Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
powder
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od powder »

A kdo už před měsícem "objednal" mailem u Honzy, bude kontaktován nebo se máme připomenout znovu...?
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od sejvi »

Taky by jsem chtel jeden koupit. Budete ho prodavat s vybavou nebo bez..? Mozna by jste meli dat do prvniho prispevku veskere info (doporucene elektro vybaveni, cena s vybavenim, cena bez vybaveni, zda je jeste k mani popripade kolik kusu atd.), aby hned vsechno bylo jasne... ;) Dikes.
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
Jandik

#93 Příspěvek od Jandik »

Objednal jsem si jeden kousek od Honzy emailem. Ještě by mě zajímalo, jestli budou v budoucnu nějak řešené náhradní díly.
Nechce se mi zatím kupovat dva kousky, kvůli náhradním dílům.
Dále bych uvítal, zda by se třeba nezorganizoval hromadný nákup vhodné elektroniky na HC. Honza mi psal, že by něco takového mohlo provést, pokud bude více zájemců.
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od fidzi »

powder píše:A kdo už před měsícem "objednal" mailem u Honzy, bude kontaktován nebo se máme připomenout znovu...?
Nemusíš, jsi veden v patrnosti :wink:
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od fidzi »

sejvi píše:Taky by jsem chtel jeden koupit. Budete ho prodavat s vybavou nebo bez..? Mozna by jste meli dat do prvniho prispevku veskere info (doporucene elektro vybaveni, cena s vybavenim, cena bez vybaveni, zda je jeste k mani popripade kolik kusu atd.), aby hned vsechno bylo jasne... ;) Dikes.
Bez. Jinak cena, doporučené vybavení, to je vše na první stránce.
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
koko
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od koko »

Tak jsem zrovna taky objednal u Honzy, doufam ze jeste nejaky zbyl. :(
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od sejvi »

Tez jsem TED objednal radsi pres email u Honzy.. ;) Kdy bude Bristol hotovy, popripade kdy s objednavkami pujdete na postu..?
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
HonzaS

#98 Příspěvek od HonzaS »

Ahoj lidi,
všem kdo jste mi napsali mail nebo interní poštu zde na DF se ozvu. bohužel mě teď o víc jak týden zdržela nějaká nemoc, ani nevim jaká, výsledky z krve ještě nemám. Takže spím kolem 18 hodin denně a nemakám, neučím se.

Zítra ale domluvím laserování, to může být hotové a čekat až se uzdravím. Jak to bude možné, začnu se učit a dohánět zkoušky, a jak se dostanu do prahy a udělám aspoň pár zkoušek, začnu i pracovat na stavebkách.

Omlouvám se, ale takové jsou priority.

Mějte se a hlavně hodně zdraví!!!
Honza Špatný
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS

#99 Příspěvek od HonzaS »

ještě doplním, náhradní díly by měly být, dokud budou z čeho brát (rozebírat stavebnice). Případně by mohly být k dispozici Bčkové náhradní díly. Uhlíky nejsou potřebaty asi vydrží, kolečka náhradní (někdo může postrácet za letu) samozřejmě budou...

kdybych něco zapoměl zodpovědět, zkuste do mě trošku víc kopat, ať se proberu...

Díky
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
koko
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od koko »

Nediv se ze si nemocnej kdyz behas s erem po lese a v noci po polich a jeste k tomu ve snehu :lol:
No hlavne se uzdrav, Bristol pocka.
Vity

#101 Příspěvek od Vity »

Ahoj, taky se připojuju s přáním brzkýho uzdravení :) Letadla nespěchaj :)
petrhu

#102 Příspěvek od petrhu »

Jen dotaz ohledně serv: jaké jsou a zda nemají vůli kolem středu a vrací se do výchozí polohy???
Jaké by bylo vhodnější pro ovládání křidélek Bristola 3,7g nebo 4,3g?

http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... icro_Servo

http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... icro_Servo
Nebo máte někdo nějaký jiný typ?
prosek

#103 Příspěvek od prosek »

Copak vybavení, ale chce to dobrého pilota nezapomeňte že pilotem je Špatný.
koko
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od koko »

No jo, mas pravdu. Ja uz mam vyhlidnutej kus lesa kde budu zalitavat a mozna zjistim ze mi jeste chybi neco mezi rukama a hlavou...A to ve stavebnici nebude! :lol:
vapy

#105 Příspěvek od vapy »

Jandik píše:Dobře, jdu do toho. Ale budete mít se mnou trpělivost, když budu klást hloupé dotazy? :-)
Např. hned jeden, jak s radiem? Mám pouze setové, co bylo u Focuse od Pelikána. Používám ho i pro FreeBee. Půjde použít pro nějaký mikro přijímač?

Zkoušel jsem tu vysílačku použít s přijímačem Hitec (klasická velikost) a fungoval, tak by mohl i s micro.
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“