Polynom píše:stejný peníze
to nevim teda no
tomqw píše:mohu poprosit o nějaké www stránky Ondry Rezlera?
Jak jsem psal jsem dost nemehlo a u fénixe mi dostavba nepřišla až tak jednoduchá, nemám s tím žádné zkušenosti a ani dílnu:-(. Jinak to letadlo se mi moc líbí.
Tak jsem si říkal že bych začal s co nejvíc hotovým modelem a postupně bych se to učil na opravách a tak.
Rajny píše:Polynom píše:stejný peníze
to nevim teda no2500(ISIS od Ondry)/3700(Fenix)
tomqw píše:mohu poprosit o nějaké www stránky Ondry Rezlera?
Jak jsem psal jsem dost nemehlo a u fénixe mi dostavba nepřišla až tak jednoduchá, nemám s tím žádné zkušenosti a ani dílnu:-(. Jinak to letadlo se mi moc líbí.
Tak jsem si říkal že bych začal s co nejvíc hotovým modelem a postupně bych se to učil na opravách a tak.
onca píše:tomqw píše:mohu poprosit o nějaké www stránky Ondry Rezlera?
Webovky ještě nemám, tak jsem dal návod na sestavení a nějaké fotky na klubovej web (na hlavní stránku):
http://www.modelklub-chot.ic.cz/
Jinak jsem ti napsal do SZ
gray69 píše:Rajny píše:Polynom píše:stejný peníze
to nevim teda no2500(ISIS od Ondry)/3700(Fenix)
...mno ,je dobré vzít při přímém porovnání v potaz i propracovanost era...
rozdíl v ceně v tomto případě dle mne zcela pokrývá,kvalita provedení a kompletnost dodávky,ikdyž lze namítnout,že tato vlastnost nelétá,ale pokud si tato dvě era dáte vedle sebe je rozdíl markantní,já to vidím tak,že ISIS je závodní superspeciál a Fenix nádherně létající krasavec.
Samozřejmě mám Fenixe jako první Káčko bez závodních ambicí a díky velkorysosti výrobce i s elektrotrupem, a naprosto nelituji!