Easy Glider, co k tomu
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Billy Bob Bean píše:Když se tady už bavíte o křidélkách. Mám letadlo a to křidélka nemá. Bylo by velké zlo, kdybych směrovku nějak napevno přilepil a nahoře do křídla udělal díru a prostrčil tím servo na ovládání křidélek?
Tomuhle uplne nerozumim... pises ze mas letadlo ktere kridelka nema.. tak jake prostrkavani serva na ovladani kridelek... urcite si muzes zalepit smerovku i kdyz se obcas hodi.. zalezi na typu letadla a ovladat ho jen kridelkama ale musi je mit...
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Kubik777 píše:Billy Bob Bean píše:Když se tady už bavíte o křidélkách. Mám letadlo a to křidélka nemá. Bylo by velké zlo, kdybych směrovku nějak napevno přilepil a nahoře do křídla udělal díru a prostrčil tím servo na ovládání křidélek?
Tomuhle uplne nerozumim... pises ze mas letadlo ktere kridelka nema.. tak jake prostrkavani serva na ovladani kridelek... urcite si muzes zalepit smerovku i kdyz se obcas hodi.. zalezi na typu letadla a ovladat ho jen kridelkama ale musi je mit...
Já nejsu zrovna expert na popisování. Ale budiž. Mám letadlo něco na princip skylady akorát to má ten klasickej ocas se směrovkou dole. Mě napadlo, že bych do křídla udělal díru a dal tam to servo a nějaký křidélka bych tam dovyrobil. A vlastně bych směrovku nepoužíval. Vysílač je jenom tříkanál, takže to musím žešit takhle.
Jo ted uz tomu rozumim... no teoreticky by to urcite slo.. jde o to zda tam ty kridelka pujdou nak vyrobit... slysel jsem ze na skylady si nekdo udelal kridelka z balzy az za odtokovku kridla a pry to fungovalo.. nevim ja jsem zatim videl jen kridelka zabudovana do kridla ale takovy samokridlo je ma taky az za kridlem... muzes to zkusit a uvidis ale vysledek nezarucuju... o prestavbach toho moc nevim 
ohledne inspirace "kridelka ze SkyLady" se muzes podivat sem : http://skylady.blog.cz/0512/2-pokus-s-kridelky
Dawit píše:ohledne inspirace "kridelka ze SkyLady" se muzes podivat sem : http://skylady.blog.cz/0512/2-pokus-s-kridelky
Nooo.... takto som to myslel
MiniMag
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele: