Vysílač vyšší třídy
janva9 píše:JENDA01
No, nemyslim, že by Futaba byla ohledně softu tak napřed. To potřebné bez problémů zvládají i vysílače od konkurence. Futaba má navíc nějaké ty fangličky, jak už někdo poznamenal.
Měl jsem na mysli nevyšší třídu. Otázka je její -využitelnosti-. Ale to je jako nosit dříví do lesa
Zkus si schválně - smysuplně- nakonfigurovat nějakej složitej model. Tak zjistíš že tě nebude limitovat soft. ,ale množství -nedostatek kanálů (u 9k). A i to se dá s- jetim- obejít.
Jenda
Re: Poděkování - zklamání
JMalik píše:Hansi,
běž si najít provaz a strom, kde si to hodíš.
Jesli máš tuhle kombinaci TX a duplexe, tak pro Tebou požadované fce to půjde nastavit. Teď Tě tady roznesou na kopytech
Já si nemyslim, že to ta FX18 všechno zvládne. Chybí jí letové fáze a to znamená hrát na přepínače jako na harfu. A pokud je Hans již zkušený modelář, tak možná hůř vidí na ten zku.... ný pidisplej. Taky jsem ji měl. Byla to jedna ze tří Robbe/Futaba, které jsem měl možnost vlastnit.
Hans píše:...
Aktuálně používám vysílač Futaba FX-18 v pultu s připevněným JETI Boxem + systém JETI Duplex vč. telemetrických čidel.
...
Vidím prúúúúser...
Nehnevaj sa, ale napísať verejne, že by si mohol preložiť ten Duplex do FX-30, je samovražda..
Nemám čo povedať iné, len zopakovať Multiplex Royal Pro 12, s 35(40)MHz RF,
a strčiť tam aspoň na začiatok pre zjednodušenie prechodu, ten Duplex čo už máš.
Nepočkáš tri týždne, že čo bude na výstave v Norimbergu? Možno nič, ale možno niečo zaujímavé bude....
janva9 píše:JMalik píše:Hansi,
běž si najít provaz a strom, kde si to hodíš.
Jesli máš tuhle kombinaci TX a duplexe, tak pro Tebou požadované fce to půjde nastavit. Teď Tě tady roznesou na kopytech
Já si nemyslim, že to ta FX18 všechno zvládne. Chybí jí letové fáze a to znamená hrát na přepínače jako na harfu. A pokud je Hans již zkušený modelář, tak možná hůř vidí na ten zku.... ný pidisplej. Taky jsem ji měl. Byla to jedna ze tří Robbe/Futaba, které jsem měl možnost vlastnit.
To je taky jedna věc nad kterou zůstávám stát :Každá vysílačka v dnešní době která má -displej- je s možností letových režimů pro všechy modely
akorát FUTABA do třídy T-10 je postrádá (pro motorové modely). Přitom
vyšší třída od T-12 je zase má
Jenda
coro píše:Hans píše:...
Aktuálně používám vysílač Futaba FX-18 v pultu s připevněným JETI Boxem + systém JETI Duplex vč. telemetrických čidel.
...
Vidím prúúúúser...![]()
Nehnevaj sa, ale napísať verejne, že by si mohol preložiť ten Duplex do FX-30, je samovražda..... to že to nejak ide, je ale fakt ..
a strčiť tam aspoň na začiatok pre zjednodušenie prechodu, ten Duplex čo už máš.
Ale tím, že má vlastně již vyřešen přenos a zřejmě i přijímače, tak si skoro může tahat lístečky z klobouku, protože mu funkčně vyhoví každý vysílač té vyšší třídy. A programovací schéma se stejně bude učit kompletně znovu.
coro píše:Hans píše:...
...
Vidím prúúúúser...![]()
Nehnevaj sa, ale napísať verejne, že by si mohol preložiť ten Duplex do FX-30, je samovražda..... to že to nejak ide, je ale fakt ..
Nepočkáš tri týždne, že čo bude na výstave v Norimbergu? Možno nič, ale možno niečo zaujímavé bude....
Hele kdyby si přeci jenom nedej bože zvolil nějakou z tzv. zakázaných kombinací, tak ho klidně vezmeme mezi sebe jako kámoše a kolegu modeláře a vůbec nebudeme pochybovat o jeho duševní způsobilosti.
Já bych klidně s tou koupí vydržel až do jara.
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
Z nějakého duvodu se mi ztratil přízpěvek,kde jsem se odvolával na používání nesourodých inplantátu-Duplex-Twin i mě známými piloty modelu jako je HonzaS a TomasC.Uvádím to znovu z toho duvodu,protože se dost často řídím tím,že co je dobré pro lepšího nežli jsem já,musí stačit i mě,vím že systém přenosu nebyl přímo součástí tohoto vlákna ale třeba to někomu pomuže v rozhodování.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
pepin píše:Z nějakého duvodu se mi ztratil přízpěvek,kde jsem se odvolával na používání nesourodých inplantátu-Duplex-Twin i mě známými piloty modelu jako je HonzaS a TomasC.Uvádím to znovu z toho duvodu,protože se dost často řídím tím,že co je dobré pro lepšího nežli jsem já,musí stačit i mě,vím že systém přenosu nebyl přímo součástí tohoto vlákna ale třeba to někomu pomuže v rozhodování.
prečo používa Špatňas Twin je všeobecne známe
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- velká rána
LV píše:pepin píše:Z nějakého duvodu se mi ztratil přízpěvek,kde jsem se odvolával na používání nesourodých inplantátu-Duplex-Twin i mě známými piloty modelu jako je HonzaS a TomasC.Uvádím to znovu z toho duvodu,protože se dost často řídím tím,že co je dobré pro lepšího nežli jsem já,musí stačit i mě,vím že systém přenosu nebyl přímo součástí tohoto vlákna ale třeba to někomu pomuže v rozhodování.
prečo používa Špatňas Twin je všeobecne známe
Tak proč? Já to nevím. Jen vím, že má MX22.
pepin píše:Když napíšu,že Futaba začíná zaostávat za konkurencí
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... om=1164381
zdzd píše:pepin píše:Když napíšu,že Futaba začíná zaostávat za konkurencí
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... om=1164381
To je pouze o krabičce,ne o Telemetrii-Já přece nepropaguji Graupnera 19ku