Posta z honkongu z HC

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
olisoft

#286 Příspěvek od olisoft »

to moje "odletelo" 22.01. takze na to Tvoje si este chvilocku pockas. Ale neboj, raz aj to prijde (mozno). :wink:
barty7
Kontaktovat uživatele:

#287 Příspěvek od barty7 »

Danndy píše:Ešte si počkáš.Mne to odišlo 25.1 a stále to nie je Slovensku.Je to čoraz horšie.Asi to nosia peši.

Tak já jsem na tom stejně..Odešlo z Hong Kongu 25.1 a ještě tady neni.Tak schválně,komu to přijde dřív. :twisted:
Pavel Bartoš
neeoo

#288 Příspěvek od neeoo »

Najhorsie je ze od HK sa to uz neda trackovat a tak ani neviem kde to vlastne je. Som prekvapeny ze to ide tak pomaly.
Danndy
Kontaktovat uživatele:

#289 Příspěvek od Danndy »

barty7 píše:
Danndy píše:Ešte si počkáš.Mne to odišlo 25.1 a stále to nie je Slovensku.Je to čoraz horšie.Asi to nosia peši.

Tak já jsem na tom stejně..Odešlo z Hong Kongu 25.1 a ještě tady neni.Tak schválně,komu to přijde dřív. :twisted:

Som zvedavý,dám vedieť.
SuperMUF

#290 Příspěvek od SuperMUF »

Hurááá... rekord ... už to vypadá že na HC se vrací do normálu ( když pominu jejich výpadek na Čínský nový rok )

8.2. objednáno - vše skladem
11.2. odesláno
13.2. odlet z HongKongu
15.2. přiletělo do CZ, bez cla, pokračuje na cílovou poštu
16.2. doručeno ! ! !

vše by bylo nádherné a krásné kdyby HOVADA NA ČESKÉ POŠTĚ BALÍK OPRAVDU DORUČILA ! ! ! jen mi sprostě hodili do schránky papírek o neúspěšném doručení ! ! !celý den jsem byl doma, nikdo ani nazazvonil, podle mě balík neměli ani s sebou, jen do schránky hodili info. naštěstí jsem sledoval internet kde jsem se o pokusu o doručení doslechl a hned jsem valil na poštu ... koukali na mě jako na debila, co si jako myslím že oni jsou přece super hifi dokonalí, no prostě OPĚT JSEM ZJISTIL ŽE ČESKÁ POŠTA JE SPOLEK LÍNEJCH ZMETKŮ ! ! !

Pošta není firma, pošta je úřad s funkčností horší než za Rakouska/Uherska ... nedávno jsem posílal dobírku a jen než došla na cílovou poštu to byly 4 dny ... to z HongKongu je to tady nakonec rychleji !
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#291 Příspěvek od Genagen »

SuperMUF píše:celý den jsem byl doma, nikdo ani nazazvonil, podle mě balík neměli ani s sebou, jen do schránky hodili info.

a co si cekal, blahovy... Me jednou sla dobirka po CR tri tydny
blesk
Kontaktovat uživatele:

#292 Příspěvek od blesk »

no jedna zásilka 6 a jedna 8 unora odešla z HK jako doporučený dopis a furt nic :-(
neeoo

#293 Příspěvek od neeoo »

u mna tak isto bez zmeny.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#294 Příspěvek od Marek71 »

Teraz som pre zmenu objednával zo Singapuru (BT sluchátka z eBay) a balíček došiel do týždňa od objednania !

Inak, na HiModel objednané 26.1, odoslali 27.1 a domov to došlo 11.2. Resp. poštárka to dala susedke... a to som mal dojem, že je to "registered" :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Miki
Kontaktovat uživatele:

#295 Příspěvek od Miki »

Chlapi, potřebuju radu ohledně HC. Mám asi 30 úspěšných objednávek z HC. Teď ale u poslední se mi zobrazuje tohle:
" 11/2/2010 200942501 $99.82 Paid Processing [Modify Items / Credits]"
. Modify Items je odkaz. To v té hranaté závorce jsem nikdy u jiných předešlých objednávek neměl. Můžete mi někdo poradit, jestli s tím něco provádět a nebo to nechat tak? Ve volném překladu jsem se dopracoval k informaci, jako že jestli chci změnit nějaké údaje v adrese nebo tak něco, ale tam mám vše tak jak chci, takže nevím. Když tak díky za nějaké to vysvětlení. :wink:
http://www.miki-rcletani.wbs.cz/
http://marekrc.rajce.idnes.cz/
Penty

#296 Příspěvek od Penty »

Je to z toho důvodu, že některou položku nemají dlouhodobě skladem, nebo nebudou mít. Klikneš na to a zrušíš, pokud chceš, položku kterou nemají, aby ti mohli poslat to co mají skladem. Poštovné, ale zůstává stejné.
Miki
Kontaktovat uživatele:

#297 Příspěvek od Miki »

Penty píše:Je to z toho důvodu, že některou položku nemají dlouhodobě skladem, nebo nebudou mít. Klikneš na to a zrušíš, pokud chceš, položku kterou nemají, aby ti mohli poslat to co mají skladem. Poštovné, ale zůstává stejné.

Proklikal jsem všechny objednané věci v té objednávce a u všsech je +100 kusů, takže tohle to asi nebude, ale zkusím to raději ještě jednou.
Penty

#298 Příspěvek od Penty »

Miki píše:
Penty píše:Je to z toho důvodu, že některou položku nemají dlouhodobě skladem, nebo nebudou mít. Klikneš na to a zrušíš, pokud chceš, položku kterou nemají, aby ti mohli poslat to co mají skladem. Poštovné, ale zůstává stejné.

Proklikal jsem všechny objednané věci v té objednávce a u všsech je +100 kusů, takže tohle to asi nebude, ale zkusím to raději ještě jednou.

To byla moje skušenost, možmá v tom máš něco jiného
olisoft

#299 Příspěvek od olisoft »

Ja som mal to iste, ono to asi automaticky nabehne po nejakom case od objednavky... Ale dnes mi to na tie dve uz dalo tracking cislo. Takze len pockat, ono to pojde. :)
Miki
Kontaktovat uživatele:

#300 Příspěvek od Miki »

olisoft píše:Ja som mal to iste, ono to asi automaticky nabehne po nejakom case od objednavky... Ale dnes mi to na tie dve uz dalo tracking cislo. Takze len pockat, ono to pojde. :)

To rád slyším, dám tomu ještě čas. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“