díky. mám ešte otázočku. Keď začneš lietať v sime, a pichneš to kolmo do zeme. Máte tam aj vy takú stotinovú prestávku kým sa načíta tá grafika "deštrukcie" alebo je to úplne vzorovo plynulé...??
Naposledy upravil(a) robotmz dne čtv 18.02.2010 11:38, celkem upraveno 1 x.
robotmz píše:díky. mám ešte otázočku. Keď začneš lietať v sime, a pichneš to kolmo do zeme. Máte tam aj vy takú stotinovú sekundu kým sa načíta tá grafika "deštrukcie" alebo je to úplne vzorovo plynulé...??
V nastaveni musis povolit, myslim, ze dedault je off.
Zkusim to, protoze me se to taky pri crashu sekne, ale jen v prvnich dvou pripadech, pak uz je to lepsi.
Maji to velmi spatne optimalizovany, take zalezi na modelu.
Ano povolit to, i kdyz je to zajimavy, teoreticky by to pomoct nemelo, tohle je problem s pocitanim fyziky, nicmene rozdil jsem postrehnul.
Souhlasim s tim, ze ten program je silene spatne optimalizovanej, grafika neni zadnej zazrak a je to narocny az skoda mluvit.
mam maly problem, stahnul jsem si model, dal jsem ho pres import vlozit do rf4.5, zelene mi to napsalo, ze model je nacten, ale ve vyberu jsem ho nikde nenasel.. nevite kde by mohl byt?
pns píše:mam maly problem, stahnul jsem si model, dal jsem ho pres import vlozit do rf4.5, zelene mi to napsalo, ze model je nacten, ale ve vyberu jsem ho nikde nenasel.. nevite kde by mohl byt?
To jsi asi stahnul verzi .CS (color schemes) K tomu potrebujes origo éro a tim CS to pak jen obarvis (menis textury éra).