AURORA 9
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
AURORA 9
Dobrý den,
nevíte někdo, jak e to s módy u HiTec AURORY? Ať čtu, jak čtu, nemůžu najít, jestli jsou vysílače po módech nebo je jeden univerzální a ten se přepíná či přemontovává.
Děkuji
nevíte někdo, jak e to s módy u HiTec AURORY? Ať čtu, jak čtu, nemůžu najít, jestli jsou vysílače po módech nebo je jeden univerzální a ten se přepíná či přemontovává.
Děkuji
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
Aurora mod
Muzu potvrdit ze si muzes nastavit v setupu jakykoliv mod..Je to i udelane graficky znazornene proste parada..Vrele doporucuji..Jsem rad ze jsem se rozhodl mezi 8FG a Aurorou9 pro auroru

DX6i+Aurora9 Corsair F4U,Easy glider,Cularis elektro,f3k Longshot3 na ceste ke me((zaslano P.Horejsim dne 9/3/2010 ale stale nedoslo(((-29/3 Po longshotu jakoby se slehla zem/dnes je to jiz 20dni(((
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aurora mod
danyrc píše:Muzu potvrdit ze si muzes nastavit v setupu jakykoliv mod..Je to i udelane graficky znazornene proste parada..Vrele doporucuji..Jsem rad ze jsem se rozhodl mezi 8FG a Aurorou9 pro auroru![]()
![]()
Tak ti teda pěkně děkuju. Už jsem se přesvědčil, že OPTIC 6 2,4 GHz nebo DX-6 jsou taky dost dobré a že nemusím mít nemlich hned AURORU a teď takové pozitivní hodnocení a jsem zase na začátku rozhodování.
Nevíte, jak to je s přijímači pro AURORU? POtřeboval bych nějaký hodně lehký a zatím jsem našel min. 15g (OPTIMA 6)? Prý by měly nějaké lehčí přijít na trh.
-
Skoky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aurora mod
cassiopeus píše:danyrc píše:Muzu potvrdit ze si muzes nastavit v setupu jakykoliv mod..Je to i udelane graficky znazornene proste parada..Vrele doporucuji..Jsem rad ze jsem se rozhodl mezi 8FG a Aurorou9 pro auroru![]()
![]()
Tak ti teda pěkně děkuju. Už jsem se přesvědčil, že OPTIC 6 2,4 GHz nebo DX-6 jsou taky dost dobré a že nemusím mít nemlich hned AURORU a teď takové pozitivní hodnocení a jsem zase na začátku rozhodování.![]()
Nevíte, jak to je s přijímači pro AURORU? POtřeboval bych nějaký hodně lehký a zatím jsem našel min. 15g (OPTIMA 6)? Prý by měly nějaké lehčí přijít na trh.
otec ji má a je spokojený.. (na větroně super)
je tam pár věcí co má aurora vymakané... zamykání plynu:-)
ale i telemetrie (pozor optima 6 nepodporuje telemetrii).. škoda že to DX7 nemá.. aach jo.. to mu závidím.
Dnes modelář, zítra letec ...
SPECTRUM DX7i
Mustang P51-D (elektro),Tiger Trainer 40 (8.5ccm),MX2 2,3m(DLE 55)
létáme v:
Bánov(asfalt), Rudice(tráva), Šumice (vlastní let.-tráva) www.rajce.net/f289163003
SPECTRUM DX7i
Mustang P51-D (elektro),Tiger Trainer 40 (8.5ccm),MX2 2,3m(DLE 55)
létáme v:
Bánov(asfalt), Rudice(tráva), Šumice (vlastní let.-tráva) www.rajce.net/f289163003
Aurora
Můžu Auroru doporučit, mám ji 4 měsíce a naprostá spokojenost, na vrtulníky ideál, dá se nastavit na co si vzpomenete a jakoliv si vzpomenete.o)))) klidně se ptej co by tě dál zajímalo. Před tím jsem měl Futabu 7 a je to nesrovnatelný rozdíl
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100
Re: Aurora
Peteer píše:Můžu Auroru doporučit, mám ji 4 měsíce a naprostá spokojenost, na vrtulníky ideál, dá se nastavit na co si vzpomenete a jakoliv si vzpomenete.o)))) klidně se ptej co by tě dál zajímalo. Před tím jsem měl Futabu 7 a je to nesrovnatelný rozdíl
menu tam asi neni v cestine ze? Navod je kompetne v cestine/slovencine, alebo len nejaky rychly je prelozeny a ostatok v AJ?
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m