Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven
Ahoj, tak já mám ty jednotlivé články, ty mají po sletování 6g. Letování zabere asi tak 5-10 minut. kolika C jsou už se nepomatuju, ale co se týče odběru, stačí podle mě 10C na normální let - s rezervou. Jak vyjdou cenově ostatní nevím, váhově a Cčkově taky ne. Zkoušel jsem jen ty jedny. Každopádně ty 10C flightmaxy by měly být OK, 20C jsou kapánek heavy... a navíc nejsou potřeba.
Vrtulky se dají objednat z HC, nebo třeba od p.Hořejšího.
Vrtulky se dají objednat z HC, nebo třeba od p.Hořejšího.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Ahoj, podvozek u Bristola bude. Kolečka, uhlíky, jen to polepíš dohromady.
Mezi reglem a baterkama mívám konektor, v tomhle případě je dobrou volbou klasický dvoudutinkový servokonektor, nebo třeba konektor od fy Potensky.
Mezi reglem a baterkama mívám konektor, v tomhle případě je dobrou volbou klasický dvoudutinkový servokonektor, nebo třeba konektor od fy Potensky.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Sám nevím, zítra se zastavím v laserovně osobně dohlédnout na pokrok. Vezmu si foťák, tak snad vás budu moct potěšit prvníma rozkrájenýma deskama! Sám čekám až to bude, jak bude hotovo, sedám do auta a jedu pro to do prahy
Nemůžu se dočkat!
Jen tak mimochodem, Bristol zaujal jednoho výrobce deprono-epp modelů, takže se v budoucnu asi dočkáme "oficiální" stavebnice. jak to tam bude s cenou nevím, ale doufám že se podaří udržet na rozumné hranici. Bližší info si zatím nechám pro sebe jako překvapení do budoucna, zatím můžete hádat kdo by to tak mohl být
Jen tak mimochodem, Bristol zaujal jednoho výrobce deprono-epp modelů, takže se v budoucnu asi dočkáme "oficiální" stavebnice. jak to tam bude s cenou nevím, ale doufám že se podaří udržet na rozumné hranici. Bližší info si zatím nechám pro sebe jako překvapení do budoucna, zatím můžete hádat kdo by to tak mohl být
- LV
- Kontaktovat uživatele:
HonzaS píše:Sám nevím, zítra se zastavím v laserovně osobně dohlédnout na pokrok. Vezmu si foťák, tak snad vás budu moct potěšit prvníma rozkrájenýma deskama! Sám čekám až to bude, jak bude hotovo, sedám do auta a jedu pro to do prahyNemůžu se dočkat!
Sú len tri možnosti:
FreeAir, Potensky, RCF
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
LV píše:Sú len tri možnosti:
FreeAir, Potensky, RCF :lol:
http://www.freeair.cz/freeaircz/
uber, Lubos nema laser...
http://www.potensky.cz/potensky-cesky-predator.htm
Jirka taky ne.... viz text
leda nekde v kooperaci....
Nevim proc jsou cerne, objednal jsem oranzove - GWS EP Propeller (DD-5043 125x110mm) (6pcs/set) a prisly cerne. Dnes dorazily i lipolky...
Taky uz jen cekam na motor a na hotoveho BRISTOLA...

Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4