Začínám

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sigi123

rc

#46 Příspěvek od sigi123 »

http://inzerce.modelbazar.cz/rc-model/e ... -souprava/

Tady na tý stránce zrovna je,Hitec Eclipse 7.
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od maniacman »

koukal jsem co je zač je fakt dost dobrá, ale sehnat půjde hůř .
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od maniacman »

Jinak už jsem se rozhodnul pro Cessnu zvlášť a Optic 6 :)
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od maniacman »

Tak jsem zjistil, že když si koupim samotnou Cessnu s motorem servama a reg. tak si budu muset dokoupit akumulátor a k němu nabíječku, která stojí 2189,- a to už by mě vyšlo celkem na 8288 :( a to už mi přijde moc.

#50 Příspěvek od #47 »

Vsak jsem to psal :D ze budes potrebovat nabijecku ...

Kdyz si koupis cely set nebo ten za ty 2400 tak jeste potrebujes za petikilo baterky + nabijecku takze ta cena je skoro stejna jako u celeho setu rozdil je par stovek

Ja jsem nedavno kupoval cely set (mel jsem 35mhz vysilac) tak jsem jen vymenil prijmac a litam na tom svem radiu (to setove mam ve vytrínce protoze se tomu ani neda rict vysilac :D )

Nabijecku zatim pouzivam tu setouvou dokud se nesezene nejaka kvalitnejsi.

Jinak jsem byl dneska poprve provetrat Cessnu a paradni politani :-)) Foukalo jen trosku takze se dala delat i nejaka ta mala "akrobacie" :D

Takze do ni urcite jdi :wink:
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od maniacman »

dobře do cessny půjdu na 100% ale jde o to jak to mám koupit jestly jako set(dneska sem se byl na ní podívat a ta vysílačka je hrozná :( ) a nebo zvlášť což by mě vyšlo draho. A jak je to s těma baterkama v přijímači? A jak by to bylo kdybych si koupil celej set + vysílač? to by mě vyšlo na 6400..
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od maniacman »

By mi mohll stačit tenhle co myslíš? http://www.houska-modelar.cz/shop/catal ... ts_id=6645
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#53 Příspěvek od rampa_mckvak »

maniacman píše:By mi mohll stačit tenhle co myslíš? http://www.houska-modelar.cz/shop/catal ... ts_id=6645

Teoreticky by ti mohla stačit, ale raději bych vzal C14. Je sice dražší. Mám ji taky. Už nevím rozdíl mezi C14 a C12, ale vím to, že jsem si raději koupil tu C14.
A co se týče té Cessny. Jestli celej set nebo né. Ber to tak. Jsi na začátku, což znamená vždy mnohem větší výdaje než když budeš pořizovat druhé, třetí... éro. Může se ti stát, že dnes ušetříš 2, 3 tisíce, ale v budoucnu zjistíš, že jsi třeba prodělal mnohem více. Vím, že je to vše jen otázka peněz. Taky nerad investuju velký částky, ale raději si kolikrát přidám o tisícovku více.
Co neubrzdíš neukecáš.
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Genagen »

afaik c12 neumi vybijet. c14 ano.
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od maniacman »

Tak asi jo ještě mám čas na rozmyšlenou. :)
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od L.Bily »

proc nekupis taketo neco alebo obdobne http://www.hobbycity.com/hobbyking/stor ... oduct=7028 , a za ustrene peiaze prikup baterky, tiez mam cessnu
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#57 Příspěvek od rampa_mckvak »

ubosek píše:proc nekupis taketo neco alebo obdobne http://www.hobbycity.com/hobbyking/stor ... oduct=7028 , a za ustrene peiaze prikup baterky, tiez mam cessnu

Angl. neumím, ale řekl bych že ta "tvoje" nemá zdroj. Pokud ho nemá, musí ho stejně koupit a C14 je se vším všudy. Řekl bych ideální pro začátečníka a rekreačního letce - modeláře.
Co neubrzdíš neukecáš.
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od maniacman »

Ta C12 se dá normálně zapojit do zásuvky, ale záleží na rodičích do kolika půjdou peněz jak jsem psal je mi 14 a k 15tinám mi daj na Cessnu+ vybavení zatím mi neřekli přesně kolik, ale až budu vědět tak podle toho nakoupim vybavení, ale to než koupím tak sem napíšu.
rampa_mckvak

#59 Příspěvek od rampa_mckvak »

maniacman píše:Ta C12 se dá normálně zapojit do zásuvky, ale záleží na rodičích do kolika půjdou peněz jak jsem psal je mi 14 a k 15tinám mi daj na Cessnu+ vybavení zatím mi neřekli přesně kolik, ale až budu vědět tak podle toho nakoupim vybavení, ale to než koupím tak sem napíšu.

Jo jasně. Myslel jsem tu nabíječku z HC.
Co neubrzdíš neukecáš.
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od maniacman »

Aha =p
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“