Futaba T8?
Re: T8FG
JK píše:Lacnejšie už ťažko, z USA sa ti oplatí z Tower Hobbies. Pokiaľ si u nich registrovaný zákazník, dostaneš zľavu 100 USD, podrobnosti som napísal tu http://www.jkmodel-pt.estranky.cz/clank ... na-2_4-ghz
Môžeš mi prosím ťa vysvetliť, ako si sa dopracoval k tej zľave 100USD ??
Som registrovaným zákazníkom i som už od nich objednával, ale zľavu som pri objednávaný vysielaču T8FG nedostal a cena bez Dph cca 360€
Jedine na kupóne čo posielajú v časopisoch Save $25 off your next order of $149 or more!
- crazy nemo
- crazy nemo
slavoo píše:crazy nemo píše:na hlavní straně vpravo je registrace k e-mail newsletter, pak ti jednou za čas budou chodit slevový kódy mailem
Už tam som registrovaný, ale že by chodili zľavové kódy až do 100USD to neverím..
Neboj pošlou ti slevu přímo na tvůj mail, jmenuje se to "Special Savings for International Customers". T8 jsem kupoval těsně před vánoci. Když jem byl cca 5 dní registrovanej tak mi na mail přišla tahle sleva.
Futaba (NiMH 7,4 V 1700 mAh)
Ako ste spokojný z výdržou dodávaných akumulátorov Futaba (NiMH 7,4 V 1700 mAh) poprípade tam máte iné ??
Re: Futaba (NiMH 7,4 V 1700 mAh)
slavoo píše:Ako ste spokojný z výdržou dodávaných akumulátorov Futaba (NiMH 7,4 V 1700 mAh) poprípade tam máte iné ??
V T12FG mám Lipol 2500mAh (jenom proto, že se tam nevejdou eneloopy 2000mAh)
JMalik píše:slavoo píše:Ako ste spokojný z výdržou dodávaných akumulátorov Futaba (NiMH 7,4 V 1700 mAh) poprípade tam máte iné ??
V T12FG mám Lipol 2500mAh (jenom proto, že se tam nevejdou eneloopy 2000mAh)
Môžeš sem hodit typ (link) o aké konkrétne ide.. ?
http://www.horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.aspx?objcislo=0855
Dával jsem to do víc zařízení, všude jsem potřeboval 2s. Koupil jsem dva ty tříčlánky a rozebral to na dvoučlánky. V jednom jsem ponechal ten vestavěný balancer, ve zbývajících dvou jsem ho odstranil. Demontovat to chce opatrně, ať to hned nevyzkratuješ.
Dával jsem to do víc zařízení, všude jsem potřeboval 2s. Koupil jsem dva ty tříčlánky a rozebral to na dvoučlánky. V jednom jsem ponechal ten vestavěný balancer, ve zbývajících dvou jsem ho odstranil. Demontovat to chce opatrně, ať to hned nevyzkratuješ.
JMalik píše:AR1 píše:Vejdou se tam (T12FG) i 4 LiFe.
O tom jsem uvažoval,až když jsem zjistil, že je tam máš Ty. Já jsem tam měl už asi půl roku ty Lipolky.
(jak Ti zobrazuje displej napětí aku - souhlasí to se skutečným napětím akumulátoru?)
Mno, asi i ukazuje, rozdíl tak 0,1V na Lipo
Ale zjistil jsem zajímavou věc - už jsme si tu psali, že po alarmu na vysílači na nízký napětí (7,2V) dobíjím 50% kapacity. A asi před měsícem jsem si hrál s vysílačem, alarm se spustil při 6,8V a dobil jsem 2000milíků do 2,2Ah baterek. Tak já po roce pořád nevím, jaký je minimální napětí na alarm, ale je to tím, že nečekám až to držkuje a dobíjím průběžně.
S LiFe jsem se rozloučil, ale jen proto, že jsem idiot. Chtěl jsem jít v podvečer ještě lítat a napojil jsem vysílač na síťovou nabíječku - a zapomněl na to. Baterky už byly orosené a já se spotil a viděl se, jak se loučím s Tx. Naštěstí to odnesly jen ty LiFe.
EDIT Ne Life ale Li Ion
http://ar1.rajce.idnes.cz/
slavoo píše:Ako ste spokojný z výdržou dodávaných akumulátorov Futaba (NiMH 7,4 V 1700 mAh) poprípade tam máte iné ??
U T8FG vydrží minimálně 6 hodin. Alespoň ten můj