Nový "Spiťák" na HobbyCity

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
AR1
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od AR1 »

corsair píše:Hele Geo nemohl by jsi toho Spita vyfotit z boku rovně, aby bylo vidět jaký to má opravdu čumák a směrovku.

a tohle je fakt krása takovej Hurryspitfuiremezeklavočkajak
http://site.raidentech.net/newspitfire3.jpg :roll: :roll:

Jo, za to bych je zavřel :lol:
http://ar1.rajce.idnes.cz/
geo
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od geo »

Týý voe, tak to je mazec. To se musím zastat Ťanga - na tohle nemá. Nic kitaři jdu to vyfotit ale musím to dát na galerii - já to sem neumím :oops: a ještě mi to nikdo neporadil jak. :cry: Dám tam zatím první "vylepšeníčka" co se týká barev a to ještě jen tak, protože to nemám čím stříkat, tak víceméně pouze retuš nedostřiků, nová kachní, dodělaný pruhy, první polepení. Není tam ještě matný lak. Kitaři - nechte mne žít prosím, opravdu z toho nadělám maketu a ani se o ni nepokouším :lol:
geo
were
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od were »

corsair píše:a tohle je fakt krása takovej Hurryspitfuiremezeklavočkajak
http://site.raidentech.net/newspitfire3.jpg :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: tak to je masakr - pripomina mi to jak vyrabeli "prumerneho rakouskeho vojaka", tohle vypada jako pokus o prumerne ww2 ero :D

Ja se hrde hlasim k tomu ze """mustanga""" od SAD mam, ale duvod porizeni byl uplne jiny nez ty krasne maketove tvary :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
were
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od were »

geo píše:musím to dát na galerii - já to sem neumím :oops: a ještě mi to nikdo neporadil jak. :cry:

Jdi treba na http://imageshack.us/, klikni na "Browse" a nalistuj fotku v pocitaci. Pak klikni na "Upload now" a fotka se nahraje na server.
Objevi se nahled fotky a pod ni mas "Links to share your image", coz jsou ruzne podoby odkazu na ten obrazek, jeden z nich je "Forum Code", ktery si oznac a zkopiruj sem - a je to

Pripadne muzes pouzit link ktery se jmenuje "Forum Thumbnail" a ten sem da jen maly nahled, ktery vede na vetsi verzi umistenou na serveru, pak to vypada takhle

Obrázek
geo
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od geo »

Čau Were - už jsi se vypotil :wink: ? Víkend se blíží! Díky za návod, já to s mými uživatelskými schopnostmi - spíš neschopnostmi - teda zkusím. Ale běda vám jestli mi to nepůjde :twisted: ! Stále tvrdím, že tady děláme éra pro radost a lítání. Když budu tvořit maketu, jak jsme si psali s RiMrem - jeden nýtek hodinu, tak toho s tím moc nenalítám! Navíc mi je páďo, tak mi moc času nezbývá a bohatej taky nejsem, dělám od nevidím abych na to lítání měl. Nicméně stavím rád, jen to vše přizpůsobuju časové křivce. Cessnu stavím dva roky, jen když je čas, Sky Boy byl hotov taky za dva, Lion za pouhý měsíc od zamáčklé slzy nad čerstvě obdrženým plánem... ostatní jsou vlastně "hotovky" 2x Tracy rozsyp nepočítaje... Prostě pro RADOST a SEBE. Když se to třeba ještě někomu i líbí, tak hurá. Je to prostě závislost, nějaký v koutku uskutečněný a neuskutečněný sen, touha, přání... :wink:
geo
were
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od were »

Jo, lezim doma a potim se poctive, ja jsem musel v pondeli k doktorovi nechat se zneschopnit, protoze bych praci nezvladnul, ale o vikendu bych rad utekl ven na litani :D
Vzdyt po tobe nikdo zadnou maketu nechce, ne? :D

