Easycopter V4.5 COLIBRI

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
MachiSSS

#16 Příspěvek od MachiSSS »

Už nemalou chvíli tady na fóru pozoruju pár diskuzí o jednorotorových vrtulníčcích Easycopter V4.5 COLIBRI PRO a RC vrtulník
Solo Pro, RTF, 2.4GHz. Říkáté, že když nebudu brát ohled na barvu a nálepky, tak jsou naprosto, ale NAPROSTO!, stejné, je tak? Mi potom vysvětlete ten rozdíl cen mezi těmito dvěma vrtulníčky... Někde být rozdíl musí, třeba v kvalitě použitých materiálů nebo někde jinde, můj názor. A jestliže jsou tedy skutečně naprosto identické, pak není problém použít stejné náhradní díly na oba vrtulníky, že? Mohu si koupit klidně toho levnějšího a tím, že mu vyměním listy a kabinu, udělám z něj SP a nikdo nic nepozná:-) Protože elektronika a všechny střeva a díly uvnitř jsou totožné. Vysvětlete mi to prosím...díky
maha007

#17 Příspěvek od maha007 »

MachiSSS píše:Už nemalou chvíli tady na fóru pozoruju pár diskuzí o jednorotorových vrtulníčcích Easycopter V4.5 COLIBRI PRO a RC vrtulník
Solo Pro, RTF, 2.4GHz. Říkáté, že když nebudu brát ohled na barvu a nálepky, tak jsou naprosto, ale NAPROSTO!, stejné, je tak? Mi potom vysvětlete ten rozdíl cen mezi těmito dvěma vrtulníčky... Někde být rozdíl musí, třeba v kvalitě použitých materiálů nebo někde jinde, můj názor. A jestliže jsou tedy skutečně naprosto identické, pak není problém použít stejné náhradní díly na oba vrtulníky, že? Mohu si koupit klidně toho levnějšího a tím, že mu vyměním listy a kabinu, udělám z něj SP a nikdo nic nepozná:-) Protože elektronika a všechny střeva a díly uvnitř jsou totožné. Vysvětlete mi to prosím...díky

to je jako když chceš vysvětlit proč rohlík v tescu stojí 1kč a v sámošce na sídlišti 2,5kč v práci v kantýně 3kč, když je tam vozej ze stejný pekárny
V4.5 COLIBRI PRO,Walkera CB100(Prodáno) Solo Pro 100 3G
HSP Flying Fish 2 Mazda RX-7 1/16
http:/
Dawyx

#18 Příspěvek od Dawyx »

maha007 píše:
MachiSSS píše:Už nemalou chvíli tady na fóru pozoruju pár diskuzí o jednorotorových vrtulníčcích Easycopter V4.5 COLIBRI PRO a RC vrtulník

to je jako když chceš vysvětlit proč rohlík v tescu stojí 1kč a v sámošce na sídlišti 2,5kč v práci v kantýně 3kč, když je tam vozej ze stejný pekárny

:-D
Huan Qi HQ 827 Dragon
Easycopter V4.5 PRO Profipack
www.vrtasy.blog.cz
Drahos

#19 Příspěvek od Drahos »

maha007 píše:

Spíš bych řekl, že si ještě spousta lidí myslí, že co je dražší to je lepší. Mockrát jsem zjistil, že to tak není :lol: :D
MachiSSS

#20 Příspěvek od MachiSSS »

Ne, to si já nemyslím, že co je dražší, je lepší, mě zajímá jen rozdíl mezi těma dvěma.... :-)
Pablo2

#21 Příspěvek od Pablo2 »

V kvalitě vrtulníků z řady Solo PRO, Colibri PRO není žádný rozdíl, vyrábí je firma Nine Eagles a cena je určena prodejcem s ohledem na jméno prodejce. Náhradní díly vyrábí také Nine Eagles. Já mám vrtulník Scorpio 2-10 (což je Free Spirit Solo) a náhradní díly jsou originální od Nine Eagles.
Jirka Kučera

