připojení rádia k PC pro hry na simulátorech

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
renous

Re: připojení rádia k PC pro hry na simulátorech

#16 Příspěvek od renous »

Ondic0 píše:Ahoj, mám Spektrum DX6i a chtěl bych ho propojit s PC pro použití na simulátorech .. viděl jsem na youtube, že si někdo vyrobil kabel rádio - 3,5mono jack a ten pak připojil na mikrofoní vstup do audiokarty a fungovalo mu to .. on ale nemel Spektrum ... nevíte jestli to lze i na Spektru , nebo neznáte jinej efektivní a ekonomickej způsob připojení?? Díky Ondic

mám taky DX6i a snažil jsem se rozběhat káblík jack-jack. Po dvou dnech práce do mého celkového psychického vyčerpání mi počítač vysílačku viděl, v reprácích jsem ji i slyšel :-) ale v RF G 4.5 nic. Tak jsem to vzdal a za 300,- objednal v ČR kabel jack-USB. Dnes mi dorazil a po 5ti minutách nastavování lítám. Mám win xp a funguje mi dokonce všech 6 kanálů. http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/US ... ky/273776/ - prý jich má víc
olisoft

#17 Příspěvek od olisoft »

Este ich par ma, dnes som objednal s kolegom dva kusky. Tak potom dame vediet, ake su. :wink:
siki
Kontaktovat uživatele:

-

#18 Příspěvek od siki »

olisoft

#19 Příspěvek od olisoft »

Je to mozne, tato "nasa" dodavka je ale na rozdiel od toho ebay znama a ma overene, ze na tom ide 6 kanalov... :wink:
siki
Kontaktovat uživatele:

-

#20 Příspěvek od siki »

Black
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Black »

Nemáte někdo odzkoušený kabel k simulátoru na Windows 7.Zatím se mi nikde nepodařilo žadnej sehnat.Všude končí podpora na Windows XP.
adfsasdf

#22 Příspěvek od adfsasdf »

Zdravim, tak podařilo se někomu úspěšně nějakým způsobem propojit dx6i s windows 7?
olisoft

#23 Příspěvek od olisoft »

Tak ten "kablik" co som spominal uz je doma a odskusany, zatial spokojnost maximalna. 8)

Co sa tyka podpory, tak to beha bez problemov vo vistach Pro aj vo W2k Pro.
FMS predtym nainstalovane (ta verzia z CD blbla na tych vistach) bez problemov funkcne, AFPD tak isto Ok.
siki
Kontaktovat uživatele:

-

#24 Příspěvek od siki »

Tak kabel z ebay je doma. Nejdřív klady :-)
- na Opticovi chodí všech 6 kanálů
- chodí i pod win7 (našly si ovladače)
- na CD je nějaký spešl Reflex

a teď zápory :-(
- v jiným simu, než co je na CD to (zatím) nelze rozchodit. V simu je vidět, ale kanály se nehýbají
- pro Hitec to chce upravit konektor (propojku), aby se odpojil VF díl

Závěr:
Pokud někdo hledá kabel, co umí 6 kanálů, tedy třeba pro vrtulníky, tak je to použitelná volba. Navíc je s Reflexem... Ale chce to ještě pořešit podporu jiných simulátorů a případně použití jako joystick.

Nepošlete mi tedy prosím někdo obsah CD od kabelu z "ČR" ? Ještě se také pokusím zkontaktovat prodejce na ebay...
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“