hotliner

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Nakadah »

Michale, pokud dokazes zavesit EPP poletuchu na skolni strechu, tak mam pochybnosti o tvem pilotnim umeni a zdravem rozumu, s ohledem na vyber mista kde litas. Vidim to uplne jasne, poridis neco rychleho, radostne to pujdes kamosum predvest na skolni hriste a ... bude to smutny pribeh.

Ve tvem pripade se da povazovat za hotlinera muj Svistik, ale do rukou bych ti ho nesveril. Nak

PS. fakt, neboj, to prejde, za 14dnu budes chtit Raptora 90-ku :wink:
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Marcos »

Tak jestli nemas moc zkusenosti, tak bych ti ani zadny "warmliner" nedoporucil, nez se naucis litat. Oni i ty letadla od LS sokazou letet pekne rychle, to moje lita nad 100 urcite. A trefit neco tim kuzelem v tyhle rychlosti, tak je hotovo. A staci se na chvilku ohlidnout, nekam podivat, jakmile ho ztratis z oci, tak je zadelano na pruser. Chyby v pilotazi se taky neodpousteji. Az si budes fakt jistej, tak neco od toho LS bude asi na zacatek nejlepsi, za prazdnej olitanej model das par korun a za vybavu z ciny taky.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
ariane
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od ariane »

karas

koukni do SZ, jestě jsem tam nenapsal, že je vyztužen uhlím pro příkon 600 - 1000W:-)
zdekar

#49 Příspěvek od zdekar »

TERAZKY píše:Popri Blizzardu ma na začiatok ešte napadá Parabolic od Robbe. Má dobré referencie a ak ho vhodne omotoruješ, tak ešte dlho toho budeš mať plné ruky.

Z Trabanta by som fakt do F1 hneď nesadal.

Parabolica mám pár měsíců a lítá pěkně a stabilně. Mám tam motor KDA 22-20L a vrtuli Aeronaut CAM 9x7 a 3S lipolka. Rychlost co jsme tak měřili na stopkách byla asi 80km/h, takže je to spíš takový rychlejší větroň. Ty obraty typu rychle dolu, pak zatáhnout za výškovku a udělat loping bych ale moc nezkoušel, křídla by to asi nevydržela, ale jinak na normální i rychlejší obraty to jde. Spíš s tím lítám stylem rychle nahoru, pak plachtění nebo termika, pak pár rychlých nízkých průletů a zas nahoru a plachtěním schladit motor.
Na lítání na školním hřišti bych to taky moc neviděl (možná na školním stadionu), protože to má dobrou klouzavost a je potřeba si na přistání docela nalítnout.
Jako mezistupeň ho můžu doporučit.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od djmikin »

Nakadah píše:Michale, pokud dokazes zavesit EPP poletuchu na skolni strechu, tak mam pochybnosti o tvem pilotnim umeni a zdravem rozumu, s ohledem na vyber mista kde litas. Vidim to uplne jasne, poridis neco rychleho, radostne to pujdes kamosum predvest na skolni hriste a ... bude to smutny pribeh.

Ve tvem pripade se da povazovat za hotlinera muj Svistik, ale do rukou bych ti ho nesveril. Nak

PS. fakt, neboj, to prejde, za 14dnu budes chtit Raptora 90-ku :wink:
Naku ale já ji tam nezavěsil pilotní chybou :-D .Ja jsem měl potentěný převody na servu jednýho křidélka :-D .A navíc fučelo tak 6m/s.Ale pilotní chyba to nebyla byla to moje chyba ale né pilotní :-D .Měl sem to na zemi zkontrolovat.Michal
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Lindbergh »

djmikin: No jestli budeš takto lehkovážně přistupovat k nějakému "fofrmanovi", tak chraň bůh všechny v blízkém okolí... :lol: Něco podobného se tě zkrátka s tak rychlým érem stát nesmí.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od djmikin »

tak co mám pořídit abych pak mohl přejít na hotlinera?Michal
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
PepaK
Kontaktovat uživatele:

Optima III

#53 Příspěvek od PepaK »

Jestli scháníš nějakého hotlinera tak tu mám na prodej Optimu III. trochu olítanou , ale nebouranou. Mněl sem na ní motor Plettenberg HP 220/20/A2 P4 Gear 5:1 s vrtulí RF 12,8x13 a lítala docela slušně.
Holý model se servama HS-81 na křídélkách a vzadu taky nějaký Hitec tak bratru za 2500,-Kč, ale musíš si pro ni přijet do Sušice( strašně blbě se posílá křídlo v celku).
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od djmikin »

a ty serva sou tam zalepený.Nebo jdou vytáhnout?Díky.Michal
PepaK
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od PepaK »

zalepený, ale jedno sem už mněnil a šlo to vyndat.
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od djmikin »

sal jsem ti Soukromou Zprávu.Tak odepiš.Mořná budu mit zájem.Michal
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od TERAZKY »

Pokiaľ si myslíš, že Optima je vhodná ako medzistupeň od šad - mustanga k hot linerom tak chráň nás boh.
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od tomanos »

TERAZKY píše:Pokiaľ si myslíš, že Optima je vhodná ako medzistupeň od šad - mustanga k hot linerom tak chráň nás boh.

Neboj, cez hranice to tak ľahko nepreletí 8) . Až taká raketo to nebude 8) .
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od djmikin »

TERAZKY píše:Pokiaľ si myslíš, že Optima je vhodná ako medzistupeň od šad - mustanga k hot linerom tak chráň nás boh.
Jo a myslím že mě to pude a nebojím se toho páč sem na podzim lítal se stingerem kterej byl taky dost rychlej a v pohodě.Takže klid :wink: .Michal :)
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“