Lama V4 extream kit
Listy Airy 160 mám na Lamě už nejméně rok, a naprostá spokojenost. Pravda je, že jsem si k nim pořídil prodlouženou hřídel s kovovým vrchem. Ale listy jsou bezvadné, dříve při každém pádu praskly listy, s Airy můžu dělat různé kraviny a po pádu jim nic není. Praskl mi akorát jeden Airy list, ale výhoda je, že listy praskají podélně, a zůstanou vcelku, takže po slepení vteřinovým lepidlem je list vpořáadku a není to na něm ani poznat.
CoperX 450 SEV2 (kopie T-rex), Esky Honey Bee, Esky LamaV4, Free Spirit Solo, Free Spirit Solo Pro, RealFlightSimulator G4.5
(a od E-flite mi nesmí nic do baráku!)
(a od E-flite mi nesmí nic do baráku!)
dalik944 píše:Listy Airy 160 mám na Lamě už nejméně rok, a naprostá spokojenost. Pravda je, že jsem si k nim pořídil prodlouženou hřídel s kovovým vrchem. Ale listy jsou bezvadné, dříve při každém pádu praskly listy, s Airy můžu dělat různé kraviny a po pádu jim nic není. Praskl mi akorát jeden Airy list, ale výhoda je, že listy praskají podélně, a zůstanou vcelku, takže po slepení vteřinovým lepidlem je list vpořáadku a není to na něm ani poznat.
Mi se bez havárek likvidovaly samy. Asi se potkávaly při doběhu. Dvakrát jsem je měnil, pak jsem je oboustranně podlepil a držely. Když jsem viděl na netu, co s nima dělají, tak jsem jenom kroutil hlavou.
Jen pro jistotu dodávám, že to bylo na tříkanálu HuanQi. Na Lamě mám obyč a zatím to neřeším, protože jich mám velkou zásobu z doby, kdy jsem je koupil v setu i s Lamou a tuningem.
Naposledy upravil(a) mgrkelly dne pát 05.03.2010 20:56, celkem upraveno 1 x.