AURORA 9
Re: rc
sigi123 píše:Já mám 8FG teprve 2 měsíce a můžu taky napsat jen - super.A co ten displej v mrazech?Já totiž lítám furt,i při -16,a jak jsem četl/a věřím tomu podle mobilů/ tak i při menších mrazech zamrzal.Já si právě nejdřív pročetl to druhé,dlouhé vlákno o auroře a téměř 2 měsíce se rozhodoval co potřebuju a co ne.O softu asi nemá význam psát,ale pár maličkostí /i vzhled/ způsobilo že aurora nevyhrála.
jo tak o mrazu napsat nic nemůžu, s heli v něm nelítám..a éra nemám
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
rc
Protože to nesledujou,6ch prijímač optima je o 200kč dražší.Nenakupuju na netu,tam je futaba opravdu o něco málo dražší ale to dělaj obchodníci,náš prodejce má rozumný ceny.Navíc mám poloviční velikost přijímačů a větší výběr.A tu telemetrii co jsem četl má jen ten nejdražší přijímač,navíc čidlo okolo 1200kč- to si radši trošku přidám a koupím další přijímač.
U nás cena 8FG 9900.
-
Skoky
- Kontaktovat uživatele:
příjmač Optima 6 je sice oproti Optima 7 o 200kč levnější ale šestka nemá telemetrii.. je to dobrá věc vědět kolik má baterka v letadle voltů 
Dnes modelář, zítra letec ...
SPECTRUM DX7i
Mustang P51-D (elektro),Tiger Trainer 40 (8.5ccm),MX2 2,3m(DLE 55)
létáme v:
Bánov(asfalt), Rudice(tráva), Šumice (vlastní let.-tráva) www.rajce.net/f289163003
SPECTRUM DX7i
Mustang P51-D (elektro),Tiger Trainer 40 (8.5ccm),MX2 2,3m(DLE 55)
létáme v:
Bánov(asfalt), Rudice(tráva), Šumice (vlastní let.-tráva) www.rajce.net/f289163003
sigi123 píše:Protože to nesledujou,6ch prijímač optima je o 200kč dražší.Nenakupuju na netu,tam je futaba opravdu o něco málo dražší ale to dělaj obchodníci,náš prodejce má rozumný ceny.Navíc mám poloviční velikost přijímačů a větší výběr.A tu telemetrii co jsem četl má jen ten nejdražší přijímač,navíc čidlo okolo 1200kč- to si radši trošku přidám a koupím další přijímač.U nás cena 8FG 9900.
jen pro pořádek - oproti čemu je Optima 6 o 200Kč dražší ?
rc
Futaba 6ch je u nás v prodejně o 180kč levnější než 6ch optima.Navíc má poloviční velikost,na váhu jsem se nedíval.Ale u mě při rozhodování cena nehrála roli,já jen že ti co maj auroru píšou že přijímače futaba jsou 2x dražší,to už dlouho není pravda.At si každý koupí co chce,pro mě je výhodnější futaba,i když předtím jsem měl hitec.
no nic, jenom, že jsi psal tohle:
Optima 6 stojí 1200 tj. o 400 Kč levnější, tomuhle jsem nerozuměl - ale asi jsi měl na mysli jinej přijímač než Futabu....
sigi123 píše:O tom nevím,mě stojí malej 4ch 1300,6ch 1600kč,že by optima stála polovic?
Optima 6 stojí 1200 tj. o 400 Kč levnější, tomuhle jsem nerozuměl - ale asi jsi měl na mysli jinej přijímač než Futabu....
rc
Jo,je levnější,ale nemá tu telemetrii.Ale jak jsem psal já ji nepotřebuju,i když futaba by ji měla taky dělat.Nemá význam se dohadovat o stovkách,otázka byla jiná.A pro mě kvůli několika věcem byla lepší futaba-je 8ch +2 spínané,větší výběr malých přijímačů,české menu,sd karta-co rozházím při experimentu zkopíruju nastavení zpět,upgrade softu-nechci každý 2 roky novej vysílač,stačí mi soft,už mám soft na kopie modelů do pc,oproti auroře se mi mnohem líp drží,vzhled,displej není tak náchylný na poškození jako dotykovej.Možná bych ještě něco našel.Nemá to ale význam,prostě víc věřím fastu a chci aby mi vyzsílač vydržel co nejdýl-třeba do důchodu
/je mi 50/ Každý si musí rozmyslet co preferuje.Co je pro někoho výhoda,pro druhého třeba není.
diky ze ste mi to vysvetlili, to je pre mna padny duovod, ze je o polovicu mensi prijimac a cenovy rozdiel je zanedbatelny,telemetriu nepotrebujem a kolko je stavy v baterkach tiez nie, vidim kedy to zacne slabnut a nikdy nelietam do vybitia a u akrobacie uz vuobec nie.
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
rc
Navíc na tom druhym dlouhym vláknu o auroře se tak nějak shodují že jsou si prakticky rovnocenné a záleží na jedinci co preferuje-někdo dotykovej displej,někdo kanál navíc u 8fg.Takže vlastně není co řešit.Je to jako s autama-někdo chce džíp,někdo limuzínu 
- LV
- Kontaktovat uživatele:
sigi123 píše:Navíc na tom druhym dlouhym vláknu o auroře se tak nějak shodují že jsou si prakticky rovnocenné a záleží na jedinci co preferuje-někdo dotykovej displej,někdo kanál navíc u 8fg.Takže vlastně není co řešit.Je to jako s autama-někdo chce džíp,někdo limuzínu
Rovnocenné nie sú, T8 je lepšia.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk