demolátor píše:Ja nabijim skoro přesně 1h. Jestli to máš mín jak půl rok, tak by se na to měla záruka vztahovat.
a myslis ze tomu vadi kdyz to nabijim z pocitace primo z 12voltove vetve? mam ho skoro dva tydny a uz takovehle problemy..pred chvilkou jsem nabijel celou baterii celych 12 minut do plneho nabiti..
nabijim taky ze zdroje počitače ale balancer mam IMAX B8 a v poho taky zhruba hodinku . myslim že bude vada na baterce stalose že upadne servisni konektor ale to balancer hnet upozorni že to nejde nabit .
jaku maš kapacitu baterky ? maš asy origo od blade co 1800mAh tak mně ještě drži a to mam 1,5 roku a vydrži 7 minut letu .
Dovolim si otazku z uplne jineho soudku,
jsem skoro uplny zacatecnik v RC. Po par mesicich s Bladem mSR planuji na ven koupit Blade 400. Ten se prodava bud jako RTF vc DX6i nebo bez Tx a Rx. Vzhledem k tomu, ze jsem nasel novou Futubu FF7 ve sleve za 199liber, tak mi to prijde jako lepsi alternativa nez DX6 (celkem bude rozdil asi 80liber).
Dotaz - bude mi fungovat FF7 s Blade 400? Zvladne uplny amater v RC zapojit prijimac do heliny a sparovat s vysilacem? Bude mozna sparovat muj Blade mSR s novym vysilacem FF7 od Futuby? Budu muset helinu nejak zvlast nastavovat a zalitavat? Je tam jeste nejaky zadrhel, ktery mne vubec nenapadl.
Nebo si myslite, ze si nemam nic komplikovat a jit si do setu s DX6, ktery je jiz z vyroby zalitany?
Dekuji za odpovedi a komentare.
http://vitocz.net/rc/ff_7.htm http://vitocz.net/ sou tady recenze na zminene vysilače
vysilačka Futaba FF-7 rozhodně lepši než Spektrum DX6i
a cenově taky 2x dražši sparovani teoretycki by šlo ale praktycki jsem nikdy neskoušel jinak jako pro začatečnika doporučuji to levnějši jesli tě to veme tak budeš potřebovat lepši vysilačku tak po 3 letech
vasylp píše:http://vitocz.net/rc/ff_7.htm http://vitocz.net/ sou tady recenze na zminene vysilače vysilačka Futaba FF-7 rozhodně lepši než Spektrum DX6i a cenově taky 2x dražši sparovani teoretycki by šlo ale praktycki jsem nikdy neskoušel jinak jako pro začatečnika doporučuji to levnějši jesli tě to veme tak budeš potřebovat lepši vysilačku tak po 3 letech
Můžeš mi vysvětlit v čem je sedmičudlíková futaba lepší než DX6i???? to trochu nepobírám........ kvalitou materiálu a zpracováním asi néé ??
futabu s tou malou potvorou nespáruješ ani kdyby ses rozkrájel třeba i třikrát ale tobě dám deset pokusů ... !!!!!
na to abys mohl mít jedno rádio na velkej vrtulník a zároveň na to msrko
si pořiď dx6i
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta ...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
tak teda omlouvám se jeslí jsem svým psaním někoho urazil ale podle ceny a 1 kanálu navíc a recenzi z jiných forumu vyčetl že 6 kanál na spalovaky nedostačující teda jeslí je to pravda a to spárovaní myslil jsem že přijmač a vysílačky 2.4Ghz pasuji tak asy omyl to jsem psal že nikdy nezkoušel bral jsem bodle cen co je dražší to je lepši http://jino.cz/html/porovnani.html
No a takhle to vypada, kdyz do toho kafraj lidi, co si jen neco myslej, ale ve skutecnosti vedej ... vzdyt vis co- nic ve zlym. Proste takhle vznikaj mylny informace, ktery da pak desnou praci vyvratit.
Obe radia jsou sice 2.4GHz, ale mezi sebou kompatibilni nejsou. Takze Futabu s prijimacem mSR urcite nesparujes.
