RONDO
RONDO
Zdravím všechny piloty
Vlastním bezpádlovku RONDO ,chodí to , lítá to ,ale nejsem stím uplně spokojenej. Některé funkce a jejich nejlepší nastavení jsou pro mě takovej větší oříšek. Snažil se hledat něco na fóru,ale nic závratného tady není. Nemáte někdo podrobný překlad manuálu ,popřípadně nějaké poznatky a rady ? Určitě to lítá hodně lidí a rád bych nasosal nějaké poznatky a rady od lidí co to mají v malíku. Už jste někdo upgradoval na ver.2?
díky za odpovědi
Vlastním bezpádlovku RONDO ,chodí to , lítá to ,ale nejsem stím uplně spokojenej. Některé funkce a jejich nejlepší nastavení jsou pro mě takovej větší oříšek. Snažil se hledat něco na fóru,ale nic závratného tady není. Nemáte někdo podrobný překlad manuálu ,popřípadně nějaké poznatky a rady ? Určitě to lítá hodně lidí a rád bych nasosal nějaké poznatky a rady od lidí co to mají v malíku. Už jste někdo upgradoval na ver.2?
díky za odpovědi
Blade 400 (prodán), T-rex 450 V2 (prodán) ,Trex 450 pro , Protos
zatím nemám žádnou bezpádlovku, ale na podzim jsem se o rondo hodně zajímal a nabyl jsem dojmu že verze 2 je výrazně vylepšená a mám subjektivní dojem, že poslat jim to tam na upgrade se rozhodně vyplatí. na jejich stránkách tuším píšou, že bohužel se jim to tam musí poslat. Držím palce ať ten upgrade stojí za to a nezapomeň se pak podělit o dojmy!
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Ne nemám, 1one mi poslal jen kousek. To čemu nerozuměl. Takže jsem překládal jen to.
Ono se to stejně nejlépe píše stylem, tak jak jsem dělal návod ke Gyrobotu. Máš to v ruce, zalítáš s tím, naučíš se to a pak alespoň nepíšeš bludy a návod má nějakou skutečnou hodnotu. Ono, ne vždy se dá text srozumitelně přeložit ( technické věci, specialitky ) aniž bys věděl o čem to je.
Pak z toho vyleze nesmysl jako například některé návody k radiům.
Ono se to stejně nejlépe píše stylem, tak jak jsem dělal návod ke Gyrobotu. Máš to v ruce, zalítáš s tím, naučíš se to a pak alespoň nepíšeš bludy a návod má nějakou skutečnou hodnotu. Ono, ne vždy se dá text srozumitelně přeložit ( technické věci, specialitky ) aniž bys věděl o čem to je.
Pak z toho vyleze nesmysl jako například některé návody k radiům.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16