#22 Příspěvek od Jirka Kučera »

Pro provoz vrtulníčku V 4.5 Colibri jsem objednal hlavní vrtuli a zadní vrtulku Nine Eagles Solo pro a oba díly jsou totožné,včetně stopy po vstřiku z výroby u obou výrobků a značení vrtulí na spodním okraji.
Letu zdar
Jirkaskalka
MachiSSS

#23 Příspěvek od MachiSSS »

Díky :)
vasin
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od vasin »

Tak jsem si ho včera pořídil jako svůj první kafemlejnek a to ve verzi Pro.

Nechtěl jsem dvourotor páč mi to nepřijde jako vrtulník a tak jsem po zhlédnutí pár příspěvků a dvou videí neváhal, přišlo mi to jako dobrá volba za rozumnou cenu. A hlavně to jako vrtulník vypadalo i na videích.

Jsem absolutně uchvácen jak parádně lítá jak je super ovadatelnej i když sem nikdy před tím s vrtulníkme do styku nepřišel.

Za mne zatím jen chvála a chvála.

Jediné co mě přijde jako divné je že po každém nandání nové čerstvé baterky se chová jakoby jakovitě, ale to se cca po pul minutě srovná a už je zase plnně ovladatelnej.
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
MachiSSS

#25 Příspěvek od MachiSSS »

Mě by ještě zajímalo, jak se ten vrtulník chová venku?
Míla Lenďák

#26 Příspěvek od Míla Lenďák »

Prosím pište všichni, kdo již máte praktické letové zkušenosti s novým SOLO PRO/COLIBRI PRO. Hlavně srovnání s BLADE MSR by bylo velmi vítané. Jak se sním lítá doma ve srovnání s dvourotorovou verzí? A jak venku?
EasyCopter V4 Colibri
Dawyx

#27 Příspěvek od Dawyx »

Pro mě jako pro úplného začátečníka létá dobře, ale srovnaní ti dát nemůžu, protože to nevím, ale jak říkám, lítá velmi dobře.
Huan Qi HQ 827 Dragon
www.vrtasy.blog.cz
MachiSSS

#28 Příspěvek od MachiSSS »

a venku? s lehounkým vánkem?:-)
Bodyk2

#29 Příspěvek od Bodyk2 »

vasin píše:Tak jsem si ho včera pořídil jako svůj první kafemlejnek a to ve verzi Pro.

Nechtěl jsem dvourotor páč mi to nepřijde jako vrtulník a tak jsem po zhlédnutí pár příspěvků a dvou videí neváhal, přišlo mi to jako dobrá volba za rozumnou cenu. A hlavně to jako vrtulník vypadalo i na videích.

Jsem absolutně uchvácen jak parádně lítá jak je super ovadatelnej i když sem nikdy před tím s vrtulníkme do styku nepřišel.

Za mne zatím jen chvála a chvála.

Jediné co mě přijde jako divné je že po každém nandání nové čerstvé baterky se chová jakoby jakovitě, ale to se cca po pul minutě srovná a už je zase plnně ovladatelnej.

Jěště bych měl takový hloupý dotaz pokoušel ses o nějaké základní prvky akrobacie(pokud je to hloupý dotaz tak mě neukamenujte),také by mě zajímalo jestlis koupil verzi s kufrem nebo bez popř. u koho a také jestli mi můžeš potvrdit, že se to dá nabíjet i z vysílačky pokud ano tak jak dlouho to trvá(má to nějaký ukazatel nabité kapacity).
Dík za odpovědi...
Dawyx

#30 Příspěvek od Dawyx »

MachiSSS píše:a venku? s lehounkým vánkem?:-)

No venku jsem to ještě nezkoušel, protože je strašná zima :-), ale na jaře to určitě vyzkouším.
Huan Qi HQ 827 Dragon
www.vrtasy.blog.cz
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“