Futaba 8FG
JMalik píše:z.d. píše:mám další problém
mám servo které je v neutrálu, chci u něj nastavit na 4 přepínače 4 různé výchylky a při zmáčknutí spínače vpravo vepředu to servo do dané výchylky vychýlit, jde to nějak udělat ?
díky
Další problém nevidím.
To máš pořád stejný problém jako ve středu 31.března v 16:12![]()
(Jde to udělat. Třeba přes letové režimy).
problém přetrvává, poradíš pls konkrétně jak ?
díky
z.d. píše:JMalik píše:z.d. píše:mám další problém
mám servo které je v neutrálu, chci u něj nastavit na 4 přepínače 4 různé výchylky a při zmáčknutí spínače vpravo vepředu to servo do dané výchylky vychýlit, jde to nějak udělat ?
díky
Další problém nevidím.
To máš pořád stejný problém jako ve středu 31.března v 16:12![]()
(Jde to udělat. Třeba přes letové režimy).
problém přetrvává, poradíš pls konkrétně jak ?
díky
Jo.
Napiš kolik je Ti let a jestli máš ten TX před sebou na stole.
Voodoo-cz píše:Ja bych se nejdriv zeptal na co to vlastne chce. Jestli treba nevymysli neco, co uz je vyreseno jinak.
Vyřešeno to je tak, že se na otočný ovladač nastaví, aby se choval jako čtyřpolohový přepínač. Ale v tom případě je už dotaz špatně položen a vyplývá z něj, že tazatel nemá ponětí jak jeho souprava funguje (pokud ji samozřejmě vůbec má, protože tohle se řeší na str.16 v manálu).
PetrL píše:Vyřešeno to je tak, že se na otočný ovladač nastaví, aby se choval jako čtyřpolohový přepínač. Ale v tom případě je už dotaz špatně položen a vyplývá z něj, že tazatel nemá ponětí jak jeho souprava funguje (pokud ji samozřejmě vůbec má, protože tohle se řeší na str.16 v manálu).
Presne takovej pripad jsem mel myslel.
Live smart, die happy...
z.d. píše:chci to použít na omezení výchylek křidýlek, vopu, sopu, a flapsů nezávisle na sobě
jde jen o pokus, o nic světobornýho
To je stále dokola.
1) Buď máš tu Futabu a chceš to nastavit,
2) nebo jí nemáš a ptáš se, jestli to jde.
1) Zvolíš si požadované čtyři letové režimy na přepínačích a k nim si navolíš požadované výchylky, expa....(například. Jde to i jinak)
2) nemáš diskutovaný TX a ptáš se , jestli to jde.
Jde to, ale ne u každého TX.
z.d. píše:jenže já potřebuju ty výchylky nejdřív předvolit, za pomoci přepínačů a aktivovat až při zapnutí pátým vypínačem
Teď úplně vážně: Máš ten vysílač u sebe doma? Otevři si manuál a vyber nějaký letový režim a u něj nastav expa a dvojité výchylky, přejdi na další režim a udělej to samé. Pak navol jakým přepínačem aktivuješ každý režim a v něm si urči přepínač pro DR a EXP.
z.d. píše:jenže já potřebuju ty výchylky nejdřív předvolit, za pomoci přepínačů a aktivovat až při zapnutí pátým vypínačem
Srovnej si to v hlavě a až potom piš.
Teď chceš čtvery výchylky aktivovat jedním přepínačem.
Zdá se Ti to normální?
Měl bych na Tebe dva dotazy:
1) máš ten TX před sebou?
2) kolik je Ti let ?
Ber to bez urážek, zjednoduší to situaci k řešení.