Futaba T8?
Rc souprava
No vida jak to jde dolu,a pujde to asi rychle.Aspon co mi říkal prodejce že ta elektronika u futaby půjde dolů,radši si jí koupím tady kvůly záruce.
- RomanSadilek
Re: Rc souprava
sigi123 píše:Aspon co mi říkal prodejce že ta elektronika u futaby půjde dolů...
... v které cukrárně to bylo?
Rc souprava
Já třeba ten 8kanál fakt potřebovat nebudu,to mě nevadí.A pokud se cena blíží k 9 tis. kč,vyplatí se koupit tady.Dovezené soupravy tu nikdo neopraví,je to risk.
Rc souprava
Smějte se,ale já tomu slevování docela věřím,všechno jde dolů.Je konkurence,lidi tolik neutrácej a značky bojujou mezi sebou.A taky už se šušká ze futaba nechce zůstat pozadu a připravuje telemetrii.
sigi123 píše:Smějte se,ale já tomu slevování docela věřím,všechno jde dolů.Je konkurence,lidi tolik neutrácej a značky bojujou mezi sebou.A taky už se šušká ze futaba nechce zůstat pozadu a připravuje telemetrii.
prodavač mi může kukat co chce, záleží na mě, co mu sežeru
sigi123 píše:Já si pro ní jdu v úterý.Po dohodě s prodejcem,jeikož nechci ten 8kanál příjímač,tak se 7kanálem za rovných 8000kčPro mě vynikající cena.
No tak to sa divím tej cene a kde to bolo ??
A je možné u vás v ČR kúpiť bez RX len samotný vysielač od ROBBE ??
Naposledy upravil(a) slavoo dne sob 20.02.2010 20:19, celkem upraveno 1 x.
Rc souprava
Výše to píšu,po dohodě s prodejcem,se 7 kanálovym přijímačem,já ten 8kanál nepotřebuju.Ten 8k stojí samotnej okolo 3800kč,ta 7kanál okolo 2200kč,takže stejně na tom vydělal 
Rc souprava
Stejně by mě zajímalo z vypočítávaj ceny když samotný přijímače jsou tak drahý.Teoreticky když bych jí chtěl třeba jen se 4k přijímačem bych se měl dostat na opravdu zajímavou cenu.Někteří prodejci pokud ví že ten dražší přijímač prodaj samostatně to dělaj.Aspon u nás to tak funguje,koupil jsem např. před dvěma měsící T6EXP 2.4G s levnějším 6k přijímačem za 3500kč.Lítám malé elektrolety takže dosah 3km je pro mě úplně zbytečný.Jsem rád že nám prodejce vychází takhle vstříc a vždy se nějak domluvíme /i když on vždycky vydělá/ 
Rc souprava
Samotný vysílač jsem viděl za 2600,ale jen ten 6EX 2.4G,jen ted nevím na jakejch stránkách.
sigi123 píše:Samotný vysílač jsem viděl za 2600,ale jen ten 6EX 2.4G,jen ted nevím na jakejch stránkách.
Bavíme sa tady v tomto vlákne stále o T8FG..
No u teba mi vychádza, ako si sa "dohodol s predajcom", že holi TX T8FG potom bez prijímača R617 FS stojí 5800Kč a to dosť pochybujem, že toľko zľavil.
Rc souprava
No tolik jistě ne
ale bylo by to zajímavé.Jako zákazník bych měl mít právo koupit co chci-třeba 8FG se 4kanálem.Ale cena záleží na dohodě.Já ji chtěl s levnym 7kanálem,on vydělal i tak,já ušetřil a mám co potřebuju,tak proč ne?
Rc souprava
Tak k 8FG už je nový aku litiový 2800mA.Katalog ke stažení třeba zde:
http://www.karmarmodel.estranky.cz/
sigi123 píše:Tak k 8FG už je nový aku litiový 2800mA.Katalog ke stažení třeba zde:
Dostupný by měl být podle oficiální informace od Robbe od začátku dubna.
Jinak podle podpory Robbe je možné v T8 používat jakýkoliv 2S LiPolky co se tam vejdou.
Samozřejmě je potřeba buďto používat nový LiPol nabíječ od Futaby pro nabíjení ve vysílači a nebo nabíjet baterie externě.