Kdy vyjde Spektrum dx10t

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Genagen
Kontaktovat uživatele:

Kdy vyjde Spektrum dx10t

#1 Příspěvek od Genagen »

ja jsem dneska hledal jako sherlock holmes ale nedarilo se mi (navic neumim nemecky :-) V nejake konferenci jsem narazil na srpen 2010.

Shopy stale mlci jak s cenou tak dodavkou.

Neznate nekdo nejake oficialni datum?
boZZda

#2 Příspěvek od boZZda »

oficialne nic neni a co se tyce vydani, tak by to mel být cca cerven.

Ceny by mohly být asi takové. DX8 za 330 EUR a DX10 asi za 1000 EUR. Taky jsem hledal kde se dalo a tohle jsem našel. Kdo ví co z toho bude pravda...

Nic není ještě oficiálně a tak se bude muset počkat...
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Peppy »

boZZda píše:oficialne nic neni a co se tyce vydani, tak by to mel být cca cerven.

Ceny by mohly být asi takové. DX8 za 330 EUR a DX10 asi za 1000 EUR. Taky jsem hledal kde se dalo a tohle jsem našel. Kdo ví co z toho bude pravda...

Nic není ještě oficiálně a tak se bude muset počkat...

Ta dx10: bud je to blbost alebo su panduty na hlavu. Podla mna za 1000€ im to seci ose*u
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Peca
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Peca »

Cena za tu DX10 je teda trošku mimo.To si jí zas bude moct koupit jen pár šťastlivců.
Nedávno jsme se bavily s kamarádem že bychom si chtěly pořídit Futabu.Nějakou pultovku.Oba jsme se na Futabách učily lítat a tak nějak nám ty pultovky chybí.Ty ceny ale!Tak nakonec asi zůstanem u Hitecu a koupíme Aurory.
Futaba T8FG
Taranis X9D
Duo Discus,Discus,Pilatus B4,Fox,Proxima II,Long Shot 3,Ka-6e,L-13 Blaník
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Genagen »

1000 eur je mimo - to juknu bud po dx8 nebo jinde :-) Otazka je, jestli to opravdu 100eur ma byt.

Ale jinak me se hrozitansky libi
Míra 66

#6 Příspěvek od Míra 66 »

tocamac

#7 Příspěvek od tocamac »

Peca píše:Cena za tu DX10 je teda trošku mimo.To si jí zas bude moct koupit jen pár šťastlivců.
Nedávno jsme se bavily s kamarádem že bychom si chtěly pořídit Futabu.Nějakou pultovku.Oba jsme se na Futabách učily lítat a tak nějak nám ty pultovky chybí.Ty ceny ale!Tak nakonec asi zůstanem u Hitecu a koupíme Aurory.

A co nova FX-20, ekvivalent T8FG? Tady ji maji za 521 EUR http://shop.d-m-t.at/htm/watchmatchresult.asp?MatchType=M1-0504-&MatchPar1=ROF8072. To je prece cena srovnatelna s Aurorou, ne? No je o neco drazsi, ale ne nejak brutalne. Nevim ovsem jak obstoji ve srovnani co se funkci tyce.
tocamac

#8 Příspěvek od tocamac »

Nechal ses nachytat stejne jako ja pred par tydny. Poradne si ty ceny precti: € 888.899,0. Obavam se ze tolik za ni zrejme nikdo neda :D.
Tady http://shop.d-m-t.at/default.asp?shop=1 byla jeste nedavno uvedena cena 799 EUR, ale dnes je tam 0.
Peca
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Peca »

tocamac píše:
Peca píše:Cena za tu DX10 je teda trošku mimo.To si jí zas bude moct koupit jen pár šťastlivců.

A co nova FX-20, ekvivalent T8FG? Tady ji maji za 521 EUR http://shop.d-m-t.at/htm/watchmatchresult.asp?MatchType=M1-0504-&MatchPar1=ROF8072. To je prece cena srovnatelna s Aurorou, ne? No je o neco drazsi, ale ne nejak brutalne. Nevim ovsem jak obstoji ve srovnani co se funkci tyce.

