Blade mSR by E-flite
holda29 píše:Povedlo se mi mistrne ztratit jednu podlozku drzku rotorovych listu a mSR ted lita jako splasena koza. Nevim, proc ji nedodavaji jako soucast drzaku.
Nevite co s tim?
Podložky se dodávají ale ne jako součást držáku ale s jiným dílem, myslím, že s hřídelkou rotoru. Podívej se do náhradních dílů na RCking.eu a tam to je.
holda29 píše:Povedlo se mi mistrne ztratit jednu podlozku drzku rotorovych listu a mSR ted lita jako splasena koza. Nevim, proc ji nedodavaji jako soucast drzaku.
Nevite co s tim?
Zajdi do optiky kde se prodávají brýle, je to podložka k vrtananým brýlím 1,4mm.
Může se dát jak plastová,tak kovová.
PS: Kdyby nebyla pošta drahá tak ti to pošlu mám toho stovky.
Povedlo se mi mistrne ztratit jednu podlozku drzku rotorovych listu a mSR ted lita jako splasena koza. Nevim, proc ji nedodavaji jako soucast drzaku.
Nevite co s tim?
zkoukni http://www.rcking.eu/blade-msr/3096-eflh3013.html
To: demolátor
dik za rady, jiz jsem to zprovoznil
Blade mSR + DX5e
Draco Profipack
Traxxas E-Revo VXL 1/16
Draco Profipack
Traxxas E-Revo VXL 1/16
Ahoj, dnes jsem vyndal vtulníčka že se proletím a ejhle.
Nechce se mu létat do předu.
Tak jsem to přehodil na ostřejší mod na rotoru a to také moc nepomohlo.
Servo chodí normálně, zkoušel jsem to i s roztočenou vrtulí a stejně to není nic moc.
Dám naplno do předu a rozlítává se pomalu, pak když se rozletí tak letí rychle ale na ten rozlet z místa je fakt bídnej.
Nevíte čím to?
Servo chodí normálně, zkoušel jsem to i s roztočenou vrtulí a stejně to není nic moc.
Dám naplno do předu a rozlítává se pomalu, pak když se rozletí tak letí rychle ale na ten rozlet z místa je fakt bídnej.
Nevíte čím to?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Dejfak píše:Ahoj, dnes jsem vyndal vtulníčka že se proletím a ejhle.
Nevíte čím to?
Dej nějakou malou zátěž do čumáku
Tak jsem celí vrtas rozebral a složil. Nic....
Pak jsem kouknul na ten podvozek a opravdu je zlomený
Při letu v před se baterie jakoby stáhne dolu a to ho uplně rozhodí.
Jak zde psal rikisali díky za tip..
Prasklo to tak blbě že to nešlo ani poznat normálně stojí ale když se za to veme tak to jde dolu...
Koupím podvozek a uvidím..
Díky všem..
Pak jsem kouknul na ten podvozek a opravdu je zlomený
Při letu v před se baterie jakoby stáhne dolu a to ho uplně rozhodí.
Jak zde psal rikisali díky za tip..
Prasklo to tak blbě že to nešlo ani poznat normálně stojí ale když se za to veme tak to jde dolu...
Koupím podvozek a uvidím..
Díky všem..
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
priznam se, ze mi lyziny praskly jiz mockrat. Poprve jsem koupil nove, nejsou moc drahe. Pak jsem myslim na heliguy.com nasel tip, ze kdyz prasklinu slepis, tak kontaktni plocha je tak mala, ze to nedrzi, ale pokud vsude kolem napatlas hodne lepidla, tak se kontaktni plocha zvecsi a drzi to.
Na tomto obrazku neni videt, ze nyni mam lyziny slepeny na 5 (slovy peti) mistech a funguji.
Premyslim, zda neni nejaky upgrade na podvozek, ktery by vice vydrzel.
Na tomto obrazku neni videt, ze nyni mam lyziny slepeny na 5 (slovy peti) mistech a funguji.
Blade mSR + DX5e
Draco Profipack
Traxxas E-Revo VXL 1/16
Draco Profipack
Traxxas E-Revo VXL 1/16
dokud jsem lital v obyvaku s kobercem, tak byl v pohode, ale jak jsem zacal litat v garazi, kde je zima a beton, tak skoro kazdy pad zanechava nasledky na podvozku
co si myslite o MIA TUFF (TM) LG - mSR na http://www.micro-flight.com/TUFFLG-MSR.htm
co si myslite o MIA TUFF (TM) LG - mSR na http://www.micro-flight.com/TUFFLG-MSR.htm
Blade mSR + DX5e
Draco Profipack
Traxxas E-Revo VXL 1/16
Draco Profipack
Traxxas E-Revo VXL 1/16
rikisali píše:priznam se, ze mi lyziny praskly jiz mockrat. Poprve jsem koupil nove, nejsou moc drahe. Pak jsem myslim na heliguy.com nasel tip, ze kdyz prasklinu slepis, tak kontaktni plocha je tak mala, ze to nedrzi, ale pokud vsude kolem napatlas hodne lepidla, tak se kontaktni plocha zvecsi a drzi to.
Ja som ho vystuzil uhlikovymi vlaknami....
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+