BF-109 Messerschmitt ARF Electric
corsair píše:Co myslíte , v obchodních podmínkách má napsáno, že potvrzovacím mejlem je mezi námi uzavřená obchodní smlouva. Mám čekat, nebo mám nárok na to aby mi to prodal za uvedenou cenu tedy 1959-na to by asi nejlépe odpověděl KOVBOJ.
Pokud to nemají přímo v podmínkách tak by ta objednávka měla být platná. Ale samozřejmě pokud ti řekne NE, tak se s nima můžeš tak maximálně soudit... Právník ale nejsem. Měla by to být prostě otázka "cti" prodejce, že takovou objednávku splní i když na ní prodělá. A jestli má takových objednávek víc, tak prodělá celkem dost.
corsair píše:Proboha, řekněte mi někdo, proč bych kurva něco kupoval ještě tady u nás,když ani neumějí odepsat na dva mejly, v telefonu jsou příjemný jak sáňkování do kopce,a nejradši by všechno prodali x krát dráž než venku.
Stačí o takovém obchodníkovi dát vědět ostatním, někdy volný trh opravdu funguje a konkurence je velká. Ale nedělej si iluze že všechny "naše" shopy jsou podvodníci a všichni "z ciziny" jsou svatí. To je prostě jen ten klasický pocit že "za plotem je tráva zelenější".
Jak píše Kovboj, že prodejce patrně prodělá. Specifikoval bych to takto: prodejce nebude mít zisk jaký si představoval. Mám pár známých , kteří jsou "obchodníci" a když mají méně jak 50% tzv. vejvar tak jsou nemocný. Když mají 100% tak už to jde. Chudáci přímí výrobci ti když mají dvacet tak se jdou "vožrat". ***winter***
Naposledy upravil(a) winter dne čtv 11.03.2010 23:09, celkem upraveno 1 x.
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
winter píše:Jak píše Kovboj, že prodejce patrně prodělá. Specifikoval bych to takto: prodejce nebude mít zisk jaký si představoval. Mám pár známých , kteří jsou "obchodníci" a když mají méně jak 50% tzv. vejvar tak jsou nemocný. Když mají 100% tak už to jde. Chudáci přímý výrobci ti když mají dvacet tak se jdou "vožrat". ***winter***
Přesně tak. Rabat minimálně 50% a to jsou ti ,,slušní" ale běžně 100, 200 i 300%... !! Kurvy jedny židobolševický
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
winter píše:Zdravím corsaire,
mám taky objednáno, taky potvrzeno. Tak budu optimista a budu spoléhat, že Pán Pavel Čadek je čestný muž a šlechtic a dodrží potvrzenou obchodní smlouvu (objednávku) a model budu mít do sedmi dnů doma, za cenu uvedenou ve smlouvě. Kdyby ne tak...
s pozdravem ***winter***
ZDAR,ŠKODA ŽE JSI NEDOPLNIL KDYBY NE TAK......,
NO SOUDIT SE NEBUDEM, ALE ASI SE ZASEKNU A NIC TU NEKOUPÍM, BOHUŽEL TO ODNESE I KOVBOJ A OSTATNÍ, A TO JSEM SÁM PŘED SEBOU BYL HRDÝ NA TO, ŽE POKUD NA TO MÁM A TROŠKU TO JDE KOUPÍM TO DOMA.............................
winter píše:Jak píše Kovboj, že prodejce patrně prodělá. Specifikoval bych to takto: prodejce nebude mít zisk jaký si představoval. Mám pár známých , kteří jsou "obchodníci" a když mají méně jak 50% tzv. vejvar tak jsou nemocný.
Věř mi - opravdu nejde o to že bude mít v případě tohoto Mezka menší zisk, ale že na tom opravdu prodělá!
To že na některém zboží typu módní doplňky je víc jak 50% "vejvar" neznamená, že do té kategorie patří i RC modely...
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Kovboj píše:winter píše:Jak píše Kovboj, že prodejce patrně prodělá. Specifikoval bych to takto: prodejce nebude mít zisk jaký si představoval. Mám pár známých , kteří jsou "obchodníci" a když mají méně jak 50% tzv. vejvar tak jsou nemocný.
Věř mi - opravdu nejde o to že bude mít v případě tohoto Mezka menší zisk, ale že na tom opravdu prodělá!
To že na některém zboží typu módní doplňky je víc jak 50% "vejvar" neznamená, že do té kategorie patří i RC modely...
Bohužel RC modely také....
Jeden příklad :
Konektor HXT 3.5 mm se v zahraničí prodává 10Ks balení za cca 2.5 -4$
V ČR chtějí tzv. ,,obchodníci" 39 Kč za 1kus!!! Takže jsem platil za 10 ks
390 Kč. Tak kolik to bylo procent rabatu??.... Konkrétně to bylo tady:
http://www.hobbyteam.cz/
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
pikus 1 píše:Taky to bylo poslední co jsem tady od těch rádoby ,,obchodníků" koupil.Bohužel jsem je nutně potřeboval...
Tady kupuju už jen chleba, mléko a panapr...
PS: Raději budu čekat 3 týdny na objednávku z Číny..
... nejsem obchodník, ale z toho co píšeš , ....mě, jako výrobci vychází ,že bych měl prodávat svoje výrobky číňanům, aby jste si je v čechách vůbec koupili,
Ps. co vlasně děláš (vyrábíš), nebo čím se živíš ty? Znáš to povídání o kopání jámy druhýmu ,že... jen dál zvedejte svými nákupy životní úroveń čínských soudruhů a tu doma si můžem začít shánět kopáčské náčiní
veka1
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
veka1 píše:pikus 1 píše:Taky to bylo poslední co jsem tady od těch rádoby ,,obchodníků" koupil.Bohužel jsem je nutně potřeboval...
Tady kupuju už jen chleba, mléko a panapr...
PS: Raději budu čekat 3 týdny na objednávku z Číny..
... nejsem obchodník, ale z toho co píšeš , ....mě, jako výrobci vychází ,že bych měl prodávat svoje výrobky číňanům, aby jste si je v čechách vůbec koupili,... jinak pojdu hlady
![]()
Ps. co vlasně děláš (vyrábíš), nebo čím se živíš ty? Znáš to povídání o kopání jámy druhýmu ,že... jen dál zvedejte svými nákupy životní úroveń čínských soudruhů a tu doma si můžem začít shánět kopáčské náčiní![]()
veka1
Promin, ale nevím co má s tím výrobce společného? Bavíme se tu o obchodnících a jejich rabatech. Naopak, výrobci jsou na tom biti, když jejich výrobky se prodávají s takovou marží. Plácáš tu hrušky s jabkama
Mě je jedno, kde ty konektory koupím třeba ve stánku od paní v metru za 60 Kč, než to samé od pána v kameném obchodě za 400Kč od stejného výrobce!!I když chápu, že náklady má vyší. To vůbec není o chcípání to je o zlodějině, protože oba
to nakoupily v té tvé tak neoblíbené číně (a chápu proč
Ps: Pracuji ve službách a před tím i v zahraničí, ale věř mi takovéto rabaty nemají nikde.
Nazdárek páni piloti,
Tak já mám hotovo a už jenom čekám na vhoné počasí
http://www.youtube.com/watch?v=WJSQeJcxb1k
Tak já mám hotovo a už jenom čekám na vhoné počasí
xxx
Adam70 píše:Nazdárek páni piloti,
Tak já mám hotovo a už jenom čekám na vhoné počasí![]()
Vypadá luxusně! Už se těším až je provětráme . Jen to počasí
Futaba T10 CG
Nazdárek páni piloti,
Tak jsem vyšetřil v práci trošku času a takhle to dopadlo
už aby bylo vhodné počasí a čas
http://www.youtube.com/watch?v=Dczzd2KOgQ0
Tak jsem vyšetřil v práci trošku času a takhle to dopadlo
už aby bylo vhodné počasí a čas
http://www.youtube.com/watch?v=Dczzd2KOgQ0
xxx