pkotatko píše:No dalo to trochu přemýšlení, ale vešlo se. I 617FS úplně v pohodě.
Přijímač je pod hlavní hřídelí na pravé bočnici zevnitř. Jakoby leží na boku, konektory dozadu. Všechna kabeláž tažena po pravé bočnici zevnitř. Jen kabely od serva vrtulky a gyra jdou pol levé, taky vnitřkem. Musel jsem jen ( myslím na držáku ocasní trubky ) vybrousit malý prostup. Slíbené fotky dám, ale teď jsem v Africe tak bohužel.
Zvenku není jediný kablík. Když do toho potřebuju vlízt ( stejně jedině po ráně ), tak odšroubuju pouze levou bočnici a jsem u všeho. Snad to pomůže aspoň takhle zatím.
Vdaka za inspiraciu. Ten prijmac sa tam fakt vosiel
Neveril som tomu...
Akurat konektory som dal dopredu, videlo sa mi lepsie vyviest antenky viac vzadu-zboku. Kabely som poskryval tak ako si radil vsetko dovnutra a tak aby som rozoberal len lavu bocnicu - VYBORNY NAPAD. Akurat z gyra /fut.401 - velmi dlhy kabel/ som musel 4x prelozit, stiahnut paskou a polovica je vnutri pri prijmaci, druha trosku von ale pri vrtulkovom serve - trci z ramu asi 2cm.
Len ten regl som musel dat zo spodu na plato zvonku. Nemam originalny, je vecsi, takze dopredu dovnutra pred motor nevojde. Tym padom vedu kable od motora k reglu vnutrajskom tesne okolo prijmaca. Moze byt problem s rusenim /2,4Ghz/