PORADITE-NIE SKOR NIE

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Odpovědět
Zpráva
Autor
LV
Kontaktovat uživatele:

#211 Příspěvek od LV »

Jefim píše:Ani ja nie som v zmos-e, ale napriek tomu tam moje meno je.
http://www.zmos.org/ tam je kalendár, na stiahnutie , a nie sú tam len súťaže.

Medzitým mi to kamarát gúgl našiel
Kamil Birkner Prešov 0905 264021 kamil@condornet.sk
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Jefim
Kontaktovat uživatele:

#212 Příspěvek od Jefim »

Šikovný,gratulujem. :lol:
AR1
Kontaktovat uživatele:

#213 Příspěvek od AR1 »

JENDA01 píše:Protože dle tvého projevu k -začátečníkům- se domívám že mě pomůžeš
a nevynadáš. Nebo Kdybych tě mohl požádat o sprostředkování této informace přes -Malíka.- uděláš to pro kamaráda? známého. Ale pokud nevíš tak bych chtěl toto cestou požádat zkušenější modeláře o radu kde mi vyříznou na kulatině závit -plasmou.-
A ještě něco Aleši , proč ten odtažitý ton :wink:

Jenda

Ne, Jendo, neudělám, šaškárny si tu provozuj beze mě. Já se tvojí války proti třídním nepřátelům nehodlám zúčastňovat.

Je dobře že ti -začátečníci- leží na srdci, tak se jim prosím tě ve vlastním zájmu naplno věnuj.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Clark_Kent

#214 Příspěvek od Clark_Kent »

Celkem zábavná četba. A už od čtvrtka?

Pro: Marek71, Abu, tengler.

Pánové klídek. Já se vám do toho vůbec nepletu. A plést nebudu. Vy si vystačíte sami.

Gituna

P.S. Můžete pokračovat.
JENDA01

#215 Příspěvek od JENDA01 »

AR1 píše:
JENDA01 píše:Protože dle tvého projevu k -začátečníkům- se domívám že mě pomůžeš
a nevynadáš. Nebo Kdybych tě mohl požádat o sprostředkování této informace přes -Malíka.- uděláš to pro kamaráda? známého. Ale pokud nevíš tak bych chtěl toto cestou požádat zkušenější modeláře o radu kde mi vyříznou na kulatině závit -plasmou.-
A ještě něco Aleši , proč ten odtažitý ton :wink:

Jenda

Ne, Jendo, neudělám, šaškárny si tu provozuj beze mě. Já se tvojí války proti třídním nepřátelům nehodlám zúčastňovat.

Je dobře že ti -začátečníci- leží na srdci, tak se jim prosím tě ve vlastním zájmu naplno věnuj.

Aleši,
to není žádná šaškárna. To je o tom o čem se to neustále mluví.Ne o tom kdo co ví ale jak se to podá. Vidím z debat že jste si s MALÍKEM názorově blízcí a ,nehledej v tom nějaký jinotaje . To bylo požádání o pomoc jelikož jak jsem naznačil by to bylo bezkonfliktní. Tak že děkuji ti za pomoc. Pokud jsou pro tebe -třídní války- když hájíš svá vyjádření která někdo překrucuje aniž by doložil opak tak máš docela zajímavý pohled na věc. Řekl bych dost výběrový. A ještě něco. Říkám to nerad ale docela jsi mě překvapi i ty. Pokud si někdo- dovolí- oponovat
někomu ze zdejších -guru- tak to neznamená že je to nějakej nevychovanej fracek kterému někde hoří vajgl. Je vidět že zdejší atmosféra je hodně nakažlivá. Já jsem si poradil v modelařině x desítek let sám a není problém v tom pokračovat. Domíval jsem se že tady je
prostředí kde si lidi vyjdou vstříc a vzájemně si poradí . Byl jsem rád když mi někdo usnadnil nejaké nejastnosti a taky jsem nejednomu pomohl a ne jenom hubou . To je ten nelacinější způsob pomoci.Místo toho je to kolbiště kde se hraje chytrý a blbý.

