Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
inetMark

#361 Příspěvek od inetMark »

Ja tiez neviem.
Ale mozno sa zacnem poriadne ucit lietat s Beltom :) . Aj ked je to clekom narocne.
ltm_cz

#362 Příspěvek od ltm_cz »

Henjo píše:Tak fakt už nevím do čeho mám jít!
cb180D?
cb 100?
nebo 4#6?

:roll: :roll: :roll:

Zdar,
mam 180D dokonce ji budu mit asi 2x :) neb jsem si objednal jeste jednu :D
nicmene jsem chtel zduraznit co jsem vycetl v navodu ze neni pro uplne zacatecniky :)
tzn. ze 4ch 2rotor by byl asi hodnejsi ja jsem zatim byl vice mene neuspesny i kdyz na simulatoru mam naletano hodne hodin....

chce to proste nekoho kdo vam to zaleta a dokaze ze to jde... :) ja jsem zatim znicil "jen" par veci treba vyvazovak atd.

a asi poslednich 15 prizpevku je o tom jak nekdo spadnul a neco znicil :) tak doufam ze budu prvni kdo brzy napise ze je to vyborny vrtulnik.
inetMark

#363 Příspěvek od inetMark »

Mohol by si nahrat napriklad na youtube nejake video z lietania s tymto vrtulnikom vonku? Hlavne ma zaujima, ci nie je moc lenivy.

PS: je ho mozne pretocit upne na bok ako napriklad Belt-CP?
2- rotor nie je moc velka zabava a celkom rychle to unudi. Je to jednak pomale a mozno az moc stabilne.
Henjo

#364 Příspěvek od Henjo »

itm_cz:

Od kud jsi ji objednal?
Henjo

#365 Příspěvek od Henjo »

Psalo se tu že někdo posílal věci z t toho obchůdku:

http://www.hobbyshire.com/catalog/index.php

Máte někdo s tím skušenosti?
Děkuji!
inetMark

#366 Příspěvek od inetMark »

Rozhodol som sa pre 180D nakoniec :) .
Chcem si kupit hned aj nahradnu baterku. Ake velkosti ma ta povodna?
Pasuje tam tato?
http://www.ehirobo.com/shop/product_inf ... ts_id=6083
petsild
Kontaktovat uživatele:

nevhodná bat.

#367 Příspěvek od petsild »

Tuhle tam nedostaneš ani náhodou, ještě váha 94g 2x tolik co originál ke všemu nemá konektor.
Hledej rozměry 62x33x15 váha do 50g. Něco jako Mystery 7.4V 900mAh 15C.
Zdeněkhr
Kontaktovat uživatele:

li-pol

#368 Příspěvek od Zdeněkhr »

na Aukru nebo modelbazaru koupíš kolem 180 kč. Létám s 900 mAh a vydrží ku podivu jako originál. Vše je to o hmotnosti baterie.
inetMark

#369 Příspěvek od inetMark »

Na ehirobo zial nemaju :( . Chcel som objednavat od tial koli dobrej cene aj s kufrikom.
petsild
Kontaktovat uživatele:

křidélko

#370 Příspěvek od petsild »

Ještě k seřízení... máte taky vyrovnávací křidélko od výrobce nakřivo utažený? Padá na pravou stranu, někde jsem četl kvůli lepšímu vyrovnání rotace.
jkascak

#371 Příspěvek od jkascak »

tak tu 1800 bych tam nedaval, utavíš motory, na dealextreme maji baterky za 6 doláčů a bez poštovného 120,Kč
inetMark

#372 Příspěvek od inetMark »

jkascak

#373 Příspěvek od jkascak »

jo jo
Tomtom8

#374 Příspěvek od Tomtom8 »

Ahoj, tak jsem dnes seřizoval kámošovi jeho CB180. Z továrního nastavení jsem musel trochu prodloužit pravé táhlo od serva k cyklice, baterku posunout v té debilní kleci o 1,5 cm dozadu a trochu naladit gyro a vrťas visí s nulovými trimy bez páčkování v obýváku klidně víc než 5 vteřin.
Na co se hlavně chci zeptat - máte někdo nějak chytře vymyšlené uložení baterky? Opakované vytahování z těsné klece jí dává dost zabrat (už má prodřené kablíky), nehledě k tomu, že se fakt dost blbě vyndavá. O její poloze vůči těžišti ani nemluvím. Když je ve své tovární poloze, musel jsem mít páku klopení úplně dozadu a ještě si pomáhat trimem, abych to uvisel na místě. Napadlo mě klec rozštípat, nechat jen bočnice a dát to na sucháč, jako je to mám u ostatních vrťasů. Ale CB180 není moje, tak bych rád použil nějaké šetrnější (případně vratné) řešení. Pokud bude foto nějakého řešení, bylo by to špičkové.
Dík

...jo a taky se nějak pozdě roztáčí zadní rotor. Točky hlavního jsou uš docela vysoké (vrt stále sedí na zemi, ale už se začíná natáčet). teprve po přidání plynu se rozjede zadní motorek a začne dělat to, co má. Myslel jsem, že malá citlivost gyra, ale při visu a otočkách se chová normálně. nechci to přegyrovat. Tenle problém je jen při roztáčení rotoru z nulové rychlosti, dá se s tím žít, ale začátečníkovi to asi radost dělat nebude. Nějaká zkušenost?
jkascak

#375 Příspěvek od jkascak »

mně se taky někdy neche roztočit vrtulka tak ji pommůžu při troše plynu levý nebo pravý a jede, jinak těžiště je ok, s tím vyndaváním máš pravdu a kabel už mam taky prodřenej.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“