Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Dobrý den,jsem tu nový a všechny zdravím.9.2 jsem na Helidirect objednal nějaké věci,zaplatil pay-palem a na účtu u helidirect píší:2.9pending,2.9processing,2.9shipped.Nikdy jsem zvenku nic
nekupoval,proto se ptám jestli je to vpořádku.Díky
sagi píše:Dobrý den,jsem tu nový a všechny zdravím.9.2 jsem na Helidirect objednal nějaké věci,zaplatil pay-palem a na účtu u helidirect píší:2.9pending,2.9processing,2.9shipped.Nikdy jsem zvenku nic nekupoval,proto se ptám jestli je to vpořádku.Díky
To by mělo být OK. "Shipped" znamená, že to bylo odesláno.
Ne každý balík má trakovací číslo. Záleží jaký typ poštovného jsi si zvolil. Z Towerhobbies jsem objednával dvakrát: poprvé balík přes 400 dolarů a měl trakovací číslo a podruhé balíček za asi 40 dolarů a žádné číslo jsem taky nedostal. Taky asi záleží na hodnotě zásilky.
Hele, já bych byl v klidu. Na ten balíček za 40 doláčů (jak jsem psal výše) jsem čekal víc jak tři týdny. A zdrželo se to u nás. Buď ještě trpělivý anebo zkus zavolat na svou poštu s tím, že čekáš balíček z USA jestli tam náhodou už není. Udělal jsem to samé a zrovna ten den co jsem volal tak na poštu zrovna přišel.
Ahoj, tak mě balík uvíznul na celnici a domu došel zatím jen dopis. Můžete prosím poradit co po mě chtěj, respektive jak poslat z paypalu údaje o platbě???
To mám v paypalu najet na historii a přes printscreen udělat obrázek proběhlé platby a ten poslat??
Díky za radu