Navod vyzkousej, uvidis ze to nic neni a budes sem sazet jednu fotku za druhou :D A era mas krasny, Sky Boy je nadhernej, taky bych chtel mit takhle sikovny ruce...
corsair
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od corsair »

To Geo: já počítal, že to dáš do RCgalerie, prostě to někam šoupni ať můžu pokochat svoje kitařské oko a zkouknout co by z toho šlo po kitařsku vyšlechtit, jestli pětka,osma nebo devítka atd. Díky.
were
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od were »

Davat to do RC galerie je podle me zbytecne, nahazet to na imageshack a zkopirovat sem linky je pro ukazani ciste ucelovych fotek nejjednodussi reseni.
A aspon se to nauci, se mu to bude hodit i pro priste :D
geo
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od geo »

Tak to co mi poradil Were se podařilo pouze v tom, že jsem tam šoupnul foto - sem se mi to ještě nepovidlo :oops: ha ha to není k smíchu ajťáci :evil: . Tady je link pod kterým se to vyfocené nachází. Snad .... http://img97.imageshack.us/gal.php?g=p1010006wk.jpg tak pište, pište - to jsem zvědavej na kitaře jak mi umejou p....l :twisted: !!!!
geo
geo
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od geo »

Jo Were jak vidíš víkend? Mě se sice kously záda, ale šel bych když bude trošku letově....
geo
corsair
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od corsair »

geo píše:Tak to co mi poradil Were se podařilo pouze v tom, že jsem tam šoupnul foto - sem se mi to ještě nepovidlo :oops: ha ha to není k smíchu ajťáci :evil: . Tady je link pod kterým se to vyfocené nachází. Snad .... http://img97.imageshack.us/gal.php?g=p1010006wk.jpg tak pište, pište - to jsem zvědavej na kitaře jak mi umejou p....l :twisted: !!!!

NENÍ DŮVOD TI NĚCO MEJT, I KDYŽ TŘEBA BY SE TI TO LÍBILO PŘIZNEJ SE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ČUMÁK DOBREJ, ALE TA SMĚROVKA JE HODNĚ MIMO,NO STEJNĚ TO ROZBIJEM,

co to budem řešit, a já ho chtěl hodit do kamo z Pacifiku-teda až ho koupím.
were
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od were »

Ocas jim sice dost ujel, ale pote co jsem na HC videl neco, cemu rikaji Mig 3, tak ten Spit je proti tomu zlatej :D

Geo > jo, ja jsem sice oficialne az do pondelka marod, ale jsem pro kazdou spatnost, tak se domluvime po telefonu podle pocasi a jak se budem cejtit :mrgreen:
Chvilku litat jsem byl uz vcera a jak je ten snih mokrej tak se z nej startuje strasne spatne, nebyt uprostred louky uslapana cesticka tak sem to vubec nezvedl

Jinak super ze se ti ty fotky aspon podarilo takhle nahrat. Kdyz na nejakou tu fotku kliknes tak napravo vedle ni mas tabulku "Embed thumbnails of this image" a hned prvni moznost je forum - tak ten link zkopirujes sem a je to

Obrázek
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od JirkaA »

jak je ten snih mokrej tak se z nej startuje strasne spatne,

Vezmi příště do kapsy kus svíčky, stačí navoskovat skluznice a startuje to i z mokrýho ;)
OK2WY
corsair
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od corsair »

were píše:Ocas jim sice dost ujel, ale pote co jsem na HC videl neco, cemu rikaji Mig 3, tak ten Spit je proti tomu zlatej :D

mě ten Mig přijde jako Mig-na rcgroups to tak vypadá,no stejně píšou, že je to cihla s křídly
were
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od were »

mozna ty fotky na HC zkresluji, ale na nich vypada predek dost divne - ale treba je to jen tim vrtulovym kuzelem. Ale jestli je to cihla a jeste k tomu krehka, tak asi nic moc...
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“