Mošnov

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
stavik
Kontaktovat uživatele:

Mošnov

#1 Příspěvek od stavik »

Ahoj. Slyšel jsem, že na letišti v Mošnově byvá nějaká modelářská akce, ale nedaří se mi najít nějaké info. Prý tam, bývaj i nerc ledadla? Nevíte? Dík
Zbynass1

#2 Příspěvek od Zbynass1 »

No neRC letadla jsou běžné aerolinky - mošnov je mezinárodní letiště... co vím tak poslední dobou ochranka letiště modeláře ze staré nepoužívané plochy vyhání stejně jako motorkáře, jenom motokárová dráha se zatím drží...
nahoru může, dolů musí
stavik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od stavik »

Zbynass1 píše:No neRC letadla jsou běžné aerolinky - mošnov je mezinárodní letiště... co vím tak poslední dobou ochranka letiště modeláře ze staré nepoužívané plochy vyhání stejně jako motorkáře, jenom motokárová dráha se zatím drží...

Škoda. Ani skutečné ledadla tam nelítaj na nějaké show? :(
Zbynass1

#4 Příspěvek od Zbynass1 »

Přímo airshow asi ne, ale v létě tam bývají dny (vikend) NATO a to se tam vždykcy sejde pár zajímavých vojenských strojů, pravidelně tam dělají rambjas s gripenem, rozfoukávají odpoadky Hindem a loni trochu polítali tuším i se Strike Eaglem a co se týká mně tak největší zážitek byli asi Red Arrows, v telce to vypadá hezky, ale naživo je to fakt našlapaný zážitek.
nahoru může, dolů musí
stavik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od stavik »

Zbynass1 píše:Přímo airshow asi ne, ale v létě tam bývají dny (vikend) NATO a to se tam vždykcy sejde pár zajímavých vojenských strojů, pravidelně tam dělají rambjas s gripenem, rozfoukávají odpoadky Hindem a loni trochu polítali tuším i se Strike Eaglem a co se týká mně tak největší zážitek byli asi Red Arrows, v telce to vypadá hezky, ale naživo je to fakt našlapaný zážitek.

Nevíš kdy to bývá respektive stránky na kterých to zjistím?
voza

#6 Příspěvek od voza »

tady je link http://www.dny-nato.cz/

má to jednu velkou výhodu je to zadáčo

jednu velkou nevýhodu pro mě jako fandu pouze letadel - motá se tam i pozemní technika a program je takový roztrhaný.....
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“