FX-20 vypadá moc pěkně.Přesně tohle jsme chtěly.Jen by ta cena mohla trochu klesnout.Tak na těch 10tisíc a není co řešit.Takhle pro nás vyhrává pořád Aurora
Futaba T8FG
Taranis X9D
Duo Discus,Discus,Pilatus B4,Fox,Proxima II,Long Shot 3,Ka-6e,L-13 Blaník
kratas
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od kratas »

FX-20 bude podle Robbe nejdříve na trhu květen, červen. Osobně si myslím, že bude po určitém čase cenově stejně jako T-8FG, stejně jako tomu je u FX-30 a T-12FG. Dokonce FX-30 bývá levnější.
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od maroslong »

Možno prekvapujúca správa, ale stále je dosť ľudí, ktorí nekupujú veci podľa ceny, ale podľa funkčnosti, zhody vlastností z ich predstavami, dizajnu, značky, sympatií atď. A cena okolo 800 Eur za RC vyššej triedy mi pripadá úplne normálna. Ak to teda vyššia trieda je, neštudoval som to, momentálne nič nové nepotrebujem. Je dosť súprav resp. vysielačov za podstatne vyššie ceny a predávajú sa.
coro

#12 Příspěvek od coro »

maroslong píše:Možno prekvapujúca správa, ale stále je dosť ľudí, ktorí nekupujú veci podľa ceny, ale podľa funkčnosti, zhody vlastností z ich predstavami, dizajnu, značky, sympatií atď. A cena okolo 800 Eur za RC vyššej triedy mi pripadá úplne normálna. Ak to teda vyššia trieda je, neštudoval som to, momentálne nič nové nepotrebujem. Je dosť súprav resp. vysielačov za podstatne vyššie ceny a predávajú sa.

Takí nemajú Spektrum... :twisted:
Ale sú aj takí čo ho už majú napr. DX6 či DX7 a budú chcieť "niečo lepšie" a uvidia to kolegovi na letisko, to asi zoberú. Byť managere od Spektrum, v každom okrese jednu darujem na nejakej súťaži ako cenu. (nech to ostatní vidia že to niekto má).
Skoky
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Skoky »

coro píše:
maroslong píše:Možno prekvapujúca správa, ale stále je dosť ľudí, ktorí nekupujú veci podľa ceny, ale podľa funkčnosti, zhody vlastností z ich predstavami, dizajnu, značky, sympatií atď. A cena okolo 800 Eur za RC vyššej triedy mi pripadá úplne normálna. Ak to teda vyššia trieda je, neštudoval som to, momentálne nič nové nepotrebujem. Je dosť súprav resp. vysielačov za podstatne vyššie ceny a predávajú sa.

Takí nemajú Spektrum... :twisted:
Ale sú aj takí čo ho už majú napr. DX6 či DX7 a budú chcieť "niečo lepšie" a uvidia to kolegovi na letisko, to asi zoberú. Byť managere od Spektrum, v každom okrese jednu darujem na nejakej súťaži ako cenu. (nech to ostatní vidia že to niekto má).

pokud budeš tím manažerem tak se hlásím o první kus :) :) :)
Dnes modelář, zítra letec ...
SPECTRUM DX7i
Mustang P51-D (elektro),Tiger Trainer 40 (8.5ccm),MX2 2,3m(DLE 55)
létáme v:
Bánov(asfalt), Rudice(tráva), Šumice (vlastní let.-tráva) www.rajce.net/f289163003
naily

#14 Příspěvek od naily »

Na nejakem nemeckem shopu jsem videl DX10 za 800 EUR, samozrejme nebyla na sklade.

Netusite, co by DX10 mela mit navic oproti DX8? Tedy krome dvou extra kanalu a toho, ze "uz je v pultu"?

Diky,

Michal
divnyjanko

Nejake info v Angličtine

#15 Příspěvek od divnyjanko »

Odpovědět

Zpět na „Vysílače“