q" :wink:
Kontaktovat uživatele:

#468 Příspěvek od Zdeněkhr »

Je to jedno, až na pár detajlů jako je tvar spodního šasi, kol (lyžin), a kapotáže jsou to stroje scela stejné. Ta Q má drahší kapotáž, takže případné pády jsou u D levnější.
ltm_cz

#469 Příspěvek od ltm_cz »

filda píše:Zdravím pánové i dámy...
Tak jsem si řekl že si taky objednám CD180D z rc711.com. (kolik se u nich prosím platí poštovné cca? - k nám do ČR)

Ještě bych chtěl radu, jaké náhradní díly k tomu objednat (když už tam budu brát) - určitě bych chtěl: Listy hlavního rotoru, nějakou tu zadní vrtulku, kabinu (kryt), táhla řízení.
Ještě něco dalšího se při pádu ČASTO ničí? (abych byl připravený). - samozdřejmě pak ještě ten motor zadní vrtulky - ale to vezmu jinde (tam jsem žádný nenašel ... origo nechci)

Díky za odpověď

Beru to podle sebe ... hned bych objednal verzi s kufrem :) no a já zatím ohnul jen ty vahadla, zničil kabinu /dnes a 3x listy zadního rotoru... jinak vše ok .... pak jsem dokoupil ten přímý motor z Honey B2 .... asi tak ... na poštovný se neptej protože když se tam zaregistuješ nacpeš to do koše a dáš tam asi 3 krok před platbou tak ti to pěkně sečtou :))) jo objednej ještě jednu baterii .... no nic kdyby jsi nebyl línej tak to tady na těch 30ti stranách vše najdeš : )))

#470 Příspěvek od jackson8800 »

Taky by mě zajímalo to poštovný..
ltm_cz

#471 Příspěvek od ltm_cz »

jackson8800 píše:Taky by mě zajímalo to poštovný..

Air Parcel Rate (7 - 14 business days to major countries): US$30.65 asi tak už se to tu řešilo

toto je poštovné za walkeru bez ovladače ... s bude cca 5 dolarů víc

#472 Příspěvek od filda »

ltm_cz píše:

Díky za odpověď

Beru to podle sebe ... hned bych objednal verzi s kufrem :) no a já zatím ohnul jen ty vahadla, zničil kabinu /dnes a 3x listy zadního rotoru... jinak vše ok .... pak jsem dokoupil ten přímý motor z Honey B2 .... asi tak ... na poštovný se neptej protože když se tam zaregistuješ nacpeš to do koše a dáš tam asi 3 krok před platbou tak ti to pěkně sečtou :))) jo objednej ještě jednu baterii .... no nic kdyby jsi nebyl línej tak to tady na těch 30ti stranách vše najdeš : )))

Díky :) ... no líný ... já si těch 30 stránek opravdu přečetl, ale možná jsem nějakou omylem přeskočil.
mamoulian

#473 Příspěvek od mamoulian »

Díky za odpověď

Možná I Main gear.
První sem očesal (šup na zem bokem a nechal sem plyn na plno) a dneska při poryvu větru sem to poslal čumákem do pole (naštěstí malá výška a nízká rychlost,protože sem se naštěstí zrovna otáčel) a kolo prasklo vejpůl.
jackson8800

#474 Příspěvek od jackson8800 »

ltm_cz píše:
jackson8800 píše:Taky by mě zajímalo to poštovný..

Air Parcel Rate (7 - 14 business days to major countries): US$30.65 asi tak už se to tu řešilo

toto je poštovné za walkeru bez ovladače ... s bude cca 5 dolarů víc

A jak se řeší reklamace?Co když se tam něco vyse*e?
A tahle verze je teda kompletní jo?
[url]http://www.rc711.com/shop/product_info.php?products_id=2327{6}14[/url]
Vůbec se v tom nevyznám..Jestli už je tohle komplet sada připravená k lítání..
petsild
Kontaktovat uživatele:

Motor HB2.

#475 Příspěvek od petsild »

Mám technický dotaz, proč nelze použít motor HB2 stejně... tedy umístěný jako originál motor bez uhlíků?
Právě to nejlepší co tenhle model má, je motor umístěný v těžišti vrtulníku. Pet
ltm_cz

#476 Příspěvek od ltm_cz »

Ještě další věc , nezapomeň že když objednáš z číny tak nikdy nereklamuješ :) tam tě vyjde na 150dolarů s poštovným cca 2900 tak rozmysli jestli se ti to vyplatí ....

jinak díly jsou dolarové položky takže mám taky doma věci do foroty :) :wink:

Zadní motorek

#477 Příspěvek od petrhus »

Ahojky, už jsem tu delší čas nebyl. Poletuji s tímto vrtulníčkem a je to prima. Často řešíte problém s motorkem zadního rotoru. Také mě se začal asi při 10-tém startu nepříjemně ozývat. Tak jsem jej rozdělal a problém nenašel, zato se protáčel (při i malém ohřevu) unašeč na hřídeli. Tak jsem jej opatrně zalepil prstolepem. A lítám bez problémů dál.
jackson8800

#478 Příspěvek od jackson8800 »

ltm_cz píše:Ještě další věc , nezapomeň že když objednáš z číny tak nikdy nereklamuješ :) tam tě vyjde na 150dolarů s poštovným cca 2900 tak rozmysli jestli se ti to vyplatí ....

jinak díly jsou dolarové položky takže mám taky doma věci do foroty :) :wink:

Aha,tak to potom jo :D
H.P.Baxxter

#479 Příspěvek od H.P.Baxxter »

Dá se někde v čr sehnat ten kit s motorkem na zadek ztoho honey bee v2?Nikde to nemůžu najít.
Zdeněkhr
Kontaktovat uživatele:

#480 Příspěvek od Zdeněkhr »

Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“