lítání s muzikou
-
Kraliczech
lítání s muzikou
Jakože Heli3D nefandím, nestíhám sledovat model, tak TOHLE je balet. Lítání s muzikou má cosi do sebe 
ROYAL EVO 9 M-LINK
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
Re: lítání s muzikou
Kraliczech píše:Jakože Heli3D nefandím, nestíhám sledovat model, tak TOHLE je balet. Lítání s muzikou má cosi do sebe
http://www.youtube.com/watch?v=NNve7kzJ ... L&index=21
MITA píše:Tak v té době udržet vrťase ve vzduchu musolo být fakt umění.
Ještě že teď máme aspoň ten SIM
niekto sa sice pousmeje,ale aj ako zaciatocnik viem o com to je lietat pred ludmi.a v tej sakra krasnej zemi to mali kurewsky tazke,uz len ked mohli vyrobit maketu zapadneho stroja.sice ho na potesenie stalinistov rozbili o Maticku zem,ale aspon to skusili.
pikus 1 píše:Lítat s helinou je určitě těžké, ale heli 3D mi přijde jako zmatená spermie...
omlouvám se dopředu všem šikovným vrtulníkářům, umím lítat jen po pokoji s easycopterem metal, ale s pikusem souhlasím, ještě jsem slyšel někoho to přirovnávat k epileptickýmu záchvatu toho nejtěžšího stupně
jen mě neukamenujte prosím
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
wisiwig píše:pikus 1 píše:Lítat s helinou je určitě těžké, ale heli 3D mi přijde jako zmatená spermie...
omlouvám se dopředu všem šikovným vrtulníkářům, umím lítat jen po pokoji s easycopterem metal, ale s pikusem souhlasím, ještě jsem slyšel někoho to přirovnávat k epileptickýmu záchvatu toho nejtěžšího stupně
jen mě neukamenujte prosím
A nebo je to styl hozená motyka
Co bych za to dal mít trpělivost a prachy na vrtulníky.
Co neubrzdíš neukecáš.
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko