hotliner

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Lindbergh »

Abu píše:Reichardi trupy nebyly nikdy zadna velka vyhra (jeden jsme mel a par dalsich videl), kdybych kupoval jen trup, tak bych sel asi jinam. Navic tohle ero je delany jeste na plechovku a niklace = ma docela kratkej cumak a s lehkym motorem to nepujde vyvazit.

Bohužel se musím k Tomášovi připojit. Měl jsem od Reicharda model a již nikdy více.Kamarád si koupil jenom trup, na kterém Reichard "zapomněl" vyrobit ostruhu. Reichardovu reakci raději nebudu komentovat...Pokud si od něj něco budeš kupovat, doporučuju být hodně opatrnej a výrobek si před placením důkladně zkontrolovat... :(
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Karas
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Karas »

Abu píše:L.Svoboda, J.Palacek (ION), bazary (mozna i Hangar1)....

Shanim neco mensiho, jelikoz mam doma motor KDA 2022L zhruba 200W.
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od djmikin »

Tak teď zas já :-D .Já sem se díval na modelbazar a tam měli pár optim ale i s výbavou za 7000-8000 tisíc.Ale já chci jen model výbavu dám z HC.Neznáte další bazary z kterých posílají na dobírku?A ten ION kdo to prodává?Popř. má nějaké www stránky?Když sem zadal do seznamu Ion tak to našlo mobily :-C.Díky.Michal
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Karas
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Karas »

No zatím se mi asi nejvíce zdá toto: http://lsmodel.wz.cz/slim.html Když kouknu na cenu kompletu tak bych si to asi koupil všechno, ale blbý je, že to nemá kabinku. Zhoršený přístup k motoru atd.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Abu »

Jo, tenhle prcek by i na tech 200W mohl jakztakz litat. Na kabinku kasli, pristup k motoru neni potreba, proste ho tam zabudujes a hotovo. Svoboda vi co dela, pevnost trupu je pak mnohem lepsi i bez uhliku. Mam 3 vetrone bez kabinky. :wink:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Abu
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Abu »

djmikin píše:Tak teď zas já :-D .Já sem se díval na modelbazar a tam měli pár optim ale i s výbavou za 7000-8000 tisíc.Ale já chci jen model výbavu dám z HC.N

To ze dnes neni na modelbazaru vhodny model neznamena ze tam treba za tyden, mesic 2 mesice nebude. Pokud spechas, kup si novej, pokud setris, cekej a prolejzej bazary. :wink:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
ro.bo

#37 Příspěvek od ro.bo »

Abu píše:Reichardi trupy nebyly nikdy zadna velka vyhra (jeden jsme mel a par dalsich videl), kdybych kupoval jen trup, tak bych sel asi jinam. Navic tohle ero je delany jeste na plechovku a niklace = ma docela kratkej cumak a s lehkym motorem to nepujde vyvazit.

Tak to môžem potvrdiť mám Mefista trup je bieda hlavne v prednej časti
a dosiahnúť správne ťažisko je boj.
tks
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od tks »

No tak to já jsem stavěl/lítal už 3 eletrovětroně od Reicharda a musím říct, že jsem byl velmi spokojen (tedy až na Elipsoida, ale to byl předEvolution). Teď mám doma jeho Sagittu a to je kvalita na jedničku. Já vím, každý fandí někomu jinému, já jsem myslím docela nestranný. Mám doma nejen tyto Reichardy, ale i jeden LS, dále už jsem stavěl dva Iony, dva elektovětroě od TopmodelCZ, Ocelota od p. Díblíka, Majko... Já zase musím říct, že nejsem tak ohromen kvalitou LS, zařadil bych to do průměru.

Na druhou stranu je pravda, že konkrétně Scorpion od Reicharda se asi moc nevyvedl (to mám tedy z doslechu) a že většina jeho trupů není moc hotlinerovských (=baculaté a křídla ze strany na spojkách).

p.s. vyvážit jde všechno :wink:
Naposledy upravil(a) tks dne ned 10.01.2010 12:04, celkem upraveno 1 x.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Lindbergh »

Karas píše:No zatím se mi asi nejvíce zdá toto: http://lsmodel.wz.cz/slim.html Když kouknu na cenu kompletu tak bych si to asi koupil všechno, ale blbý je, že to nemá kabinku. Zhoršený přístup k motoru atd.

Kámoš Slima má a nemůže si ho vynachválit. Mimo to tvrdí, že lítá rychle jako ďas... :wink:
Karas
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Karas »

Lindbergh píše:
Karas píše:No zatím se mi asi nejvíce zdá toto: http://lsmodel.wz.cz/slim.html Když kouknu na cenu kompletu tak bych si to asi koupil všechno, ale blbý je, že to nemá kabinku. Zhoršený přístup k motoru atd.

Kámoš Slima má a nemůže si ho vynachválit. Mimo to tvrdí, že lítá rychle jako ďas... :wink:

Co tam má za pohonnou jednotku?
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Lindbergh »

Karas píše:
Lindbergh píše:

Co tam má za pohonnou jednotku?

Je teď off-line...Zjistím, napíšu :wink:
Karas
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Karas »

Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Nakadah »

Koukam ze se Dj.Mikin opet pro neco nadchnul, ale ono to prejde, vid Michale? :wink: Nak
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Lindbergh »

Vypadá sice uplně stejně, ale přímo on to není :D
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od djmikin »

Nakadah píše:Koukam ze se Dj.Mikin opet pro neco nadchnul, ale ono to prejde, vid Michale? :wink: Nak
Doufám že to nepřejde :-D :-D :-D :-D .Michal
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“