Nový "Spiťák" na HobbyCity
K tomu spitu o kterém je toto vlákno, která by se hodila vrtule varioPROP (http://www.ramoser.de/home_e/varioprop_ ... rop_e.html). Z toho popisu jsem tak trochu srna 
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
A kam si si to dal poslať z toho DE Warehouse ? Pretože z nemeckého skladu posielajú akorát do Nemecka a Francúzska. Malo by ti to vyhodiť túto hlášku:
Attention
You are located in CZ This product is for DE,FR
Attention
You are located in CZ This product is for DE,FR
RiMr píše:Mimochodem, ta prťavá zásilka se dvěma servy, co už je doma... Děla jsem si test a stejnou věc objednal současně jednou v HK a jednou v "Deutsche Warehause". Ten z HK je od čtvrtka doma a ten z Německa je furt "Processing"...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
zelenáč
- Kontaktovat uživatele:
Date # Location Delivery Status
14-Jan-2010 Hong Kong Item posted and is being processed.
15-Jan-2010 Hong Kong Processed for departure.
16-Jan-2010 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 16-Jan-2010
19-Jan-2010 Czech Republic Arrived and is being processed.
19-Jan-2010 Czech Republic Pending customs inspection.
20-Jan-2010 Czech Republic In transit.
prošel.
Tak jsem zvědav, jak dlouho to pošta poveze těch posledních 120km...
14-Jan-2010 Hong Kong Item posted and is being processed.
15-Jan-2010 Hong Kong Processed for departure.
16-Jan-2010 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 16-Jan-2010
19-Jan-2010 Czech Republic Arrived and is being processed.
19-Jan-2010 Czech Republic Pending customs inspection.
20-Jan-2010 Czech Republic In transit.
prošel.
Tak jsem zvědav, jak dlouho to pošta poveze těch posledních 120km...
Nic neumím, ale pořád se v něčem šťourám...
A2C píše:wow! doslova slintám :D nemáte na to niekto plán?
Seafire plán se blbě shání, ale ukořistil jsem na ebay Spita F22/24 (prakticky poválečný typ). Z něj by šlo vyjít, má podobný trup i ocasní plochy, mám doma monografii na Spity s Griffony, tam to zkusím okouknout, tu podobnost.
ahá, teď mi došlo, že ti jde o toho Bugattiho, reaguju blbě...
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:A2C píše:wow! doslova slintámnemáte na to niekto plán?
Seafire plán se blbě shání, ale ukořistil jsem na ebay Spita F22/24 (prakticky poválečný typ). Z něj by šlo vyjít, má podobný trup i ocasní plochy, mám doma monografii na Spity s Griffony, tam to zkusím okouknout, tu podobnost.
Reaguješ blbě, ale dobře
Hledej hledej, kvalitní monografie se vždycky sejde
A nějaký Spit s tímhle:
https://www.hobbycity.com/hobbycity/sto ... oduct=6565
by mohl fungovat...
RiMr píše:jyrry píše:A2C píše:wow! doslova slintám :D nemáte na to niekto plán?
Reaguješ blbě, ale dobře :-)
Hledej hledej, kvalitní monografie se vždycky sejde :-)
A nějaký Spit s tímhle:
https://www.hobbycity.com/hobbycity/sto ... oduct=6565
by mohl fungovat... :-) Škoda že ta jednotka není trochu větší...
Monografie se najde leckde, já sháním hotové plány, toho F22/24 mám jako plán - takový z monografie udělat není až tak legrace na pár večerů....
http://www.modelmotors.cz/cz/index.php? ... &line=GOLD by bestačil? :-)
Já jsem pro https://www.hobbycity.com/hobbycity/sto ... oduct=9665
-
zelenáč
- Kontaktovat uživatele:
tak je doma.
proti 1m houboletům (naposledy pitts od va-model) přišla megakrabice. Mě přišla obrovská.
K sestavení (půl hodinky) je potřeba jen malej jehlovej pilník, šroubovák a inbus. (ten jehlovej pilník jsem potřeboval na zvětšení dírky pro táhlo k výškovce. Nemohl jsem to tam navlíknout. Jinak pohoda. výškovka a směrovka se přišroubují 1 šroubem. křídla se spojí al trubkou a dvěma šrouby do trupu.
Výbava "no name" tak jsem zvědavej, jestli nedostane Turnigy 35-42, nebo 35-48.
Dneska jsem koukal na 7kg psa, jak si to štráduje po sněhu, ani se nepropadl. Tak přemýšlím, že to zítra prubnu na kolečkách. Nejlepší je, že je to hned sestavený. Vytrimovat a do vzduchu. Takže kdo nemá čas stavět, ideální stroj. Na takové to domácí létání, však víte.
proti 1m houboletům (naposledy pitts od va-model) přišla megakrabice. Mě přišla obrovská.
K sestavení (půl hodinky) je potřeba jen malej jehlovej pilník, šroubovák a inbus. (ten jehlovej pilník jsem potřeboval na zvětšení dírky pro táhlo k výškovce. Nemohl jsem to tam navlíknout. Jinak pohoda. výškovka a směrovka se přišroubují 1 šroubem. křídla se spojí al trubkou a dvěma šrouby do trupu.
Dneska jsem koukal na 7kg psa, jak si to štráduje po sněhu, ani se nepropadl. Tak přemýšlím, že to zítra prubnu na kolečkách. Nejlepší je, že je to hned sestavený. Vytrimovat a do vzduchu. Takže kdo nemá čas stavět, ideální stroj. Na takové to domácí létání, však víte.
Nic neumím, ale pořád se v něčem šťourám...
zelenáč píše:tak je doma.
co naši hlídači daní-celníci ,určitě když viděli tu megabednu tak slintali dopředu????????????????????????????????????????
koko píše:Nemuzes dat nekam fotky? I ty krabice?
Pár fotek je tady.
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1167802&page=6