Jenda
LV
Kontaktovat uživatele:

#216 Příspěvek od LV »

Jefim píše:Šikovný,gratulujem. :lol:

Žeby? http://lh6.ggpht.com/_yukyauUBoLI/Sg-kr ... GP1046.JPG
www.elektromodely.sk
AR1
Kontaktovat uživatele:

#217 Příspěvek od AR1 »

EDIT - je to k ničemu
Naposledy upravil(a) AR1 dne úte 09.02.2010 7:13, celkem upraveno 1 x.
ScaWo

#218 Příspěvek od ScaWo »

Kluci, vy byste tu potřebovali pár ženských :D
To byste se mohli vytáhnout, a takovéhle žabomyší války by byly hned zapomenuty :lol:
JENDA01

#219 Příspěvek od JENDA01 »

Je vidět že jsi taky úplně vedle a vídíš vše stejně deformovaně jak mě podsuváš. 8)
1 .je mi úplně jedno kdo má jakou vysílačku, letadlo ,nebo co koliv jiného. Nepamatuji se že by jsme se na place o tom bavily v nějakém pejorativním tonu. Ale taky se tam ale
nikdo nenafukuje (určitě zase závidím 8) ) a nevotluká někomu to jediné správné o hlavu. Je to prostě otravné.
2.Je mi úpně jedno jestli se dopravím na letiště autobusem nebo -Mercedesem. Někdy je to tím autobusem rychlejší.
3.Nejsem žádnej proletář ochránce chudých. Zastanu se pokud to budu považovat za správé kohokoliv a je mi jedno jestli je to někdo s koloběžkou nebo Mercedesem Nejsem KONFORMISTA který to táhne z vlastní pohodlnosti s proudem. Tam se lze za někoho schovat jak to tady někteří velmi intenzívně provozují.

3.se domívám že jsem nasral docela dost lidí tím -hračkářstvím.- Alespoň
dle jejich reakcí kteří se -zcukly v jedn šik- proti tomu -otravovi-. Tak jim poraď ten nadhled který radíš mě.

4.pokud tady mluvím o -guru- tak nehledám- třídního nepřítele- se kterým chci bojovat. Ale naopak. Jsou to tahouni kteří něco znají a je se co od nich naučit. Ale nepletu si je s tlučhubama kteří přetékají encykopedickými nebo akademickými znalostmi. Nic proti ním nemám ale pokud mám v praktickém provozu s letadly jiné zkušenosti ,tak s nimi prostě polemizuji. (mnohokrát ověřeno)

5. Když se někdo chová jako hulvát tak mu to prostě řeknu a je mi jedno
jaký má společenský nebo jakýkoliv jiný statut. Stálo mě to za komoušů
pár let u lopaty . Ale nejsem bezpáteřní svině která se chová podle toho kam fouká.Bohužel to sebou nese jistá rizika. Ale já nemá důvod proč měnit ať se to komukoliv líbí nebo nelíbí . Nehraji si na zachránce kohkoliv
ale chci být nezávislý v úsudcích. Pokud si nabiju hubu tak sám za sebe a nebudu se za nikoho schovávát.

Jenda
AR1
Kontaktovat uživatele:

#220 Příspěvek od AR1 »

OK. Máš pravdu. Máš holt smůlu na okolí.
Jen ti dávám den (max dva, jak by řekl klasik) kdy se zase s někým chytneš.
A sorry, zítra jdu lítat, musím dodělat příďák.
JENDA01

#221 Příspěvek od JENDA01 »

Já ti přeji dvakrát co ti mě jednou 8)
Jinak co se týká mě ,asi tady seru dost lidí tak zavírám krám.
Nechci tu zamořovat okolí .Pokud to tak ale někteří cítí je to jejich problém ne můj.

Jenda
LV
Kontaktovat uživatele:

#222 Příspěvek od LV »

JENDA01 píše:Já ti přeji dvakrát co ti mě jednou 8)
Jinak co se týká mě ,asi tady seru dost lidí tak zavírám krám.
Nechci tu zamořovat okolí .Pokud to tak ale někteří cítí je to jejich problém ne můj.

Jenda

Už to dotiahni do 2000 :wink:
www.elektromodely.sk
Jefim
Kontaktovat uživatele:

#223 Příspěvek od Jefim »

LV
Kontaktovat uživatele:

#224 Příspěvek od LV »

www.elektromodely.sk