MiniMag vs Python100

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dawit

MiniMag vs Python100

#1 Příspěvek od Dawit »

Cau, uvazuju o koupi MiniMaga. V poslednim cisle je test s prestavbou na stridak Axi 2217/16. Uvazoval sem ale o prestavbe na Python100 (z financnich duvodu misto AXI), akorat ze ten Axik jde jednoduse chytnout za predni stenu jako klasicka 400/480, Python pokud se nemylim ma uchyceni zezadu.. No a nechce si mi do toho nejak drasticky rezat, davat dodatecne preklizkove loze apod.. jsem krtoruky nemodelar.. :-) Mate nekdo zkusenost s prestavbou MIniMaga na stridak? jaky ste pouzili?
Virtual

#2 Příspěvek od Virtual »

Zkušenost mám dobrou s Axi 2212/20 dle "upgradetipu" z českého návodu od Pelikána.
Fox
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fox »

4istě teoreticky (neodzkoušeno enom mě to napadlo a nemam skoro žádné zkušenosti)

Skus si slepit dostatečně tuhý rámeček v jehož přední části bude díra pro hřídel pythona a dírky pro šroubky ajko u původního motoru. a do dovniř vlož pythona a přišroubouj ho do zadní části rámečku.

Ale tak nevim no. asi by ten rámeček mul být z nečeho fakt pevného aby se to netřepalo a naviklalo. NA tvém místě bych asi vážně šel do AXIny. Když se něco potento... tak muže potom naháňat pelikána že má hovadiny v návodu 8)
diablotin

#4 Příspěvek od diablotin »

a co takhle toho pythona otocit tak ze z nej vyndas hridel a das ji opacne tudis bude ta zavlacka oprena o rotor a pak ho muzes prsroubovat jako axika :twisted: :twisted: :twisted:
erik

#5 Příspěvek od erik »

já mám ve svým minimagu stříďáček od Hořejšího XM400C,
aku 3s 1700mAh Dualsky a vrtule GWS EP-9050

http://www.horejsi.cz/czech/index2cze.htm

zatím max. spokojenost - lítá to krásně i s plovákama.....
zbek
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od zbek »

MOmentalně nejsou , ale budou nové typy :D
Dawit

#7 Příspěvek od Dawit »

jo ten Horejsi vypada dobre, a je o petikilo levnejsi nez doporucovany axik. A jak to s nim lita? necekam ze to bude viset za vrtuli... ale chtel bych aby to slusne litalo tak na 2/3plynu, nechci aby to musel jet celou dobu na 100% aby to vubec nastoupalo.. a jakou to ma vydrz na jeden akupack?
erik

#8 Příspěvek od erik »

no lítám tak na půl plynu zhruba kolem deseti minut - s rezervou - Lipolka bejvá tak ze 2/3 vybitá - nechci ji vybíjet úplně.
Jinak z vody startuju tak na 3/4 plynu
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“