mám servo které je v neutrálu, chci u něj nastavit na 4 přepínače 4 různé výchylky a při zmáčknutí spínače vpravo vepředu to servo do dané výchylky vychýlit, jde to nějak udělat ? díky
z.d. píše:mám servo které je v neutrálu, chci u něj nastavit na 4 přepínače 4 různé výchylky a při zmáčknutí spínače vpravo vepředu to servo do dané výchylky vychýlit, jde to nějak udělat ? díky
mám servo které je v neutrálu, chci u něj nastavit na 4 přepínače 4 různé výchylky a při zmáčknutí spínače vpravo vepředu to servo do dané výchylky vychýlit, jde to nějak udělat ? díky
co je na mým dotazu nepochopitelný ?
Na dotazu nic. Jen na tom, že x-krát podanou podpověď nejsi schopen pochopit.
Můžeš si už konečně přečíst ten manuál vyzkoušet ty dodané rady?
co je na mým dotazu nepochopitelný ?
Na dotazu nic. Jen na tom, že x-krát podanou podpověď nejsi schopen pochopit.
Můžeš si už konečně přečíst ten manuál vyzkoušet ty dodané rady?
Já myslím, že nemůže ( nebude mít ten TX, neví o co jde, řeší to zatím v imaginární rovině)
frontier píše:kuchal jste někdo ten origo akupak k T8FG co je tam za aku?
Tiež by ma to zaujímalo...
Vypadá to tak, ako by tam boli naskladané tie malé ploské batérie podobné v digitálnych hodinkách, ale samozrejme tieto budú väčšie
Zatiaľ sú v pohode (aspoň tie moje), uvidíme, aká bude životnosť. Nie je problém ich v tomto prípade nahradiť 2S LiPol, keď to bude potrebné. Pri iných Tx s akumulátorom 8N by to trochu problém bol. Tx T8FG je ale napájaný akumulátorom 6N, takže problém nie je. Znehodnotenie 2S LiPol nehrozí, pretože alarm Tx je nastavený na 6,8 V, pri dosiahnutí napájacieho napätia 5,5 V sa Tx automaticky vypína....
Ahoj,mám 8FG chvilku a ted nevím jak nastavit křidélka.Nastavil jsem dvě éra na 6ch přijímačích bez problémů.Ted nastavuju egeho na přijímači 617FS a funguje jen levé křidélko na kanálu 1 a druhé na k 6 ne.Vím že ho musím přiřadit ale podle návodu na to nemůžu přijít kam.
Nějak nerozumím, prostě vyberu v menu typu modelu 2 serva křídelék a u větroně i motoráka jsou pak serva přiřazeny kanálům 1 a 6. Takže u 7mi kanálového přijímače by neměl být problém s počtem kanálů a dále nic není potřeba přiřazovat.
...i když pochybuji o tom že tam budou Sanya. ale možné to je, pišou NiMh 1700mAh, jestliže tam Sanya budou vypadá to na tyto: http://www.ges.cz/um-3-nh1700-hr-3u-ges07600111.html to zase nejsou tak špatné články.
nastavil jsem si u větroně 3 letové režimy, pro každý režim jiné zakřivení křídla (křidýlkama) a po zapnutí mne vysílačka začala varovat o zapnuté funci TRIM MIX. Potvrdím, a pak to jede, ale připadá mne že to nemusí hlásit a rovnou se zapnout. Nevíte, varování jde vypnou tak aby se vysílajda hned zapla???