Aku nabijacku na vsetky baterky

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Zpráva
Autor
inetMark

#17 Příspěvek od inetMark »

Vdaka za tipy. Helifreak je super, len na moju anglictinu je to asi dost :) . Kopec spominanych nazvov nepoznam, ale tak budem to riesit cez slovnik.sk ;) .
Je tam aj specialne diskusia aj pre planovaneho T-Rexa i pre sucasneho Belta.
shake13

#18 Příspěvek od shake13 »

inetMark píše:Stale mi ale asi nie je moc jasny rozdiel medzi cells a series. Pisal si, ze series su tiez clanky. Zatial mam len 2-clankove baterie (znamena to vlastne, ze maju 2 series?).

Cell je po anglicky clanok. Series - 2S, 3S, 4S-znamena pocet clankov v baterii. Moze byt aj napriklad 3S2P, co znamena tri paralelne dvojice aku, teda spolu 6 clankov v baterii. Pri seriovom spojeni sa napatie spocitava a kapacita je podla jednotliveho clanku. Pri paralelnom spajani sa kapacita spocitava a napatie je zase podla jednotliveho clanku.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
Tominator

#19 Příspěvek od Tominator »

Stoho si nic nerob, nikto uceny zneba nespadol, u modelariny to plati dvojnasobne. Ja teraz pokukujem po niakom lietadle na spestrenie cakania pocas nabijania heliny, a som nevedel napriklad co je haubna :D gúgeľ nas kazdodenny :wink:

Inac ked nevies si nieco vysvetlit ani po hladani na nete kludne sa pytaj (najlepsie do niakeho pribuzneho vlakna, zakladaj nove len ked to je vazne) to nieje hanba. horsie ked je to tu uz 80ty krat a zas sa niekto spyta "aky vrtulnik pre zaciatocnika do 4000 kč" .... :D to uz niektori začnu peniť
PRÔTOS Carbon
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“