Jeslti jit do FF7 (nebo ted je asi spravny oznaceny T7C) nebo do DXi6, je na tobe. Ja jsem Futabovej, ale pokud mas mSR a chces mit jedno radio na malej i velkej vrtulnik, ver ten hotovej set. Proti Futabe mluvi taky cena prijimacu.
A neni tak uplne pravda, ze bys vytahnul Blada z krabice a sel litat.
To nastaveni, ktery tam je, nemusi vyhovovat kazdymu.
Proto bych doporucoval neco nastudovat a na zalet se domluvit s nekym, kdo poradi, ukaze, vysvetli atd. primo na heline.
Urcite bych to doporucoval uz vzhledem k dotazu, jestli zvladnes zapojit prjimac- Blade uz neni takova hracka jako mSR a chce to byt trochu v obraze.
Mno pokud to koupíš od astry(nebo od někoho kdo to bere z astry) tak asi problém nebude. Tam ho mají nastavený podle Víti Klabačky. Alespon myslím a lítám s tím že to mam dobře nastavený, ale jednou jsem to myslím překontrovával. Jinak já jsem ho vindal a fakt mi to lítalo bez žádné úpravy.
Astra je přece výhradní dovozce E-flightu do ČR, takže, kdo koupí Blade u nás, tak ho bude mít vždy od Astry.
Nevím, jestli se něco za poslední rok změnilo, ale já jsem si křivky do Klabačky nastavoval do rádia sám - rozhodně tam nebyly..
rikisali píše:Diky za vsechny poznamky a pripominky. Pujdu do setu Blade 400+DX6i.
Proc si Demolatore myslis, ze je rozdil vzit helinu od Astry a odjinud??
znam stranky vitocz.net (Vit Klabacka), kde je doporucene nastaveni pro zacatecniky.
Ale krome toho mi to snad bude litat hned bez dalsich uprav.
Pomoc se zaletnutim by se sikla, ale bohuzel tam kde bydlim neznam zadneho milovnika vrtasu.
Hele a nechceš se vykašlat na nějaký lety z krabice a pořídit třeba něco bazarovýho ?? Třeba tohle je dost slušnej stroj a poměrně hodně dobře vybavenej ale pořád za bezva cenu - http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/280634/ ( toho pána co to prodává znám a je velice seriózní a možná že i po domluvě by ti pomohl s napípáním do rádia - ale to se budeš muset s ním dohodnout ale nic neslibuji)
s tim že tohle bude bezproblémový narozdíl od blade 400!!!!!!!! k tomu si dokoupíš od někoho bazarovou DX6i a jsi vysmátý !!!!!
nehledě na to že blade400 má strašně předražené Náhradní díly v poměru k nějaké kvalitě !!!!! na to si dej taky bacha !!!!!
na tvém místě bych nepřemýšlel ani vteřinu !!!! -ale je to tvoje volba !!!!
rikisali píše:no a zvladnu to? nebude to na mne jiz moc divoky?
jo jsem puvodne z Brna, ale toho času dlouhodobe (pracovne) v Londyne. Nekdo pobliz?
Garantuji ti že to ho rexe zvládneš daleko dřív než toho ,,krev400"
a dovolím si tvrdit že se stim naučíš i rychlec - vysvětlím - jelikož blade 400 neviniká v podstatě ničim (krom tý dx6i v RTF verzi) a o nějaké kvalitě si může nechat jen zdát, budeš se jen trápit s tím že se ve vzduchu budeš prát jak sám se sebou (jako každý začátečník) tak zároveň budeš bojovat i s tím co vše je na heli špatné .... bude to daleko víc záludné a budeš padat nejenom na svoji ,,blbost/ruce" (pardon omlouvám se ti za ten víraz) ale i na nepřesnost heli kerá bude jako by ve vzduchu plavat........
k tomu abys jí zvládnul slouží určitá jemnější nastavení se kterým ti určitě někdo ze zkušenějších poradí......
(PS:....... za darmo to nechtěj...)