AURORA versus FUTABA T8
I někteří Futabisti začínají být spokojeni s Aurorou http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom2.php?idforum=8&potec=1144242. To rádio má něco do sebe, jen škoda že nedělají i pultovku. 
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
Pro zdzd
Ahoj,já nechtěl srovnávat.Jen sem chtěl říci že 8kanál FASST může stát až 4.tis. 9.kanál OPTIMA 9 asi 1900k.Samozřejmě že Futaba nabízí levnější a více druhů.Doufám že Hitec nezůstane jen u těch tří.No a ať srovnávám jak srovnávám,tak pro nás obyčejné modeláře ta Aurora vychází líp,ovšem jestli bude fungovat jak má..No můj názor.
Ahoj,já nechtěl srovnávat.Jen sem chtěl říci že 8kanál FASST může stát až 4.tis. 9.kanál OPTIMA 9 asi 1900k.Samozřejmě že Futaba nabízí levnější a více druhů.Doufám že Hitec nezůstane jen u těch tří.No a ať srovnávám jak srovnávám,tak pro nás obyčejné modeláře ta Aurora vychází líp,ovšem jestli bude fungovat jak má..No můj názor.
Míra 66 píše:
No a ať srovnávám jak srovnávám,tak pro nás obyčejné modeláře ta Aurora vychází líp,ovšem jestli bude fungovat jak má..No můj názor.
ano plně se ztotožnuji s tímto názorem a podepisuji se pod něj
ne že bych byl nějak zaujatý vůči futabě, čhraň mě ruka páně jestli ano , ale conovou poltiku futaby a její produkty jsi nemůžu dovolit - byť by jse mi líbyli sebe víc ale .............když nemáš peníze - neměl jsi s tím ani začínat. Já vím pánové nemlaťte mě za to.
i pro mě je aurora tak trochu ,,zbytečný luxus" ale doufám v to že se mi funkčně vyplatí. a nabídne skoro to samé jako futaba T8.
přeji hezký den
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
Hm, cenová politika je obvykle u každé firmy jiná, mnohdy je to ale z nouze ctnost.....Hitecu, pokud chce prorazit, nic nezbývá, přeci jen přišel zatím na trh 2,4GHz poslední a Spectrum a Futaba ve "značkách" a Jeti, Assan a další v "neznačkách" si nejnažhavenější a obvykle i nejsolventnější nebo nejvíc ochotné platit, jaksi rozebrali. Úlet Graupnera jaksi nepočítám, pár lidí znám, kterým se dost prodražil jak na érech a vrtulnících, tak na následné výměně na něco jiného.
Však není daleko doba, kdy Hitec Eclipse byla bratru za 11 litrů, že, a porovnat ji s nynějšími skvosty už taky dost dobře nelze.
Takže konkurence je jedině dobře, jen houšť a větší kapky, to je jediné, od čeho může koncový uživatel, potažmo zákazník mít nějaký profit.
Však není daleko doba, kdy Hitec Eclipse byla bratru za 11 litrů, že, a porovnat ji s nynějšími skvosty už taky dost dobře nelze.
Takže konkurence je jedině dobře, jen houšť a větší kapky, to je jediné, od čeho může koncový uživatel, potažmo zákazník mít nějaký profit.
Aurora9 vs Futaba8FG
Takze panove jak to vidite z odstupem par mesicu kdy zacala tahle debata?Resim ted stejny problem chci prodat moji DX6i a vybiram mezi aurorou a 8FG od futaby..Pro info litam hlavne vetrone teda zatim Cularise+objednany DLG longshot3 od Horejsiho+urcite zustavam verny pouze vetronum...Zatim zkousim F3K kategorii ale pozdeji bych chtel zkusit i F3J..zatim neni dost penez)))Dik za nove info..Daniel
Re: Aurora9 vs Futaba8FG
danyrc píše:Takze panove jak to vidite z odstupem par mesicu kdy zacala tahle debata?Resim ted stejny problem chci prodat moji DX6i a vybiram mezi aurorou a 8FG od futaby..Pro info litam hlavne vetrone teda zatim Cularise+objednany DLG longshot3 od Horejsiho+urcite zustavam verny pouze vetronum...Zatim zkousim F3K kategorii ale pozdeji bych chtel zkusit i F3J..zatim neni dost penez)))Dik za nove info..Daniel
To vlákno začínalo rozhodováním mezi Aurorou a F7. To je nesrovnatelné.
Ale pokud bych si měl dnes vybrat mezi Aurorou a 8FG, tak si vyberu tu Futabu, protože s Aurorou ty všechny předpovědi o obousměrné komunikaci a širším výběru RX vypadají na další dobu.
Ahoj,no u mě vyhrála Aurora.Cenově dostupnější-přijímače,dotykoví displej,telemetrie-mě se líbí že v základu ukáže stav palubního akku a upozorní na vylétnutí z dosahu,to mě stačí.Zatím sem nikde nenašel jedinou zmínku o nějakém problému.Podle dostupných informací se velice příjemě nastavuje.Má nějaké mouchy,pro mě nejsou zásadní,třeba ten kablík z modulu.Podotýkám že sem už 30let jen sváteční modelář.Lítám akrobaty kolem 6,5ccm a větroně do 3m,žádné brusi.
,no můj názor.
Marek71 píše:A teraz sledujem, že aj cenovo sa T8 zase trochu vzdialila. Ešte nedávno bola u Kostky za 9.600 KČ, teraz je to o tisícovku viac. Aurora zostáva na 9.300 KČ.
No ja jsem momentalne poslednich 6 let ve Scotsku a tady co koukam tak Aurora stoji ze 7 kanalovym prijimacem bez serv 259£ coz dela 7770KC odkaz je tady http://www.inwoodmodels.com/product_inf ... 6b318635db
a Futaba 8FG je za 249£-7470KC http://www.inwoodmodels.com/product_inf ... 6b318635db
takze futaba je jeste tady u nas dokonce levnejsi nez AURORA ....pripada mi opravdu ze si zase nekdo jako obvykle v cechach masti kapsu)))Tady z tech vysilacek musi mit preci taky nejaky zisk..Nedivim se klukum u nas v CR ze jsou nekdy poradne nasrani a ze si radsi nektere veci objednaji z venku..Ono nekomu staci provize 20% a nekomu je i 100% malo..Daniel
DLG
jinak,zkousel uz nekdo z Vas kdo vlastni Auroru nacpat ten 7Kanalovy vysilac do nejakeho DLG?Co koukam tak je ten vyailac celkem tezkej ale hlavne je i dlouhej
To je asi tak jedina vec co by me od Aurory odradila..Nedostupnost prijimacu pro F3K kategorii..A co z dosahem?Nikde se nemuzu dopatrat jaky ty jejich prijimace maji dosah..Do vetrone potrebuji s jistotou pres 1KM dosah..tady ve scotsku to lita hodne vysoko