Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz
- H.P.Baxxter
Ještě sem si cb180d nekoupil,ale zajímalo by mě jakej hlavní a zadní motor si k tomu mam rovnou přibalit;)Chci to objednávat na www.rc711.com,mají tam nějáký dobrý a lepší motůrky nebo doporučíte koupit jinde.Předem díky lidičky;)
Ahoj já tento vysílač používám se simem Aero deluxe, kde jsou i heliny ale nas tuto heli jsem sim nepoužíval, protože jsem si ji zkusil s křížem a pak jsem šel rovnou létat bez kříže ven a zatím žije. Létá to opravdu skvěle a zatím bez poruchy.A to jsem jí dal i zátěžový test pod vysokým napětím a v pohodě..takže k phoenixu nevím zda-li vysílač půjde ale k aedodeluxe jde na 100%
Mustang P51-D,Heli Walkera CB180Q,FG Baja 2WD v tuningu,TS-4E BMW,Nano copter 3d.
Vždy je co zdokonalit na modelu!!!
Vždy je co zdokonalit na modelu!!!
Ahoj. tak jsem si poridil taky vrtas CB 180, ale pri prvnim vzletu
sem zavadil o šnůry na prádlo :a zničil jsem zadní vrtulku...
chtel jsem se zeptat jestli je nějak obtížné přehodit ji za novou a jestli je nutné vrtulník nějak vyvážit....
jinak a na ten pád vrtuzlník šel bezvadně ovládat i bez kříže jsem létal pěkné kolečka a na ty šňůry
chtel jsem se zeptat jestli je nějak obtížné přehodit ji za novou a jestli je nutné vrtulník nějak vyvážit....
jinak a na ten pád vrtuzlník šel bezvadně ovládat i bez kříže jsem létal pěkné kolečka a na ty šňůry
Q
Taky mám Q a zatím vše OK, něco natočím a pošlu. Létá fakt jako beránek. Jen s ním nemlasknout o zem.
naštěstí se z něho dá lechce udělat "D" a taky zvažuji zadní stříďák. Už to někdo vyzkoušel? Pokud ano, jaký motor.
Re: Q
Zdeněkhr píše:Taky mám Q a zatím vše OK, něco natočím a pošlu. Létá fakt jako beránek. Jen s ním nemlasknout o zem.naštěstí se z něho dá lechce udělat "D" a taky zvažuji zadní stříďák. Už to někdo vyzkoušel? Pokud ano, jaký motor.
Nekde jsem tu vyčetl že se používa často toto http://www.rtf-heli.com/WALKERA_CB180D_DD.html
- H.P.Baxxter
Tak jsem vrtulník opravil a zase jsem boural
tentokrát to odnesla tyčka stabilizátoru ....
no už do nj vesele začínám sypat
ale stále se nevzdávám.... jen mě napadlo:
Nejse zde někdo z okolí LIBERCE a nelítáte s Vrrrtulníkem a hlavně jste někdo ochoten se podělit o zkušenosti ? po mém nezdaru bych prosil poraditi jestli je můj ještě letuschopný
dík
no už do nj vesele začínám sypat
Nejse zde někdo z okolí LIBERCE a nelítáte s Vrrrtulníkem a hlavně jste někdo ochoten se podělit o zkušenosti ? po mém nezdaru bych prosil poraditi jestli je můj ještě letuschopný
Ať zde neřešíme stále dokola ty technické problémy...jsme přece hlavně piloti...né?
Tak už jsem se konečně přesunul se svou milovanou CB 180D z obýváku na letiště.Vítr max. do 2m/s,ale i tak to byl občas ne let,ale souboj.První dojem z venku je ten nekonečný prostor...Chvilku jsem se z toho vzpamatovával a to jsem prosím aktivní pilot ULL.Postupně byly lety už jakž takž pod kontrolou,ale muselo to být v mé relativní blízkosti.Jak jsem to rozběhl v přímém stoupavém letu(ÚŽASNÉ!!!),tak potom jak zpět? Ze začátku ubrat plyn,odbrzdit a couváním zpět do místa vzletu....hodně neletecké...Později už jsem to otočil o 180st,zpět ke mně,opět zatáčka proti větru a kupodivu i přistání...Na konci druhé baterky to nezvládám...kotrmelec a vrtulka kaput.I tak jsem odjížděl dom spokojený...PS:Koupím ještě třetí baterku. Zatím
Tak už jsem se konečně přesunul se svou milovanou CB 180D z obýváku na letiště.Vítr max. do 2m/s,ale i tak to byl občas ne let,ale souboj.První dojem z venku je ten nekonečný prostor...Chvilku jsem se z toho vzpamatovával a to jsem prosím aktivní pilot ULL.Postupně byly lety už jakž takž pod kontrolou,ale muselo to být v mé relativní blízkosti.Jak jsem to rozběhl v přímém stoupavém letu(ÚŽASNÉ!!!),tak potom jak zpět? Ze začátku ubrat plyn,odbrzdit a couváním zpět do místa vzletu....hodně neletecké...Později už jsem to otočil o 180st,zpět ke mně,opět zatáčka proti větru a kupodivu i přistání...Na konci druhé baterky to nezvládám...kotrmelec a vrtulka kaput.I tak jsem odjížděl dom spokojený...PS:Koupím ještě třetí baterku. Zatím
nehoda
Tak jsem dnes dopoledne asi na nějaký čas dolétal. Vše šlo krásně a když mi otrnulo tak jsem při jedné rychlejší zatáčce chytil lehce o dům. Nic by se vcelku nestalo, ale při pádu na chodník asi z 2 metrů jsem rozlomil rotorovou hlavu (z-05). Nebudete někdo objednávat více dílů z HK?? Koupím. Jinak je to tak moc profrézované a ještě křivě. Je zázrak že to vůbec drželo.