Mošnov
Mošnov
Ahoj. Slyšel jsem, že na letišti v Mošnově byvá nějaká modelářská akce, ale nedaří se mi najít nějaké info. Prý tam, bývaj i nerc ledadla? Nevíte? Dík
Přímo airshow asi ne, ale v létě tam bývají dny (vikend) NATO a to se tam vždykcy sejde pár zajímavých vojenských strojů, pravidelně tam dělají rambjas s gripenem, rozfoukávají odpoadky Hindem a loni trochu polítali tuším i se Strike Eaglem a co se týká mně tak největší zážitek byli asi Red Arrows, v telce to vypadá hezky, ale naživo je to fakt našlapaný zážitek.
nahoru může, dolů musí
Zbynass1 píše:Přímo airshow asi ne, ale v létě tam bývají dny (vikend) NATO a to se tam vždykcy sejde pár zajímavých vojenských strojů, pravidelně tam dělají rambjas s gripenem, rozfoukávají odpoadky Hindem a loni trochu polítali tuším i se Strike Eaglem a co se týká mně tak největší zážitek byli asi Red Arrows, v telce to vypadá hezky, ale naživo je to fakt našlapaný zážitek.
Nevíš kdy to bývá respektive stránky na kterých to zjistím?
tady je link http://www.dny-nato.cz/
má to jednu velkou výhodu je to zadáčo
jednu velkou nevýhodu pro mě jako fandu pouze letadel - motá se tam i pozemní technika a program je takový roztrhaný.....
má to jednu velkou výhodu je to zadáčo
jednu velkou nevýhodu pro mě jako fandu pouze letadel - motá se tam i pozemní technika a program je takový roztrhaný.....